تو بلوط و همارا نمیشد
ولی مکس نت همچنان تو https بدون شیلتر باز میشه
خیلی وقته مکس نت شیلتر نیست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو بلوط و همارا نمیشد
ولی مکس نت همچنان تو https بدون شیلتر باز میشه
خیلی وقته مکس نت شیلتر نیست![]()
زنگ زدم طرف میگه باید کارت دانشجویی یا پروانه کسب اینا بفرستم!
یعنی بدون اونا 500 کیلو نخواهد داد؟
باو لامصب از سرور خودشونم 100 میگیرم!!!!
سلام
دوستان من الان از مخابرات اینترنت گرفتم که محدوده و واسه من که دانلودم زیاده فایده نداره . لامصب همه دانلودا رو شب می کنما ولی بازم زود شارژم تموم میشه !!
واسه همین می خوام از مکس نت سرویس 512 نامحدود طرح برنزی رو بگیرم ، می خوام بدونم کسی از این سرویس استفاده میکنه ؟؟ سرعت دانلودش چطوره و ...
کلا مکس نت تو اراءه سرویس چطوره ؟؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام
من داشتمش!
به هیچ دردی نمیخوره! 40 کیلو سرعت میده!!
باز 1 مگ یه چیزی!!!
با سلام
دوستان الان كدوم شركت اينترنتي سرويس خوبي ميده من ماكس نت استفاده ميكنم سرويس نامحدود 128 سرعت دانلود بين 25-30 حالا چه شركتي خوبه كه نامحدود داشته باشه و
سرعت دانلود و سرعت باز كردن صفحات اينترنتي خوب باشه
با تشكر![]()
منم الان سرویس جشنواره رو تمدید کردم فقط کافیه بهم سرعت بالای 200 تا رو نده بعد من میدونمو اینا
یعنی کلا قید اینترنتو میزنم میرم جمع میکنم سرویسو
کصافطا
پس با این حساب همین جا بمونم سنگین ترم !! فقط خداییش دیگه واسم عقده شده که تو طول روز بتونم یه کلیپ انلاین ببینم !
خدا ازشون نگذره !
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
من الان مکسم ولی برام باز نمیشه![]()
من الان بطور اتفاقی برام باز شد!!
فیس*بوک بدون فیلر چه حالی میده![]()
گوگل + برای من لود میشد ولی الن دیگه نمیشه
This webpage is not available
edit:
چه عجب بعد از 2 ماه پینگ زیر 50 با تبریز گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 25-10-2013 at 18:56.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)