تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 156 از 358 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

DATAGOSTAR352 گرامی من برخلاف شما و بعضی دوستان غیبگو نیستم و به اطلاعات سری هم دسترسی ندارم، پس تمام نتیجه گیری من از روی صحبت های شماست که هر قسمتش جای بحث داره و من سعی میکنم چند مورد رو ادامه بررسی کنم.

از طرفی شما برای چندمین بار سعی کردید با اشاره به اینکه محقق، نویسنده و ... هستید برای خودتون کسب اعتبار کنید در حالی که اعتبار شما بیشتر با ادعاهایی که مطرح کردید و مدارکی که هنوز از آنها خبری نیست ارتباط دارد.

یکی از این ادعاها که میخواهم با کمک روش کاراگاهی که خودتان گفتید بررسی کنم و ببینم چه دلیل قانع کننده ای برای آن دارید این است که شما از شهر مخفی و ساکنین پیشرفته آن در دل کویر مرکزی ایران صحبت کردید، و در ادامه برای اثبات ادعایتان یکی از حوادث واقعی (سقوط هلیکوپترهای امریکایی) را به این ادعا پیوند زدید.
    خوب با توجه به اینکه هدف عملیات امریکاییها آزادی گروگان هایشان بود و در این راه نه قصد آسیب به مردم (با توجه به شاهدان عینی که زنده ماندند) و نه برنامه ای برای حمله به شهر مخفی و انسانهایش داشتند (با توجه به عدم آمادگی در برابر دشمن و توفان شن ساختگیش) ، چرا اهالی شهر مخفی مورد نظر شما دست به چنین اقدامی زدند؟

در ادامه چند نقل قول دیگر از نظرات شما در اینجا قرار میدهم تا اول یادآوری باشد برای خودتون و دوم اینکه کاربرانی که بحث رو از اینجا دنبال میکنند بیشتر با شما آشنا شوند

یوفوها بیشتر با انسانهای ویژه ای مربوط هستن که کاملا در فازی جدا از ما و تمدن ما زندگی می کنن
    به زودی صحت گفته هام رو تایید می کنین چون سالهایی که در پیش داریم خیلی خیلی عجیبتر از این چیزاییکه دربارش حرف زدیم و می زنیم
    اهالی شهر مخفی دارای علم و تکنولوژی بسیار بالایی هستند . قدرت فوق هسته ای دارند و مطمئن باشید که هیچ قدرتی در جهان نمی تواند ایران را مورد حمله هسته ای قرار بدهد
    اما چرا مایل نیستن از مکانهای مخفی خارج بشن و مثلا با قدرتی که دارن حکومت دنیا رو به دست بگیرن دلایل متعددی میتونه داشته باشه . اولا چرا فکر می کنین که اونا الان حکومت دنیا را در دست ندارن ؟ اونها نیازی ندارن که مثل ما برن بالای یه سکوی مرتفع و فریاد بزنن که ما حاکم شما هستیم .
    نابودکردن هلی کوپترهای امریکایی را د ردهه های گذشته توسط آنها صورت گرفت . آنها دستگاهی دارند که وقتی از آن استفاده می کنند طوفان شن مصنوعی ساخته می شود و در یک لحظه همه جا را می پوشاند .در این باره یادم هست که جیمی کارتر از اتفاقات عجیبی صحبت کرد که باعث شکست ماموریت طبس آنها شد ولی دقیقا نگفت که آن اتفاقات عجیب چه بودند
    آنها برای مدت زیادی در آنجا نمی مانند و به زودی ازشهرشان خارج می شوند و الان در حال آماده باش قرار دارند .
    حداقل در بیست منطقه زمین آنطور که من تحقیق کردم این شهرها وجود دارد . در منطقه ای نزدیک دریای ژاپن ، در نزدیکی برمودا ، در صحرای گوبی ، صحرای آفریقا و ...
    و این هم چند نقل قول دیگر که بعد از سوالهای من و دیگر دوستان جواب داده اید:

