تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 255 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب دوستان هر کسی که psp داره حتما با خودش بیاره.
    عرضم به حضورتون فعلن که فقط من و mazi_z_MCSD جان فقط میایم اما خواهش میکنم حتما پی اس پی داراش بیان و با خودشون بیارن

در ضمن می خوام اسم بازی هارو بگم:
    1.pro evoultion soccer 2007
    2.tekken dark
    3.virtua tennis 3
    اگه دوستان نظری دارن اعلام کنن.
    با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام دوستان گلم

آقا من اومدنم قطعی شده و میشه گفت که حتما میام ...

یه درخواستی از یکی از دوستانی که ADSL دارن خواهم داشت.....

یکی میتونه برام یه دیکشنری به اسم فانوس 8 را دانلود کنه و بریزه روی سیدی برام بیاره؟(اگه کسی تواناییش را داره بگه که بهش لینکشو پی ام کنم)

منم در مقابل میتونم یکی از این سیدیهارا براتون بیارم

1- نسخه کامل و جامع نرم افزار فوق العاده ارزشمند درج (Dorj) نسخه 3 در 3 سیدی + کرک کاملا تست شده و مطمئن

2- دیکشنری تکتاز 2006! همون ورژنی که کرک شده....(در حقیقت درخواست کرک این نرم افزار را خود بنده تو آنریل داده بودم)

3- مجموعه نرم افزارهای گوشی نوکیا در 4 سی دی..(برای تمامی مدلهای نوکیا) ---------->سیدی اصل به همراه قاب-----------------محصول SNT-Team 2006 (طنین)

4-یه کلکسیونی از نرم افزارهایی که خودم از اینترنت دانلود کردم...(بابیلون6 به همراه تمامی گلوساریهای فاری موجود....نرو 7.گوگل ارث.....فارسی نویس مریم نسخه 4.....خوش نویس میرعماد ......و یه سری نرم افزار مفید دیگر)

5- سیدی مجموعه نرم افزاری شرکت نارسیس (دیکشنری نارسیس 5 + نرم افزاری یادگیری ماکزیمم) + کرک کاملا سالم و تست شده

==================================

دوستان من اومدنم قطعی شده اگه یکی از بچه ها بتونه کار منو راه بندازه و اون دیکشنری را برام بیاره (حجم فایلا کلا 280 مگابایت هستش که در دو قسمت 100 مگی و یک قسمت حدود 80 مگی در رپید شر آپلود شده میباشند)

واقعا ممنون خواهم شد.....

راستی بچه‌ها ایقدر سامان را اذیت نکنین که شام بده....اجازه بدین راحت باشه...(میدونین اگه تعدادمون 20--25 نفر بشیم چقدر هزینه‌اش خواهد شد؟)

بازم ممنون از همکاریتون. امیدوارم که پنجشنبه همدیگه را ببینیم
    عزيزه دلمی شما. بيا برای من این ديکشنری تکتاز رو بيار.اما من ADSL ندارم که برات چيزی بدانلودم!!!. اگر آمدنم قطعی شد بهت خصوصی پيغام ميدم.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

10

خوب من به احتمال زیاد می آم و Psp خودم هم می آرم ولی فقط ماشین بازی دارما گفته باشم ترجیحا ماست وانتد رو داشته باشین رو Psp تون اگه کسی Psp دار اومد ! البته من همین جا بگم که دو نفری که بازی می کنم حول می شم و معمولا می بازم خوشحال باشین ! اگه بیام دوربینم هم می آرم عکس هم بگیریم !

مهدی جان اگه سامان برات صد در صد می آره برنامه رو که هیچی اگه تو پیغام خصوصی دعواتون شده و گفته نمی آره !!! به من Pm بده من این دیکشنری فانوس رو دارم می آرم برات ! البته هنوز اومدن قطعی نیست !

یکی از دوستان هم که با الفین روابط خوبی داره مجبورش کنین حتما بیاد !

موفق و پیروز باشید

جاوید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خوب من به احتمال زیاد می آم و Psp خودم هم می آرم ولی فقط ماشین بازی دارما گفته باشم ترجیحا ماست وانتد رو داشته باشین رو Psp تون اگه کسی Psp دار اومد ! البته من همین جا بگم که دو نفری که بازی می کنم حول می شم و معمولا می بازم خوشحال باشین ! اگه بیام دوربینم هم می آرم عکس هم بگیریم !

مهدی جان اگه سامان برات صد در صد می آره برنامه رو که هیچی اگه تو پیغام خصوصی دعواتون شده و گفته نمی آره !!! به من Pm بده من این دیکشنری فانوس رو دارم می آرم برات ! البته هنوز اومدن قطعی نیست !

موفق و پیروز باشید

جاوید
    ممنون آقا جاوید
    من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن

اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
    شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن

از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....

اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
    Last edited by mehdi_vsgh; 15-07-2007 at 00:12.

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

يه تيکشو ميزارم زيره ابو ريحان بعدا که آمدی بخور!!

بابا بی خیال

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

موفق و پیروز باشید

جاوید

خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون آقا جاوید
    من به سامان گفتم ایشون هم زحمت کشیدن و سیدی اول این برنامه را برام دانلود کردن..و طبق گفته خودشون عملیات رایت هم انجام دادن

اما همانطور که میدونی این برنامه در 2 سیدی عرضه شده میباشد...
    شام اگه لطف کنی فقط سیدی دوم را برام برایت(=رایت کن) که حسابی منو خجالت زده کن

از بین اون نرم افزارهایی که لیستشو من گزاشتم هر کدومو میخوای برام پ خ کن...من در خدمتم....

اون دوستی که تکتاز را خواستن.....اگه اومدنشون قطعیه بهم پ خ بزنن که براشون رایت کنم
    مهدي جان منم ديكشنري رو دانلود كردم رو يه سي دي دارم ديكشنري كامله فقط آلبوم هاش حذف شده كه شامل تصاوير بوده !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

با بازی ها کاملا موافقم اما اگر ميشه Loco Roco رو هم بهش اضافه کن.خيلی باحاله
    من مشکلی ندارم مازیار جان اما میگم شاید دوستان اینقد رم نداشته باشن که بازی هارو بریزن توش
    در هر صورت باشه loco roco رو هم هر کس میتونه با خودش بیاره منم میارم تا با مازیار یه دست بزنیم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خوب جاوید جان خوشحالمون کردی اگه میتونی این چن تا بازی رو یه جوری گیر بیار بریز رو psp اگرم نتونستی تا قبل 5 شنبه به من پیغام بده برات بفرستم
    من اون بازي هايي كه نام بردي دارم (30 تا دي وي دي بازي PSP دارم ) ولي روي مموري خود PSP فقط ماشين بازي دارم و نمي خوام پاك كنم حالا اگه جا شد اين تنيسه رو مي ريزم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

من اون بازي هايي كه نام بردي دارم (30 تا دي وي دي بازي Psp دارم ) ولي روي مموري خود Psp فقط ماشين بازي دارم و نمي خوام پاك كنم حالا اگه جا شد اين تنيسه رو مي ريزم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

مرسی ما به همون تنیس هم راضی هستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •