تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1559 از 4105 اولاول ... 559105914591509154915551556155715581559156015611562156315691609165920592559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,581 به 15,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز من تعجب میکنم که چرا چنین چیزی به شما گفته اند !!!!!
    شما اگر کسری تون روقبل از 91 ثبت کرده باشید اگر همین العان هم اعزام بشید کسریتون سر جاش هست و مدت کسری تون + مدت زمان خدمت قبلی تون منهای 21 ماه خدمت رو باید انجام بدید
    که بگفته خودتون میشه 16-21=5 ماه

ایشون کی اخرین مدرک تحصیلی شون رو گرفته اند ؟
    اگر بیشتر از یکسال از فارغ تحصیلی یا انصراف / اخراج گذشته باشه بله ایشون اضاف خدمت خوردند
    آخرین سالی که درس خوند 2 سال پیش بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن (خوزستان) اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن گفتن منتظر جوابی هستن که از تهران میاد معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. اگه با درخواستم موافقت نشه با مدرک لیسانس احتمالا کجا پذیرش میشم چه واسه اموزشی چه واسه یگان ممنون اگه کسی راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال ؟!

وضعیت گروه ب ، روی کارت های پایان خدمت جدید درج میشه ؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

احتمال قطع یارانه مشمولان غایب و فراری

» سرویس: اجتماعي - حوادث، انتظامي
    کد خبر: 92022718041
    جمعه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از بررسی طرحی خبرداد که به موجب آن امکان قطع‌شدن یارانه مشمولان غایب و فراری وجود دارد.

سردار موسی کمالی ، با اشاره به وجود تعداد قابل توجهی از مشمولان غایب، گفت: در حال حاضر مشغول بررسی راه‌های قانونی برای ممنوعیت ارائه خدمات به مشمولان غایب و فراری هستیم.

وی ادامه داد: بر این اساس امکان استخدام، خروج از کشور، دریافت وام، ادامه‌تحصیل، دریافت مستمری از دولت برای مشمولان غایب و فراری وجود نخواهد داشت.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین افزود: در حال بررسی طرحی هستیم که به موجب آن یارانه به مشمولان غایب و فراری تعلق نگیرد که در این راستا هماهنگی‌های لازم با بانک مرکزی و دیگر مبادی ذی‌ربط در حال انجام است.

متولدین 55 به بعد منتظر عفو نباشند

وی همچنین با اشاره به آن دسته از افراد ذکور متولد سال 55 به بعد، به ایسنا گفت: این افراد منتظر این نباشند که عفوی به آنان تعلق بگیرد، چرا که تمامی اظهارات مطرح شده در این باره صحت ندارد.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح به این افراد هشدارداد: در مهلت باقی مانده خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند.

به گفته کمالی، ضوابطی در ستادکل نیروهای مسلح در حال تنظیم است که بر اساس آن، مشمولان دارای غیبت، هنگامی که خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند، تمام یا بخشی از مجازات در نظر گرفته شده برایشان بخشیده شود.

وی ضمن تکذیب شایعات مطرح شده پیرامون تسهیلات و بخشش‌های در نظر گرفته شده برای مشمولان متولدین سال‌های 55 و پس از آن که به خدمت سربازی مراجعه نکرده‌اند، گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و اگر بنا باشد تسهیلاتی به سربازان تعلق بگیرد، قطعا هنگام خدمت سربازی شامل آنان می‌شود و بخششی برای سربازان غایب و فراری وجود ندارد.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه سربازانی که تا پایان سال 86 از خدمت فرار کرده‌اند، مورد عفو قرار گرفته‌اند، به ایسنا گفت: این افراد فرصت دارند که خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند، اما نظر به اینکه قصد داریم این عفو را متوقف کنیم، بهتر است آنان وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.

کمالی از افرادی که پس از انجام سربازی، یگان خدمتی خود را ترک کرده و به نوعی سرباز فراری محسوب می‌شوند خواست تا سریعا برای تعیین و تکلیف سربازی خود مراجعه کنند.

5. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنند که من چی کار کنم ... داستانم یکم طولانیه ببخشید دیگه
    من سال 90 کسری جبهه گرفتم البته 32 ماه بود ولی طرف با نامردی کردش 28 ماه و 9 ماه کسری داد ... دفترچم را اسفند 90 پست کردم ... بعدش رفتم برا کمسیون پزشکی و معاف از رزم شدم ... و در نهایت 1.4.91 اعزام شدم ... خدمت شد 21 ماه ... موقعی که برگ سبز برام اومد کسری داخلش ثبت شده بود ... دیگه داشتیم روزگار میگذروندیم که آذر 91 چون خودم توی نیروی انسانی بودم مسئولم بهم گفت که کسری جبهه را کلا برداشتن حتی کسانی که ثبت سیستم شده باشند ... ما افتادیم رو ویبره رفتیم پلیس +10 پرینت وضعیت گرفتیم ... دیدم دیگه کسری من داخلش نیست ! ... پاشدم رفتم نظام وظیفه اصفهان گفت تو سیستم برات زده کسری بعد از سال 91 و بهت تعلق نمیگیره ! ... ما هم دیگه ناامید شدیم ... تو همون حال بودیم که ارشد آزاد قبول شدم ... دیدم حالا که کسری بهمون نمیخوره بریم ارشد بخونیم حداقل از دست این سربازی راحت شیم . خلاصه با 7 ماه سابقه معافیت تحصیلی گرفتم .
    قبل از عید گذرم افتاد به تهران و وسوسه شدم برم میدان سپاه یه سئوالی بپرسم ببینم اوضاعم چطوری شده ... رفتم اونجا به طرف گفتم .. گفت کی گفته کسری بهت تعلق نمیگیره !!!!!! کسری تو تو سیستم خورده و موردی نداره ... گفتم اصفهان گفت جلوش یه تیک فعال هست که از تو نخورده ... گفت اینو خودمون بعدا برات فعالش می کردیم !!! ... گفتم حالا چی کار کنم .. گفت دیگه هیچی حالا که اومدی بیرون دیگه بهت تعلق نمیگیره !!!!!!! :(( ... منو میگی میخواستم اونجا خودمو خفه کنم .
    حالا ما موندیم تو درسها ... بعد از 2 سال اومدیم سروقته درس و واقعا تحت فشارم و هیچی هم نمیفهمم .. هی دارم وسوسه میشم که برگردم سربازی !
    حالا من میخوام بدونم برای اینکه مطمئن بشم دقیقا وضعیت من به چه صورتی هست کجا برم ؟ که بعدا حرفشون 2تا نشه ؟
    و اینکه آیا از متدهای زیر میتونم استفاده ای بکنم ؟
    1- دوباره برا سابقه جبهه اقدام کنم و فشار بیارم به طرف بلکه 30 ماه رو بده ؟ یا اینکه چون یکبار صادر شده دیگه نمیتونه سابقه رو بده ؟
    2- میتونم برگردم به سربازی و از کسری استفاده کنم ؟
    3- طبق قانون موقعی که من سرباز بودم کسری بهم تعلق میگرفته ... حالا اگه اونها اون کسری اون موقع را بدن ... قانونی الان وجود داره که کسری که موقعی که سرباز بودم و بهم تعلق میگرفته بدلیل خارج شدن از سریازی دیگه بهم تعلق نمیگیره ؟

با تشکر
    من هم دقيقا دقيقا شرايط شما رو دارم با اين تفاوت كه دانشگاه قبول شدم و نرفتم .
    و هميشه اين استرس رو دارم كه كسري رو بهم ندن :(

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن (خوزستان) اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن گفتن منتظر جوابی هستن که از تهران میاد معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. اگه با درخواستم موافقت نشه با مدرک لیسانس احتمالا کجا پذیرش میشم چه واسه اموزشی چه واسه یگان ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
    بهتره سریع تر پیگیری کنی تا تکلیفت معلوم شه.