ابتدا این رو اضافه کنم که یکی از نقاط مهم که شهری مخفی در اونجا وجود داره و در پست قبلی فراموش کردم ذکر کنم ، منطقه ای در صحرای نوادا در آمریکاست .
    من ادعا نکردم که این انسانهای ناشناخته از حکومت خاصی حمایت می کنن ، گفتم اونها زمین رو تحت نظارت دارن . منظورم اینه که ناظر بر جریانهایی هستن که ممکنه حیات رو در زمین به کلی نابود کنه مثلا موضوع جنگهای هسته ای .
    منهم یه فردی هستم با مشکلات و گرفتاریهای دیگه و ادعاههای اونجوری و خیالپردازانه ندارم . خودم تا بحال به این شهر نرفتم . اطلاعاتم رو از شاهدینی گرفتم که یا دوست صمیمی من هستند و یا افرادی کاملا مورد اعتماد و موثق .
    اهالی شهر مخفی در کویر از دانشهای باستانی هم بر خوردارند ، منظورم دانشهای مربوط به ایران کهن و تمدنهای دیگه و اختراعات اونهاست که ما از اونها با عنوان افسانه یاد می کنیم ..... خودم اینها رو از شاهدین شنیدم . میدونم با این ادعا دارم خودم رو بیش از پیش گرفتار می کنم چون باید دلیلش رو ارائه کنم .

2. 4 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط DATAGOSTAR352
    اینکه خود اون چطور بوجود اومده سواليه كه که خودش باید جواب بده ؟ چون عقل و هوش بسیار بسیار بالاتری نسبت به ما داره و ما بهتره تا به اون حد تکامل پیدا کنیم ...ما در برابر پرورش دهنده خود دست کمی از مورچه دانایی که سعی میکنه بفهمه انسان یا کره ماه چیه نداریم
    قدیمها وقتی با سوالها و کنجکاویهای کودکانه مادربزرگم رو خسته میکردم آخر سوالهایی که جوابش رو نداشت چیزی شبیه همین حرف شما رو میگفت که ما عقلمون نمیرسه و ...
    راستش حتی در همان دوران کودکی هم این جواب من رو قانع نکرد

4. 5 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست عزیز ;

برای بار چندم: تا دخالت هوشمند خارجی صورت نگیره , هیچ جهش خود بخودیی هیچوقت و در هیچ جایی صورت نمی گیره.
    من نمیدونم شما چرا چسبیدین به دخالت یه هوشمند خارجی؟
    دخالت در جهش ژنی موجودات اولیه رو خود فرایند تکامل هدایت میکنه نه هوشمند خارجی.
    معنای تئوری تکامل همینه. جهش یکباره ی ژنی جزئی از فرایند تکامله.

6. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عجب بحث های عجیبی!
    بزارید من نظر خودم رو بگم . در حال حاضر خیلی از کشور ها به علم فوق العاده ای دست پیدا کردن و بخاطر بعضی مسائل اونها رو بیان نمی کنن . ما هم عوض اینکه بیایم اینجا و خیال بافی کنیم و به تمدن ایران باستان افتخار کنیم باید بیدار شیم و در راه علمی کشور از خود گذشتگی و تلاش کنیم.

دوستان عزیز یه سوال ، اصلا این موجودات وجود دارند ایا اصلا بر زندگی ما تاثیر دارن که اینطور دارید جدی در موردشون بحث می کنید؟ کنجکاوی خوبه و لازمه پیشرفته ولی داستان های ژول ورن باور کنید واقعیت نیست !!!!

