در خود سایت ایران تصویر اسمی از 1190 نیاورده و فقط نوشته تماسبگیرید.
در خود سایت ایران تصویر اسمی از 1190 نیاورده و فقط نوشته تماسبگیرید.
بله درسته برای اینکه همکاران عمده فروشیشون ناراحت نشن نیاورده قیمتا را اما من خودم تماس گرفتم گفتن حضوری هم میتونین بیایید برای خرید. در ضمن رم 16 گیگ توشیبا هم بهم 40 تومن قیمت دادند. در ضمن من یه جای دیگه پیدا کردم با گارانتی دوساله ایده آل و بیمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان.نظرتون در مورد canon powershut 510 hs چیه؟ دوربین خوبی هست؟ زومش 30 هست.من زوم خیلی برام مهمه. 750 می ارزه بهش پول بدم؟ گزینه بهتری کسی سراغ داره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید کارم فوریه باید هر چه زودتر یه دوربین بگیرم.مرسی از همگی
سلــام و خستـــه نباشیـــد به اساتیـــد.
میخواستــــم یــه دوربیــن عکاســـی بخــرم ، اصلـــا نظـــری در مـــورد برنــدش ،کامپکـــت بــودن یـا نبودنـــش نــدارم.
کـــارم 3D هســـت و نیــــاز دارم کـــه بــرای طــرح هـــام Texture بســـازم ، تـــوی نــت گـــاهـــی اون چیـــزی کـــه میخـــوام (تکسچــر) پیــــدا نمیشــــه ، امـــا دور و بــــرم کلـــی گزینــــه خـــوب هــست ، ولــی دوربینـــی ندارم کـــه بـــا جزئیـــات بــالا عکـــس بگیـــرم
خـــب نیــــاز مـــن از دوربینــــی کـــه میخــــوام:
- جزئیـــات رو با کیفیـــت خـــوب(بالــا) بــرام ثبــت کنــــه. - ایـــن بخـــش برام خیلی مهمـــه
- نـــویز نداشتـــه بـــاشـــه تـــوی ISO هــای بالا
- نیـــاز دارم کیفیـــت عکـــس هـــا تـــوی رزولوشــن 3000 به بعـــد خــوب باشـــه ، چـــون کـــارم بیشــتر تــوی ایـــن رزولوشـــن هــا هست.
- ثبــت رنگهـــا خـــوب و معقـــول بــاشـــه ، غیــر واقعـــی نزنـــه...البتـــه میشـــه با Photoshop یــه جـــوری جمـــع و جــورش کـــرد.
بـــودجـــه ای کـــه دارم هـــم بیـــن 500 تــا 600 هســـتش.
ممنــــون میشـــم تـــوی خریـــد یـــه دوربیــــن خـــوب راهنمـــاییـــم کنیــــد.
توی این بازه ی قیمتی انتخاب زیادی ندارید فکر می کنم یه جوری با iso باید کنار بیایید چون با این بودجه می تونید کامپکت تهیه کنید که اونها هم عملکرد خوبی تو ایزوی بالا ندارن. رو هم رفته دوربینی که پیشنهاد می تونم بکنم کانن s110 هست با قیمت حدود 700 تا 720 . به خاطر چیپ تصویر بزرگتر از لحاظ عملکرد نسبت به کامپکتهای دیگه نویز کمتری تو ایزو های بالا داره
در مورد وضعیت پرینتشم
ISO 80/100 look quite good at 11 x 14 inches, 13 x 19s are soft but acceptable, fine for wall display.
ISO 200 looks good at 11 x 14, albeit with some softness in the reds.
ISO 400 looks nice at 8 x 10; is a bit too soft at 11 x 14 but fine for wall display.
ISO 800 yields a crisp 5 x 7 print; 8 x 10s show a lot of softening from noise processing, although they might be OK for wall display.
ISO 1,600 prints are usable at 5 x 7 and crisp at 4 x 6.
ISO 3,200 produces a usable 4 x 6, if just a bit washed out and flat in some areas.
دوستان میشه یه نظر هم به اینجا بکنید الان 3 روزه هیشکی جواب نداده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان بین دو دوربین
PowerShot SX510 HS canon
و
Cyber-shot Digital Camera DSC-WX200 sony
کدوم مناسب تره.اگر مورد دیگه ای هست تو این رنج قیمت.بیشتر از 750 تحت هیچ شرایطی قیمتش بیشتر نشه.معرفی کنید ممنون میشم.
در هر صورت کدوم بیشتر کاربرد داره.میخوام تو هر شرایط نوری عکس های خوبی بندازه.چه شب چه روز چه تو اتاق چه زیر آفتاب بهترین کیفیت عکس داشته باشه.
توصیه من کانن s110 هست . تو نور زیاد اغلب دوربینها عملکرد خوبی دارن در شرایط نور کم دوربین باید چیپ تصویر بزرگ و لنز با دیافراگم باز داشته باشه که بهترین گزینه همین کانن به جرات زیر 1 میلیون از لحاظ کیفیت عکس بهترین گزینه است
برای نوروز سونی چشنواره گذاشته ؟
دوربین های 2014 سونی و کانن به بازار اومدن ؟ تو ایران پیدا میشن؟
تشکر.یعنی از مدل sx510 هم بهتر هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)