تا اونجاییکه که می دونم معمولا برای پذیرش سپاه باید حدود 2 ماه قبل از اعزام اقدام کنی. حالا نمی دونم با پارتی و اینا می شه درستش کرد یا نه. اگه امریه ات جور نشد که پذیرش سپاه برای 1 تیر فکر نکنم بتونی بگیری. البته می تونی تمدید کنی 1/6 که بتونی پذیرش بگیری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

دوست عزیز من تعجب میکنم که چرا چنین چیزی به شما گفته اند !!!!!
    شما اگر کسری تون روقبل از 91 ثبت کرده باشید اگر همین العان هم اعزام بشید کسریتون سر جاش هست و مدت کسری تون + مدت زمان خدمت قبلی تون منهای 21 ماه خدمت رو باید انجام بدید
    که بگفته خودتون میشه 16-21=5 ماه
    سلام ...
    من نامه را 10.10.90 گرفتم و در نامه هم تاریخش این خورده .... اما تا اونجایی که من یادمه هفته اول اردیبهشت 91 بود که تو سیستم اومد و در صفحه مشخصات من وارد شد .... حالا معیار حساب کردن کدومه ؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل و دوستای خوبم
    بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه درمورد معافیت کفالت مادر فاقد شوهر ( طلاق)؟
    شرایط این نوع معافیت چطوری هست؟
    باید 3طلاقه باشه یا همون طلاق معمولی کافیه؟
    درصورتی که معافیت موقت بدن،آیا کارت میدن که اعتبارش تا 30ماه هست و اینکه با این کارت میشه پاسپورت گرفت؟
    در چه بازه های زمانی باید واسه چک کردن اینکه مادر من هنوز در وضعیت طلاق است باید مراجعه کرد؟
    پیشاپیش از همه تشکر میکنم و ببخشید که طولانی شد .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ...
    من نامه را 10.10.90 گرفتم و در نامه هم تاریخش این خورده .... اما تا اونجایی که من یادمه هفته اول اردیبهشت 91 بود که تو سیستم اومد و در صفحه مشخصات من وارد شد .... حالا معیار حساب کردن کدومه ؟

با تشکر
    تاریخ ثبت در سیستم نظام وظیفه مهم هست نه تاریخ گرفتن کسری

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر خوب برای سربازان فراری

نسیم: جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح گفت: اضافه خدمت سربازان غائب به شرط مراجعه آنها برای انجام خدمت و داشتن حسن رفتار در طول انجام خدمت، طی دو ماه آینده بخشیده می‌شود.

سردار موسی کمالی در توضیح این مطلب افزود: دستورالعملی مبنی بر بخشش تمام یا قسمتی از اضافه خدمت مشمولان غایب تنظیم کرده‌ایم که ان شاءالله با اجرایی شدن آن از تیرماه، تمامی غائبین در صورت مراجعه برای انجام خدمت و نشان دادن حسن رفتار حین خدمت، از آن بهره‌مند می‌شوند. لذا بر این اساس از مشمولان غائب تقاضا داریم هر چه سریع تر جهت انجام خدمت سربازی و بهره‌مند شدن از این بخشش اقدام کنند.

ـ هیچگونه برنامه برای معافیت یا بخشش کسانی که وارد خدمت نشده و نمی شوند، نداریم.

ـ تمامی افراد ذکور که به خدمت سربازی نرفته اند تا پایان 50 سالگی همچنان در شمول خدمت وظیفه هستند، لذا متولدین سال 1355 به بعد می‌توانند جهت استفاده از این بخشش خودشان را برای سربازی معرفی کنند.

- خدمت غائبین را به دلیل احترام به سایر جوانان که خدمت سربازی را انجام داده ویا قصد انجام آن را دارند نمی‌بخشیم همچنین بخشش خدمت غائبین نه تنها مانع غیبت نبود، بلکه مشوقی برای غیبت شد؛ لذا موضوع بخشش را به حین خدمت بردیم.

- غائبین متاهل در محل سکونت خود به کار گرفته می شوند تا به راحتی بتوانند خدمت خود را انجام دهند.

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •