سلام ديگه سلام فراموش كردم شرمنده
اقاي منصوري بي ضحمت كوتاح مختسر بگو يدچگونه يك صلاح رو به بازي اضاف كنم
درشكل صلاح ها مشكل دارم شیء صلاحارو نمي تونم به بازي اضاف كنم
نمي تونم از شیء بمب هاي لورهاي خود بازي به اونوان شیء درصلاح ديگه استفاده كنم يا از صلاحاي لورها كه شكل شيءروداشته باشه استفاده كنم
عصابم خراب شده سراين موضوع حركاري ميكنم بازم به مشكل برمي خورم البته سر صلاح هاي مود CWC بد جوري گيرم
بازم ممنون اقاي منصوري ميدونم كارات همه عقب اوفتاده هربارنصف خط هم تايپ كني بازم كرمتو عشقست نمي خواد بكوب به يك چيز جواب بدي يك اموزشو توي چند روز بگو كه وقدتم گرفته نشه بچه ها هم چيزي پرسيدن اگه درتوان من بود من دريق نمي كنم خدا كنه همه ايرو ني هاي ازاده سربلند بشن
ممنون
سلام به همه دو ستان عزیز
نگاه کنید اصول کار اینجوری که باید اول ببینید این سلاح مثلا تانکمون رفتارش توی بازی هست یا نه مثلا مثل تانک های دیگه فقط شلیک می کنه یا نه مثلا مثل ماد :cwc دو د هم می زنه یا تیر بار هم داره با ید بر ای هر یک از اینها کا ملا مشخص باشه و اگه رفتار ها هست که می تونید از همون در این سلاح هم استفاده کنید و گرنه باید رفتار را بر ای این سلاح تعر یف نید که این کار در فایل های زیادی انجام می شه این همه فایل که در :INI می بینید اینها همهشون بر ای بازی نو شته شدند و هر کدام ه مثل زنجیر به هم متصل هستند در عین سختی و گیج ککنندگی ساد ه هستند البته بعد از یا د گر فتن این جوری خیلی سخت میشه این رفتار ها را تو ضیح د من یک نمونه بر اتون گزاشتم با فایل هاش که یک مو شک دور بر د جدید هست بر ای جی ال ای ها با تر ی دی هاش و فایل های مورد نیازش ...:
ببینید متو جه می شید .

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه متوجه شدید بگید و گرنه به صور ت کامل تمام فایل ها را به زودی معر فی می کنم و می گم کار ای هر کدام بر ای چیه و به چه دردی می خوره....
به مرور من فایل هیای زیادی رو بر اتون می زارم....که امکانات به بازی اضافهمیکنند و یک سور پرایز بزرگ داارم که بعد ا اگه قطعی بشه اعلام می کنم ......