با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله![]()
با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله![]()
عزيزه دلمی شما. بيا برای من این ديکشنری تکتاز رو بيار.اما من ADSL ندارم که برات چيزی بدانلودم!!!. اگر آمدنم قطعی شد بهت خصوصی پيغام ميدم.
خوب من به احتمال زیاد می آم و Psp خودم هم می آرم ولی فقط ماشین بازی دارما گفته باشم ترجیحا ماست وانتد رو داشته باشین رو Psp تون اگه کسی Psp دار اومد ! البته من همین جا بگم که دو نفری که بازی می کنم حول می شم و معمولا می بازم خوشحال باشین ! اگه بیام دوربینم هم می آرم عکس هم بگیریم !
مهدی جان اگه سامان برات صد در صد می آره برنامه رو که هیچی اگه تو پیغام خصوصی دعواتون شده و گفته نمی آره !!! به من Pm بده من این دیکشنری فانوس رو دارم می آرم برات ! البته هنوز اومدن قطعی نیست !
یکی از دوستان هم که با الفین روابط خوبی داره مجبورش کنین حتما بیاد !
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون آقا جاوید
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
Last edited by mehdi_vsgh; 15-07-2007 at 00:12.
يه تيکشو ميزارم زيره ابو ريحان بعدا که آمدی بخور!!![]()
![]()
بابا بی خیال![]()
خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم![]()
مهدي جان منم ديكشنري رو دانلود كردم رو يه سي دي دارم ديكشنري كامله فقط آلبوم هاش حذف شده كه شامل تصاوير بوده !ممنون آقا جاوید
من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن
اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن
از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....
اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من مشکلی ندارم مازیار جان اما میگم شاید دوستان اینقد رم نداشته باشن که بازی هارو بریزن توش
در هر صورت باشه loco roco رو هم هر کس میتونه با خودش بیاره منم میارم تا با مازیار یه دست بزنیم![]()
من اون بازي هايي كه نام بردي دارم (30 تا دي وي دي بازي PSP دارم ) ولي روي مموري خود PSP فقط ماشين بازي دارم و نمي خوام پاك كنم حالا اگه جا شد اين تنيسه رو مي ريزم !خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
مرسی ما به همون تنیس هم راضی هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)