خودم آپ كردم با رسيوم
با يونيكد فارسي (چپ به راست) وزبان چيني انگليسي پرتغالي و....
و 23 زبان زنده ي ديگر دنيا و نرم افزار اسمارت و سوپر من با صدا و باتري فوق العاده
خودم امتحانش كردم حرف نداره
از يك فروم امريكايي گرفتم عاليه
خودم آپ كردم با رسيوم
با يونيكد فارسي (چپ به راست) وزبان چيني انگليسي پرتغالي و....
و 23 زبان زنده ي ديگر دنيا و نرم افزار اسمارت و سوپر من با صدا و باتري فوق العاده
خودم امتحانش كردم حرف نداره
از يك فروم امريكايي گرفتم عاليه
خودت امتحانش كردي ؟
از تغييراتي كه رو گوشي انجام ميده چيزي ميدوني ؟
آقا یه زحمت بکشید اگه میتونید برنامه بذارید تو تاپیک تاپیک رو به بحث هایی که هیچ اهمیتی نداره نکشید
ممنون میشم
اگه کسی برنامه جدید داره بذاره تا بچه ها استفاده کنن
Last edited by sadegh1366; 03-02-2008 at 12:00.
سلام.اين ورژن جديد همون وينمپ خودمون كه تو اين ورژن قابليت پخش ويدئو با كيفيت بالا و صداي زياد هم توش هست.اين ورژن فكر كنم ديكه كاملتر از همه ورژن ها باشه من براتون ميزارم دانلود كنيد 3نسخه انگليسي،چيني و اسپانيايي .
Version 3.3 release.
Spanish version for Exmms 3.3 is OUT!!ورژن اسپانيايي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------------------
ورژن چيني
-----------------------------------------------------------------------------------------
و در نهايت ورژن انگليسي.ورژن انگيلسي اين برنامه ممكن براي دايل آپي های عزيز طول بكشه.حجمش بالاست.براي ورژن انگليسي دو فايل هست كه يه دونه خود برنامه است كه بعد از اينكه دانلود كرديد نصبش كنيد.بعد فايل دومي هم دانلود كنيد و در پوشه سيستم در مموري كارت در QTdownload-Exmms كپي كنيد.
عزیز حداقل یه سر به اون لینک میزدی بعد پست میدادی!!!!!!!!!!!
به هر حال برای انکه زیاد اینور اونور نرین اطلاعات اون لینکا براتون کپی می کنم:
مهمترین مزایای 32P نسبت به 24xp30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهمترین مزایای 24xp30 نسبت به 32P
- صدای قویتر (و همچنین افزایش کیفیت صدای خروجی) ولی کماکان بلندی صدا مطلوب نیست!
- نرمافزار VR برای اجرای فرامین صوتی با کارایی فوقالعاده (بالاترین دقت در تمامی ورژنها)
- کارکردن برنامهی Screen3 (مستلزم اینترنت) ولی به زبان چینی! (برنامه ای هست تقریبن مشابه RSS reader برای مرور اخبار و ... که وابسته به ساپورت اپراتور می باشد )
- خواندن SMS ها توسط Talking Phone
*: در سایر ویژگیها همچون سرعت مطلوب سیستم، هر دو فریمور نسبتن مشابه هستند.
- عمر باطری بیشتر (در مقابل عمر باطری 1 روزهی 32P)
- کیفیت بالاتر دوربین
- استفاده از آیکونهای بهتر و عدم استفاده از اسپلش چینی!
- با توجه به صحبتهای فوق، اگر فریموری، تمام مزایای فریمورهای بالا را هم زمان ارایه میکرد، گزینهی ایدهآلی بود!
معرفی فریمور Amin's 24cx32 monsterpack
با توجه به نیازهای فوق، تصمیم گرفتم تحقیقاتی را در زمینهی فریمورها و چگونگی ویرایش و کارکرد آنها شروع کنم که حاصل تحقیقات و تجارب و آزمایشهای بنده، فریمور پیش روی شما هست که پس از گذراندن مراحل تست و آزمایشها فراوان آمادهی تقدیم به شما است: Amin's 24cx32
که بنا به فراخور نیاز از قابلیتها و برنامههای فریمورهای 32P , 24xp30 و Rokr E6's 8P Hybrid Ahman استفاده شدهاست.
ویژگیهای Amin's 24cx32:
- رفع کامل مشکل ضعف صدای A1200 (نیازی به برنامهی جانبی برای افزایش صدا ندارد!)
- عمر باطری عالی (مشابه 24xp30)
- کیفیت خوب دوربین(مشابه 24xp30)
- قابلیت تشخیص فرامین صوتی عالی (مشابه 32P)
- قابلیت خواندت SMS ها توسط Talking Phone
- کارکردن برنامهی screen3 به زبان انگلیسی
- قابلیت Delivery گوشی به طور پیشفرض فعال است(با استفاده از منوی مربوط، برای هر SMS قابل غیر فعال شدن است)
- RealPlayer با کیفیت صدای بهتر به همراه اکولایزر در منوی پخش موزیک
- اجرای سریعتر RealPlayer به همراه تغییرات جزئی در ظاهر برنامه.
- استفاده از Codec ها و سیستم مدیریت صدای Rokr E6
- سوپرمن از پیش نصب است(نسخهی جدیدتر نسبت به 24xp30)
- اضافه شدن Ring tone و wallpaper های جدید.
- اضافه کردن تم پرشیا (نسخهي مینور) به عنوان یکی از تمهای قابل انتخاب.
- کاهش تمهای پیشٰفرض از 3 به 2 عدد به منظور کاهش مشکلات ناشی از نصب تمهای خراب و یا استفاده از نرمافزارهای نا مناسب برای نصب تم (مانند مشکل بالا نیامدن گوشی پس ریاستارت کردن گوشی) «تم maldives blue حذف شده است.»
- پشتیبانی از فونت یونیکد(مشابه 24xp30)
- پشتیبانی از startup1.txt (این فایل در root مموری کارت قرار میگیرد و با هر بار روشن کردن گوشی، به طور خودکار اسکریپتهای Bash نوشته شده در آن اجرا میشود)
- اضافه کردن نسخهی جدیدتر و کارای ادیتور VIM که تحت برنامهی Ekonsole یا توسط telnet کار میکند(این برنامه برای کاربران حرفهایتر لینوکس کاربرد دارد)
- ترنسپرنسی دیفالت: شفاف
- حالت پیش فرض USB در حالت Bootloader اتوماتیک در Modem خواهد بود تا در مواقع اضطراری برای فلش کردن مشکلی پیش نیاید.
خصوصیات منفی:
Real player هنگام تلاش برای ساختن playlist، بسته می شود(اما قابلیت باز کردن playlist های موجود را دارد، همچنین می توانید با استفاده از برنامه های دیگر playlist تهیه کرده و استفاده کنید)
من خودم نصبش نکردم چون تغییراتی که توش بوجود اومده برای من کاربردی نیست.فعلا 24xp30تا بعد.....
تم جدید هم تو این سایت هست یه سر بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از ارسال خوبتون
سلام به همه
یه سوال
این گوشی pdf فارسی میخونه
وsms فارسی
دوست گرامي اين گوشي PDF فارسي رو به راحتي ميخونه و قدرت زوم بالائي بر روي عكس و PDF داره.
در مورد SMS فارسي هم بايد بگم با يك برنامه كوچك قابل حل هست ولي بايد SMS ها رو از چپ به راست و حروف رو جدا جدا بخوني ولي در مورد نوشتن فارسي اصلا فكرشم نكن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)