موفق باشید

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

لطفا چیزی رو مطرح کنید که بتونید اثبات کنید...
    اگر سرپرست این تالار تشخیص بدند که اینجا جای افرادی هست که برای اثبات کردن میان و مطلب می نویسند ; با تسلی خاطر و کمال میل جا رو خالی میکنم.
    خوب جهش یه دفعه اتفاق نمیوفته که!
    اسمش روشه.
    یه دفعه یه سلول تبدیل به آدم نمیشه که!
    نه بنده و نه کس دیگر چنین چیزی ننوشته.
    طی میلیاردها سال و جهش های متوالی به تکامل میرسه.
    لطفا چند علت از بروز "جهش های متوالی" اون هم طی " میلیاردها سال "( در این مدت حداقل سیصد چهار صد تا میتونه باشه ; از تکسلولی تا بشر امروزی) رو ذکر کنید.
    هوشمند خارجی(!) از کجا به وجود اومده؟!(اونی که اونا رو به وجود آورده چی؟!...
    اگر بذر حيات توسط بيگانگان به زمين آورده شده زندگي همون بيگانگان از كجا اومده؟ اگر زبان رو اونها به ما ياد دادند خودشون صحبت كردن رو چه جوري ياد گرفتن؟ اين نوعي فرافكني در پاسخ دادن...
    دو مورد بالا یعنی فرافکنی در سوال کردن. " مطرح کردن قضیه مرغ و تخم مرغ نشانه به بیراحه کشاندن موضوع توسط گویندش هست ".
    پس یعنی یه جایی جهش خود به خودی صورت گرفته!...
    انجام شدن یک عمل خودبخودی رو حتی عقل قبول نمی کنه. از یک فرهیخته قلم به دست چنین انتظاری نمیره.
    روش علمی در مواجهه با یک مجهول اینه که بگه " هنوز نمیدونیم " ; نه اینکه بگه خود بخود(!) انجام شد.
    Last edited by seamack; 17-04-2010 at 01:15. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

البته معذرت میخوام وسط صحبتتاتون پریدم. با توجه به اطلاعات ناقص من در مورد جهش چطور می تونه نوعی پرنده در استرالیا وجود داشته باشه که در سر بال های کاملا دارای پرش ، پنجه وجود داشته باشه؟ یا اپاندیس انسان چرا هنوز هم در بدن انسان وجود داره.

فکر کنم جهش در طی یه مدتی بوجود میاد و نه یکباره.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

جهش در طی یه مدتی بوجود میاد و نه یکباره.
    بدیهیه که اگر جهشی صورت بگیره به معنی " در کسری از ثانیه(!) " نیست. اما اگراز روی منطق جمله شما رو بخونیم عین این هست که بگیم شناگر با بدن خشک از استخر بیرون میاد نه با بدن خیس.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بدیهیه که اگر جهشی صورت بگیره به معنی " در کسری از ثانیه(!) " نیست. اما اگراز روی منطق جمله شما رو بخونیم عین این هست که بگیم شناگر با بدن خشک از استخر بیرون میاد نه با بدن خیس.
    نمی دونم چطور به این مورد رسیدید ولی منظور من اصلا با برداشت شما یکی نبود.
    شما چطور می تونید نظریه داروین رو رد کنید در مورد جهش( فکر کنم همین نظر رو دارید) البته من خودم به قطعیت موضوع نرسیدم در مورد جهش ژنی...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

با سلام
    دوستان من میخواستم دیگه در این تاپیک فعالیتی نداشته باشم ولی پیش بینی گروه من درست از آب در اومد و میشه گفت یه انرژی دوباره به من داد.
    این پیش بینی دیده شدن جدی یوفوها در سال 2010 بود که همونطور که دوستان عضو در گروهی که قبلآ به این نام وجود داشت اطلاع دارند من تقویمی که گروه برای آینده ی مشاهدات ارائه کرده بود رو در این گروه گذاشتم و امروز این پیش بینی درست از آب در اومد و...
    میخواستم بحث های جدیدی رو مطرح کنم ولی ترجیح میدم این داستانی که در گروه شکل گرفته (و من در ابتدا فکر کردم درسته)پایان پیدا کنه...
    در مورد پرونده دیده شدن یوفوها در ایران و تایید ناسا و...هم که قول داده بودم سعی میکنم به زودی نتیجه اش رو اینجا ارائه کنم و البته این کار رو با وجود مشغله ی زیاد دارم به پایان میرسونم و یک گلایه دارم از دوستانی که مدام تعنه میزنن...
    در مورد یک مقاله در مورد فیزیک نوین و هوشی که حتی عناصر و ملکولها دارند هم باید بگم در فرصت های بعدی این مقاله رو قرار میدم...
    در مورد سخنان و نظریات دوست عزیزی که تازه وارد بحث شدن
    دوست عزیز به نظر من شما واقعآ یک داستان نویس و داستان گویه حرفه ای هستین ولی با کمی بررسی میشه فهمید که کل نظریات شما که شدیدآ هم معتقدید که درست هستند از کجا اومده...
    البته من مثل دوستان دیگه بهتون حمله نمیکنم و میدونم که در یک بحث علمی باید علمی صحبت کرد و نه از روی احساسات...
    خب شما همه ی این داستانها رو از خودتون ساختین و در این باره از روش ژولورن استفاده کردین،یعنی چیزهایی گفتین که شاید در مورد موجودات فرا زمینی و یا انسانهایی هوشمند(که قبلآ هم من این مورد رو مطرح کردم که یک نظریه هست)به واقعیت نپیونده ولی در مورد خود انسان به واقعیت خواهد پیوست ولی شما اطلاعاتتون اصلآ کامل نیست و در مواردی هم ناقص هست.
    من سعی میکنم توضیح کوتاهی در مورد هر موضعی که مطرح کردین بدم تا دوستان خسته نشن و من هم وقت زیادی برای تایپ ندارم مورد فشار قرار نگریم.
    در مورد زیرزمینی زندگی کردن این موجودات شما این مورد رو از تهران خودمون برداشتین! و تهران در واقع نام اصلیش ته ران بوده و....
    در مورد غیب شدن و دیده نشدن در رادار باید بگم این که مسئله ای جدید نیست و یک بدنه ی کامپوزیتی مخصوص میتونه کاملآ محو بشه از رادار و حتی لباسهایی ساخته شده که از رادار که هیچ از چشم انسان هم غیب میکنن فرد رو...
    در مورد مواردی که ذکر کردین مثل خودروهای برقی خب الان در آلمان و اروپا بیشتر از این خودروها استفاده میشه و چیزی متداوله و جدید نیست و میبینیم که در ایران هم سمند برقی در ساخته شده و در اینده به تولید انبوه میرسه...
    در مورد موبایل های تصویری گفتین باید بگم که در اروپا به واسطه ی اینترنت پرسرعت موبایل این چیز جدیدی نیست و چیزی متداوله و شما با خرید یک موبایل شرکت htc میتونید این مسئله رو درک کنید...
    البته به نظر من شما منظورتون مبایلهایی سه بعدی بوده که طرف مقابل رو با همون شکل و اندازه نشون میده که این مسئله رو از فیلم های تخیلی علمی ...
    در مورد صحرای نوادا با وجود آزمایش تعداد بیشماری بمب هسته ای و رادیو اکتیو بودن این صحرا(البته نه همه ی اون)فکر نمیکنم موجودی بتونه زندگی کنه و البته شما میتونستید به جای این صحرا ایلت تگزاس و مکزیک رو بگین که تعداد مشاهدات در این دو مورد بیشتر از اون صحراست...
    در ضمن در ایران بیشر مشاهدات از سمت روسیه به ایران بوده یا فرانسه ایران و این یعنی شمال به جنوب و غرب به شرق و نه از صحراهای ایران به سمت دیگر کشور ها...
    و راستی شما مکانهایی رو مطرح کردین که همیشه افسانه و داستان پشت سرشون زیاد هست و هر کدوم مسئله دارن و به نظر من شما قصد دارین بحث رو منحرف کنید به بررسی این مناطق و در اخر هیچ نتیجه ای هم گرفته نشه...
    و...و...و...
    در نهایت اینکه این حرفا با وجود اینکه بیشترش درسته ولی در حد نظریه هست

13. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

در مورد آغاز حیات و جهش و...
    من نظرم اینه
    جهان از سه چیز تشکیل شده:واجب الوجود و روح جهان و سخت افزارها
    یک مثال:
    واجب الوجود----------->سخت افزار------------>روح جهان
    انسان------------------>سخت افزا رایانه------>نرم افزار
    ما اقلب روح جهان رو با موجودات فرا زمینی و... اشتباه میگیریم
    روح جهان در واقع همون برنامه ی کلی برای جهان هست
    شما آزاد هستید و هر کاری بخواید انجام میدید ولی بدون اینکه بدونید دارید به یک سمت تعیین شده میرید
    در تحقیقات جدید مشخص شده رشد درختان و سرعت رشدشون 2 برابر شده
    و این نشون میده که محیط و... با توجه به شرایط واکنش نشون میدن و خودشون رو وقف میدن و...
    حالا اسم اینو جهش یا هر چیز دیگری میشه گذاشت و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •