سلام
دوستان تازگیا مودم d link 2730u خریدم که مدام قطع و وصل میشه جدیدا اصلا وصل نمیشه وایسه همین با مودم قبلیم که مدلش tp link td8810 میام اینترنت تنظیماتشم درسته ولی همش قطع و وصل میشه به نظرتون مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوستان تازگیا مودم d link 2730u خریدم که مدام قطع و وصل میشه جدیدا اصلا وصل نمیشه وایسه همین با مودم قبلیم که مدلش tp link td8810 میام اینترنت تنظیماتشم درسته ولی همش قطع و وصل میشه به نظرتون مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.
درایورش رو آپدیت کنید .
از اول کانفیگ کنید .
مطمئنی خاموش روشن میشه ؟؟؟
اگه واقعا اینطوریه به آداپتور و کلا برق مودم و سیستمت یه نگاه بنداز ببین جایی مشکلی هست یا نه
سلام دوستان من مودمم دی لینک هستش .4 سالی میشه خریدم (شایدم بیشتر) الان مشکلی که باعاش دارم اینه که آنتنش احساس می کنم ضعیف شده طوری که یه خونه ی 130 متری رو فول ساپورت نمی کنه و تا نصف خونه میام قطع میشه ! وای به حال طبقه های دیگه که سیگنالش قطعه تقریبا
چی کار میشه کرد ؟ مشکلش از چیه ؟؟
روش های بهبود آنتن دهی رو سرچ کنی هست ...
البته میگی 4 سال پس کم کم بازدهیش رو از دست میده ...
چراغِ لینک روشن خاموش میشه !
و مودم از اول شروع به کار میکنه ...
خب شما نوشته بودی مودمت روشن خاموش میشه
در واقع مشکل شما اینه که لینکتون میپره و پایدار نیست
خط شما نویز داره یا مشکل از طرف شرکت هست یا اینکه از طرف خودتون
اگه قبلا این مشکلو نداشتید و یهو بروز کرده احتمال خیلی زیاد از طرف شرکت هست و باید با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام.
من میخوام با وایرلس گوشی به اینترنت وصل بشم.اما هرکاری میکنم نمیشه .علامت وایرلس بالای گوشی میاد .اما وقتی میرم تو مرورگر گوشی پیج نمیده اصلا.ایا باید تنضیمات خاصی رو مودم بدم.مشکل چیه؟ مودم من tp link 8151 هست.
از گوشی هست ...
نسخه سیستم عامل گوشی چیه ؟ معمولاً تو اندروید 4.0.4 اینطور میشه .
ممنون.
اندروید با نسخه 4 به بالا(htc desire v).گوشی مال من نیست
اگه از گوشی باشه چیکار باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)