تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 222 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ديگه سلام فراموش كردم شرمنده
    اقاي منصوري بي ضحمت كوتاح مختسر بگو يدچگونه يك صلاح رو به بازي اضاف كنم
    درشكل صلاح ها مشكل دارم شیء صلاحارو نمي تونم به بازي اضاف كنم
    نمي تونم از شیء بمب هاي لورهاي خود بازي به اونوان شیء درصلاح ديگه استفاده كنم يا از صلاحاي لورها كه شكل شيءروداشته باشه استفاده كنم
    عصابم خراب شده سراين موضوع حركاري ميكنم بازم به مشكل برمي خورم البته سر صلاح هاي مود CWC بد جوري گيرم

بازم ممنون اقاي منصوري ميدونم كارات همه عقب اوفتاده هربارنصف خط هم تايپ كني بازم كرمتو عشقست نمي خواد بكوب به يك چيز جواب بدي يك اموزشو توي چند روز بگو كه وقدتم گرفته نشه بچه ها هم چيزي پرسيدن اگه درتوان من بود من دريق نمي كنم خدا كنه همه ايرو ني هاي ازاده سربلند بشن
    ممنون

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام آقای منصوری می تونی یه کلیپ از نبرد نهایی بزاری مرسی
    سلام بله حتما این کار رو می کنم در حال تهیه است . به زودی بر اتون می زارم .

3. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام ديگه سلام فراموش كردم شرمنده
    اقاي منصوري بي ضحمت كوتاح مختسر بگو يدچگونه يك صلاح رو به بازي اضاف كنم
    درشكل صلاح ها مشكل دارم شیء صلاحارو نمي تونم به بازي اضاف كنم
    نمي تونم از شیء بمب هاي لورهاي خود بازي به اونوان شیء درصلاح ديگه استفاده كنم يا از صلاحاي لورها كه شكل شيءروداشته باشه استفاده كنم
    عصابم خراب شده سراين موضوع حركاري ميكنم بازم به مشكل برمي خورم البته سر صلاح هاي مود CWC بد جوري گيرم

بازم ممنون اقاي منصوري ميدونم كارات همه عقب اوفتاده هربارنصف خط هم تايپ كني بازم كرمتو عشقست نمي خواد بكوب به يك چيز جواب بدي يك اموزشو توي چند روز بگو كه وقدتم گرفته نشه بچه ها هم چيزي پرسيدن اگه درتوان من بود من دريق نمي كنم خدا كنه همه ايرو ني هاي ازاده سربلند بشن
    ممنون
    سلام به همه دو ستان عزیز
    نگاه کنید اصول کار اینجوری که باید اول ببینید این سلاح مثلا تانکمون رفتارش توی بازی هست یا نه مثلا مثل تانک های دیگه فقط شلیک می کنه یا نه مثلا مثل ماد :cwc دو د هم می زنه یا تیر بار هم داره با ید بر ای هر یک از اینها کا ملا مشخص باشه و اگه رفتار ها هست که می تونید از همون در این سلاح هم استفاده کنید و گرنه باید رفتار را بر ای این سلاح تعر یف نید که این کار در فایل های زیادی انجام می شه این همه فایل که در :INI می بینید اینها همهشون بر ای بازی نو شته شدند و هر کدام ه مثل زنجیر به هم متصل هستند در عین سختی و گیج ککنندگی ساد ه هستند البته بعد از یا د گر فتن این جوری خیلی سخت میشه این رفتار ها را تو ضیح د من یک نمونه بر اتون گزاشتم با فایل هاش که یک مو شک دور بر د جدید هست بر ای جی ال ای ها با تر ی دی هاش و فایل های مورد نیازش ...:
    ببینید متو جه می شید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه متوجه شدید بگید و گرنه به صور ت کامل تمام فایل ها را به زودی معر فی می کنم و می گم کار ای هر کدام بر ای چیه و به چه دردی می خوره....

به مرور من فایل هیای زیادی رو بر اتون می زارم....که امکانات به بازی اضافهمیکنند و یک سور پرایز بزرگ داارم که بعد ا اگه قطعی بشه اعلام می کنم ......
    Last edited by ufo-alien; 14-05-2011 at 00:40.

5. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقاي منصوري اين يارو كي

PForever

اگه ايروني چرا توي سرايروني ها مي زنه
    اقاي منصوري اين ادماي moddb يك مشت بي فرهنگ هستند اقاي منصوري
    من خودم توي كلي از مدا ديدم كه كلي از چيزارو ميدوزدن و مي برن توي مودشون
    مخصوص اين چيني ها وروس هااينا با ما ايرو ني ها مشكل دارن من حال اينارو مي گيرم گند به فرومشون مي زنم
    سلام
    این رو نمی دونم کیه ولی اونجا خیلی ها به ما بی لطفی کردند و با زحمت بسیار تو نستم مد را از تو قیف در بیارم یک عده چینی و آدمهای از خود راضی ما را با چند تا عکس محکوم می کردند از مدهای دیگه مدل بر داشتیم و از این حر فها اینها بیشتر به خاطر این که ما ایر انی هستیم مشکل دارند نمی دونم خلاصه ...

7. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دو ستان عزیز
    نگاه کنید اصول کار اینجوری که باید اول ببینید این سلاح مثلا تانکمون رفتارش توی بازی هست یا نه مثلا مثل تانک های دیگه فقط شلیک می کنه یا نه مثلا مثل ماد :cwc دو د هم می زنه یا تیر بار هم داره با ید بر ای هر یک از اینها کا ملا مشخص باشه و اگه رفتار ها هست که می تونید از همون در این سلاح هم استفاده کنید و گرنه باید رفتار را بر ای این سلاح تعر یف نید که این کار در فایل های زیادی انجام می شه این همه فایل که در :INI می بینید اینها همهشون بر ای بازی نو شته شدند و هر کدام ه مثل زنجیر به هم متصل هستند در عین سختی و گیج ککنندگی ساد ه هستند البته بعد از یا د گر فتن این جوری خیلی سخت میشه این رفتار ها را تو ضیح د من یک نمونه بر اتون گزاشتم با فایل هاش که یک مو شک دور بر د جدید هست بر ای جی ال ای ها با تر ی دی هاش و فایل های مورد نیازش ...:
    ببینید متو جه می شید .

کد:
    اگه متوجه شدید بگید و گرنه به صور ت کامل تمام فایل ها را به زودی معر فی می کنم و می گم کار ای هر کدام بر ای چیه و به چه دردی می خوره....

به مرور من فایل هیای زیادی رو بر اتون می زارم....که امکانات به بازی اضافهمیکنند و یک سور پرایز بزرگ داارم که بعد ا اگه قطعی بشه اعلام می کنم ......
    اقاي منصوري شما فقط تر ی دی هاشو گزاشتيد فایل های مورد نیازشو نگزاشتين وگرنه مي گرفتم موضوع رو؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقاي منصوري شما فقط تر ی دی هاشو گزاشتيد فایل های مورد نیازشو نگزاشتين وگرنه مي گرفتم موضوع رو؟
    سلا م ببخشید فایل را اشتبا ه آپلود کردم
    فایل صحیح به همراه کد ها
    کد:

10. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خيلي ممنون اقاي منصوري
    ولي اقاي منصوري چراTexturesاين موشكو نزاشتين اينارم ميزاشتين ازش استفاده مي كردم
    راستي اقاي منصوري شرمنده يك سعال من جاي زوم بازي رو بلد بودم ولي حالا حرچي فكر مي كنم كجا بوده يادم نمياد
    زوم بازي ومپاشو تنظيم مي كرديما اونجا

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

شرمنده
    اقاي منصوري نمي شه اينCSFرو مصل نوت بت چيزاي كه ميخوايمو بريزيم داخلش بعدش اونو دوباره مثل CSFدرست كنيم
    اخه سرچ نمي كنه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

خيلي ممنون اقاي منصوري
    ولي اقاي منصوري چراTexturesاين موشكو نزاشتين اينارم ميزاشتين ازش استفاده مي كردم
    راستي اقاي منصوري شرمنده يك سعال من جاي زوم بازي رو بلد بودم ولي حالا حرچي فكر مي كنم كجا بوده يادم نمياد
    زوم بازي ومپاشو تنظيم مي كرديما اونجا

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

شرمنده
    اقاي منصوري نمي شه اينCSFرو مصل نوت بت چيزاي كه ميخوايمو بريزيم داخلش بعدش اونو دوباره مثل CSFدرست كنيم
    اخه سرچ نمي كنه
    از تکسچیر های خود بازی استفاده می کنه
    زوم و ارتفاع در فایل : game data

درمورد :CSF نه نمیشه شما باید حتما با نرم افزار ادیت که در آدرس زیر دو نمونه شو بر اتون گزاشتم ادیت کنید .
    کد:
    حجم:628 کیلو بایت

لی در مورد پیدا کردن اون متن مورد نظر شما باید با استفا ده از نرم افزار :csfeditor فایل را باز کنید سپس استخراجش کنید در یک فایل :INI مثل تصویر زیر :

موفق باشید
    Last edited by ufo-alien; 15-05-2011 at 13:49.

13. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خيلي ممنون اقاي منصوري دست شما درد نكنه اقاي منصوري اون نرم افزاري كه لينكشو دادين فقط يك عكس بود خالي بود

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض نرم افزار ویر ایش فایل های :csf

خيلي ممنون اقاي منصوري دست شما درد نكنه اقاي منصوري اون نرم افزاري كه لينكشو دادين فقط يك عكس بود خالي بود
    سلام واقعا ببخشید اصلاح شد
    این هم لینک صحیح:

نرم افزار ویر ایش فایل های :csf

کد:

16. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •