سرعت من اگه کمش نکنن شبانه و روزانه رو 195 هستش/فقط چون پینگم بالاست شبا از 160 تا 210 متغیره و نزدیک صبح رو 195 ثابت میشه
سرعت من اگه کمش نکنن شبانه و روزانه رو 195 هستش/فقط چون پینگم بالاست شبا از 160 تا 210 متغیره و نزدیک صبح رو 195 ثابت میشه
سلام
واسه من تو ساعات غیر رایگان از لینک مستقیم حدود 50-60 میده
و از تورنت های حسابی 150
تو شب کلا تعطیله .....
پارس آنلاین - ارومیه - 128 - ولی داون استریمم 2 مگ هست
دروغ از این بدتر با سرعت 256 این رو می ده
![]()
برو خدا رو شکر کن...
![]()
سرویس 256 حداکثر سرعتش 190 کیلوبایته.
حالا شما انتظارتون بالاتر بود یا پایینتر؟
256 رو دانلود باید یه چیزی دور و بر 256/ باشه این کارش به مگابیت رسیده من بین 150 تا 200 هستم
سرعتتون اگه واقعی باشه باید 32 کیلوبایت باشه ولی چون پارس آنلاین از روش Burst استفاده میکنه سرعتاش همیشه بالاتر از سرویس اسمی هست یعنی با همین سرویس 256 که در حالت عادی سرعتش باید 32 باشه سرعت شما به 128 کیلوبایت (یک مگابیت) و بالاتر هم میرسه.
قابلیت BURST که پارس آنلاین و شاتل هر دو از اون استفاده میکنند رو میشه اینجور توضیح داد:
در پارس آنلاین یک خط دو مگابیتی (سرعت 256 کیلوبایت) بین 8 کاربر به اشتراک گذاشته میشه.مثلا شما که 256 داری با 7 نفر دیگه بهتون یه خط دومگابیتی داده میشه و وقتی هر 8 نفر با هم آنلاین باشند سرعت هر کدوم از افراد 32 کیلوبایت (256 کیلوبیت واقعی) خواهد بود ولی وقتی تعدادی از افراد آنلاین باشند سرعت بین اونها تقسیم میشه.مثلا اگه فقط دو نفر آنلاین باشند کل سرعت بین اون دوتا تقسیم میشه و سرعتشون میشه 128 کیلوبایت (256 تقسیم بر دو). و وقتی فقط یه نفر آنلاین باشه کل سرعت 256 به اون یه نفر اختصاص داده میشه.
البته این موضوع یه تبصره هم داره و اون هم اینکه برای هر پهنای باندی یه محدودیت سرعت هم گذاشتن.مثلا تا جایی که من میدونم اونایی که خط 256 دارن سرعتشون از 190 کیلوبایت بالاتر نمیره (مگر بصورت لحظه ای)و اونایی که 512 و 1024 دارن هم بالاتر از 230 نمیره.
بچه ها به جز شاتل کدوم سرویس ها یوزر گیری میکنن؟یعنی دانلود شبانه رو اجازه نمیدن از حد معینی بیشتر بشه؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)