از Gamespot یا G4tv استفاده کنید.
از Gamespot یا G4tv استفاده کنید.
جناب joykiller360 چرا دیگه قیمت های روز ه 360 رو نمیگی ؟! میشه از این به بعد این کارو بکنی ؟
نه خیلتر نیست...
جلوی Playlists روی Press Conferences کلیک کنید.تموم کنفرانس ها میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
د آخه جاش اینجا نیست...جناب joykiller360 چرا دیگه قیمت های روز ه 360 رو نمیگی ؟! میشه از این به بعد این کارو بکنی ؟
اینجاست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دموي Star Wars Kinect:
براي دانلود هم گزينه ي دانلود زير پلير رو بزنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم دموي بسيار جالب Forza Motorsport Kinect:
براي دانلود هم گزينه ي دانلود زير پلير رو بزنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنهاد ميكنم كه اين دمو رو حتما ببينيد و از دستش نديد
يه دمو ديگه از Kinect كه عملكرد هاي صوتيش رو نشون ميده:
اينم جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بد نيست ببينيدش
جواب سوال این دوستمون رو اگه میشه بدین که ما هم ازش استفاده کنیم...با تشکر
دوستان برای اینکه به سایت IGN برید !!!!
این آدرسو بزنید و حالشو برین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.جناب joykiller360 چرا دیگه قیمت های روز ه 360 رو نمیگی ؟! میشه از این به بعد این کارو بکنی ؟
رو چشم دوست عزیز تو تاپیک مخصوص میزارم حتما ولی این امتحانات شروع شده . مجبور شدیم فعالیت رو کم کنیم![]()
بچه ها من خودم xbox دارم ولی اگه بخوام منصف باشم باید بگم حالم از kinect بهم میخوره در مقایسه با move هیجی نیست قبول دارم واقعا یه انقلاب توی دنیای دیجیتاله ولی بدرد بازی کردن نمیخوره بچه 10 ساله هم حاضر نیست star wars بازی کنه باهاش گرافیکای مسخره حرکات مسخره حتی ماشین سواریشم حال نمیده چون ادم خسته میشه دستشو مثلا واسه 15 دقیقه بخواد همینجوری نگه داره نمیدونم چی بگم به نظرم ماکروسافت باید سریع یه وسیله جانبی واسه تکمیلش بیرون بده یه چیزی که تو دستت باشه و باعث بشه طیف بازیهای مربوط به kinect وسیعتر بشه
اگه سرباز نبودم خودم میرفتم e3 حالیشون میکردم یه ایکس باکس مفتی هم گیرم میومد تو همایش ماکروسافت به همه حضار یه ایکس باکس مدل جدید هدیه دادن![]()
Last edited by adook; 18-06-2010 at 23:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)