آخرین سالی که درس خوند 2 سال پیش بود
آخرین سالی که درس خوند 2 سال پیش بود
دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن (خوزستان) اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن گفتن منتظر جوابی هستن که از تهران میاد معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. اگه با درخواستم موافقت نشه با مدرک لیسانس احتمالا کجا پذیرش میشم چه واسه اموزشی چه واسه یگان ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
سلام دوستان
یه سوال ؟!
وضعیت گروه ب ، روی کارت های پایان خدمت جدید درج میشه ؟
احتمال قطع یارانه مشمولان غایب و فراری
» سرویس: اجتماعي - حوادث، انتظامي
کد خبر: 92022718041
جمعه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از بررسی طرحی خبرداد که به موجب آن امکان قطعشدن یارانه مشمولان غایب و فراری وجود دارد.
سردار موسی کمالی ، با اشاره به وجود تعداد قابل توجهی از مشمولان غایب، گفت: در حال حاضر مشغول بررسی راههای قانونی برای ممنوعیت ارائه خدمات به مشمولان غایب و فراری هستیم.
وی ادامه داد: بر این اساس امکان استخدام، خروج از کشور، دریافت وام، ادامهتحصیل، دریافت مستمری از دولت برای مشمولان غایب و فراری وجود نخواهد داشت.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین افزود: در حال بررسی طرحی هستیم که به موجب آن یارانه به مشمولان غایب و فراری تعلق نگیرد که در این راستا هماهنگیهای لازم با بانک مرکزی و دیگر مبادی ذیربط در حال انجام است.
متولدین 55 به بعد منتظر عفو نباشند
وی همچنین با اشاره به آن دسته از افراد ذکور متولد سال 55 به بعد، به ایسنا گفت: این افراد منتظر این نباشند که عفوی به آنان تعلق بگیرد، چرا که تمامی اظهارات مطرح شده در این باره صحت ندارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح به این افراد هشدارداد: در مهلت باقی مانده خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند.
به گفته کمالی، ضوابطی در ستادکل نیروهای مسلح در حال تنظیم است که بر اساس آن، مشمولان دارای غیبت، هنگامی که خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند، تمام یا بخشی از مجازات در نظر گرفته شده برایشان بخشیده شود.
وی ضمن تکذیب شایعات مطرح شده پیرامون تسهیلات و بخششهای در نظر گرفته شده برای مشمولان متولدین سالهای 55 و پس از آن که به خدمت سربازی مراجعه نکردهاند، گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و اگر بنا باشد تسهیلاتی به سربازان تعلق بگیرد، قطعا هنگام خدمت سربازی شامل آنان میشود و بخششی برای سربازان غایب و فراری وجود ندارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه سربازانی که تا پایان سال 86 از خدمت فرار کردهاند، مورد عفو قرار گرفتهاند، به ایسنا گفت: این افراد فرصت دارند که خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند، اما نظر به اینکه قصد داریم این عفو را متوقف کنیم، بهتر است آنان وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.
کمالی از افرادی که پس از انجام سربازی، یگان خدمتی خود را ترک کرده و به نوعی سرباز فراری محسوب میشوند خواست تا سریعا برای تعیین و تکلیف سربازی خود مراجعه کنند.
من هم دقيقا دقيقا شرايط شما رو دارم با اين تفاوت كه دانشگاه قبول شدم و نرفتم .
و هميشه اين استرس رو دارم كه كسري رو بهم ندن :(
بهتره سریع تر پیگیری کنی تا تکلیفت معلوم شه.
تا اونجاییکه که می دونم معمولا برای پذیرش سپاه باید حدود 2 ماه قبل از اعزام اقدام کنی. حالا نمی دونم با پارتی و اینا می شه درستش کرد یا نه. اگه امریه ات جور نشد که پذیرش سپاه برای 1 تیر فکر نکنم بتونی بگیری. البته می تونی تمدید کنی 1/6 که بتونی پذیرش بگیری.
سلام ...
من نامه را 10.10.90 گرفتم و در نامه هم تاریخش این خورده .... اما تا اونجایی که من یادمه هفته اول اردیبهشت 91 بود که تو سیستم اومد و در صفحه مشخصات من وارد شد .... حالا معیار حساب کردن کدومه ؟
با تشکر
سلام به همه بچه های گل و دوستای خوبم
بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه درمورد معافیت کفالت مادر فاقد شوهر ( طلاق)؟
شرایط این نوع معافیت چطوری هست؟
باید 3طلاقه باشه یا همون طلاق معمولی کافیه؟
درصورتی که معافیت موقت بدن،آیا کارت میدن که اعتبارش تا 30ماه هست و اینکه با این کارت میشه پاسپورت گرفت؟
در چه بازه های زمانی باید واسه چک کردن اینکه مادر من هنوز در وضعیت طلاق است باید مراجعه کرد؟
پیشاپیش از همه تشکر میکنم و ببخشید که طولانی شد .
تاریخ ثبت در سیستم نظام وظیفه مهم هست نه تاریخ گرفتن کسری
خبر خوب برای سربازان فراری
نسیم: جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح گفت: اضافه خدمت سربازان غائب به شرط مراجعه آنها برای انجام خدمت و داشتن حسن رفتار در طول انجام خدمت، طی دو ماه آینده بخشیده میشود.
سردار موسی کمالی در توضیح این مطلب افزود: دستورالعملی مبنی بر بخشش تمام یا قسمتی از اضافه خدمت مشمولان غایب تنظیم کردهایم که ان شاءالله با اجرایی شدن آن از تیرماه، تمامی غائبین در صورت مراجعه برای انجام خدمت و نشان دادن حسن رفتار حین خدمت، از آن بهرهمند میشوند. لذا بر این اساس از مشمولان غائب تقاضا داریم هر چه سریع تر جهت انجام خدمت سربازی و بهرهمند شدن از این بخشش اقدام کنند.
ـ هیچگونه برنامه برای معافیت یا بخشش کسانی که وارد خدمت نشده و نمی شوند، نداریم.
ـ تمامی افراد ذکور که به خدمت سربازی نرفته اند تا پایان 50 سالگی همچنان در شمول خدمت وظیفه هستند، لذا متولدین سال 1355 به بعد میتوانند جهت استفاده از این بخشش خودشان را برای سربازی معرفی کنند.
- خدمت غائبین را به دلیل احترام به سایر جوانان که خدمت سربازی را انجام داده ویا قصد انجام آن را دارند نمیبخشیم همچنین بخشش خدمت غائبین نه تنها مانع غیبت نبود، بلکه مشوقی برای غیبت شد؛ لذا موضوع بخشش را به حین خدمت بردیم.
- غائبین متاهل در محل سکونت خود به کار گرفته می شوند تا به راحتی بتوانند خدمت خود را انجام دهند.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)