چرا 2 تا صفحه باز میکنی ، 100 مگ از اینترنت مصرف میشه![]()
چرا 2 تا صفحه باز میکنی ، 100 مگ از اینترنت مصرف میشه![]()
البته احتمالا منظور ایشون کافوی نوری نبوده و منظورشون دقیقا PCM بوده .
در جاهایی که زوج سیم به تعداد مشترکین نداشتن اومدن از pcm استفاده کردن به این صورت که از یک زوج سیم برای انتقال خط تلفن 4 ، 8 و ... مشترک استفاده شده و به همین دلیل امکان ارائه اینترنت ADSL ندارند و منظورشون احتمالا حذف این PCM ها هست . (صد البته که مخابرات الان در طرح های توسعه فقط از فیبر نوری استفاده می کنه که هم مشکلات خودش کمتره و هم اینکه مشترکین مجبورن فقط از خودش اینترنت بگیرن)
واضحه بی دقتی از خبرنگاره که مفهوم بدیهی pcm رو متوجه نشده . این عمدتا مربوط به دوران مهندس غرضی بود که مخابرات از سر تنبلی و جهالت، بجا اینکه خط مستقل برای شما بکشه میومد خط همسایه ی شما رو تقسیم بر 4 میکرد و بشما و سه تا خانه ی دیگه واگذار میکرد ...
PCM اصلا ربطی به فیبر نوری نداره که خبرنگار زومیت به اون شکل که قرمز کردم آورده!
گرچه باید امیدوار باشیم این سیم مسی ها هم کلا جمع بشه چون از هر لحاظ ضرر هست : هزینه ی بالا، پتانسیل پایین انتقال داده، بشدت مورد علاقه ی دله دزدها بودن که موجب کابل دزدی گسترده در مشهد شده و نتیجش قطع طولانی مدت تلفن مشترک میشه. مخابرات هم اقدام به وصله ی باز زدن ه سیمها میکنه که نویز بدجور میره بالا مخصوصا با یک بارندگی کوچک
تابستان قبل سیمهای محل ما رو 5-4 مرتبه دزدیدند و فکرش رو بکنید که من چه حالی داشتم ...
سایر ispها هم باید تنبلی رو کنار بذارن و تجهیزاتشون رو برای خدمات به فیبر نوری توسعه بدن
Last edited by HardwareMaster; 16-03-2015 at 05:50.
سلام و صبح بخیر
دیشب از 1:20 idm رو تنظیم کردم ، شکر خدا از شارژم کم نشد.
دوستانی که بی خود و بی جهت از شارژشون کم میشه ، این حالت رو هم چک بکنند.
دوست گلم ، من با شاتل قبلا قرار داد داشتم ،
هنوز 6 ماه ازش مونده بود که جلادان م.خ.ا.ب.ر.ا.ت ریختم توی محله و کابل برگردون کردند.
با شاتل که صحبت کردم ، گفتند پولتون برگشت نمیشه
و بهشون اجازه نمیدن که روی فیبر خدمات ارائه کنند و اونها از این بازار پرسود نمیگذرند.
اما م.خ.ا.ب.ر.ا.ت انحصار طلبی میکنه و به اونها اجازه ورود رو نمیده.
دوستان مشکل منه یا برای همه اینطوریه سایتا باز نمیشه هیچ سایتی ام چیز شکن باز میشه مثال همین سایت خودتون
مودم رو یک بار ریست و دوباره کانفیگ کنید کش مرورگر رو هم یک بار پاک کنید درست نشد یک dns دستی وارد کنید قبل از اینکار هم یک flushdns انجام بدید..
منم همین مشکل رو داشتم ، ولی یکی از دوستان گل لطف کردند و 3 تا دستور مربوط به ipconfig بهم دادند ، اونها رو اجرا کردم ، الان 2 هفتست که دیگه مشکل ندارم.
سلام به دوستان عزیز
ما یه دو ماهی هست منزل عوض کردیم اومدیم محدوده مصلی مرکز مخابرات عدالت
از موقعی که این تایپ خواندم موندم از چه شرکتی خدمات اینترنت بگیرم
واسه من اینترنت شبانه رایگان خیلی مهمه. نهایتم شبی 1.5 گیگ بیشتر دانلود نمیکنم.
بنظرتون چه سرویس بگیرم.از چه شرکتی ارزون هم باشه.سرعت نهایت 512 واسم خوبه که سرعت کف 60 ثابت بده
شرکت قبلی من پیشگامان بود بد نبود. اما اینجا مصلی رو ساپورت نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
الان مخابرات تا شبی 5 گیگ هک گاهی اوقات دانلود میده .
اما در عوض اعصاب داغون میشه ، اکثر مواقع.
من قبلا شاتل داشتم ، با این شرایط که شما میخواید ، شاتل خوبه.
ولی بازم بیشتر تحقیق کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)