سلام یعنی چی که سپاه 1/4 آموزشی نداره؟( یعنی هیچکی تو این تاریخ اعزام , ممکن نیس سپاه خدمت کنه)
سپاس
سلام یعنی چی که سپاه 1/4 آموزشی نداره؟( یعنی هیچکی تو این تاریخ اعزام , ممکن نیس سپاه خدمت کنه)
سپاس
شما تشریف ببرین نزدیکترین سفارت و یا نمایندگی اونجا خودشون راهنماییت میکنند
اکثر سفارت خونه ها پزشک دارند اونجا معرفی تون میکنند به یک بیمارستان برای تایید مدارک پزشکیتون وقتی از طرف نمایندگی محل سکونت خودتون همه چیز اوکی شد تمام مدارک رو میزارید تو یه پاکت بعد خودتون با پست
میفرستید سر کونسول مونیخ اگر اروپا هستید و اگر خارج اروپا هستید سرکنسول دبی اون ها دیگه خودشون کارها رو انجام میدهند اصلا نیاز به مراجعه حضوری نیست
احتمالا چون سپاه نیروهاش رو خودش پذیرش میکنه فقط افرادی را گرفته که کارت سبز دوره تکمیلی دارن/ اگر سپاه فقط افرادی که دوره تکمیلی رفتن را پذیرش کنه دیگه آموزشی نداره البته این حرف میتونه برای بعضی از پادگان ها صدق کنه آخرش سپاه یه سری نیرو میگیره که آموزشی دارن /مثلا چون لیسانس به بالا کم میگیره میتونه فقط افرادی را که کارت سبز دارن را بگیره که آموزشی نداشته باشن ولی برای دیپلم زیر دیپلم چون زیاد میگیرن فکر نکنم بتونن همه را با کارت سبز بگیرن.
سلام و خسته نباشید
دوستان در کارتهای جدید پایان خدمت هم معاف از رزم بصورت کد درج میشود؟
باتشکر.
معاف از رزم نه بصورت کد نه به صورت حرف اصلا در کارت درج نمیشه
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
دوستان راهنمایی کنند که من چی کار کنم ... داستانم یکم طولانیه ببخشید دیگه
من سال 90 کسری جبهه گرفتم البته 32 ماه بود ولی طرف با نامردی کردش 28 ماه و 9 ماه کسری داد ... دفترچم را اسفند 90 پست کردم ... بعدش رفتم برا کمسیون پزشکی و معاف از رزم شدم ... و در نهایت 1.4.91 اعزام شدم ... خدمت شد 21 ماه ... موقعی که برگ سبز برام اومد کسری داخلش ثبت شده بود ... دیگه داشتیم روزگار میگذروندیم که آذر 91 چون خودم توی نیروی انسانی بودم مسئولم بهم گفت که کسری جبهه را کلا برداشتن حتی کسانی که ثبت سیستم شده باشند ... ما افتادیم رو ویبره رفتیم پلیس +10 پرینت وضعیت گرفتیم ... دیدم دیگه کسری من داخلش نیست ! ... پاشدم رفتم نظام وظیفه اصفهان گفت تو سیستم برات زده کسری بعد از سال 91 و بهت تعلق نمیگیره ! ... ما هم دیگه ناامید شدیم ... تو همون حال بودیم که ارشد آزاد قبول شدم ... دیدم حالا که کسری بهمون نمیخوره بریم ارشد بخونیم حداقل از دست این سربازی راحت شیم . خلاصه با 7 ماه سابقه معافیت تحصیلی گرفتم .
قبل از عید گذرم افتاد به تهران و وسوسه شدم برم میدان سپاه یه سئوالی بپرسم ببینم اوضاعم چطوری شده ... رفتم اونجا به طرف گفتم .. گفت کی گفته کسری بهت تعلق نمیگیره !!!!!! کسری تو تو سیستم خورده و موردی نداره ... گفتم اصفهان گفت جلوش یه تیک فعال هست که از تو نخورده ... گفت اینو خودمون بعدا برات فعالش می کردیم !!! ... گفتم حالا چی کار کنم .. گفت دیگه هیچی حالا که اومدی بیرون دیگه بهت تعلق نمیگیره !!!!!!! :(( ... منو میگی میخواستم اونجا خودمو خفه کنم .
حالا ما موندیم تو درسها ... بعد از 2 سال اومدیم سروقته درس و واقعا تحت فشارم و هیچی هم نمیفهمم .. هی دارم وسوسه میشم که برگردم سربازی !
حالا من میخوام بدونم برای اینکه مطمئن بشم دقیقا وضعیت من به چه صورتی هست کجا برم ؟ که بعدا حرفشون 2تا نشه ؟
و اینکه آیا از متدهای زیر میتونم استفاده ای بکنم ؟
1- دوباره برا سابقه جبهه اقدام کنم و فشار بیارم به طرف بلکه 30 ماه رو بده ؟ یا اینکه چون یکبار صادر شده دیگه نمیتونه سابقه رو بده ؟
2- میتونم برگردم به سربازی و از کسری استفاده کنم ؟
3- طبق قانون موقعی که من سرباز بودم کسری بهم تعلق میگرفته ... حالا اگه اونها اون کسری اون موقع را بدن ... قانونی الان وجود داره که کسری که موقعی که سرباز بودم و بهم تعلق میگرفته بدلیل خارج شدن از سریازی دیگه بهم تعلق نمیگیره ؟
با تشکر
نه دوست عزیز مگه میشه نداشته باشه . برا 1/4 هم آموزشی داره سپاه
ولی 99 درصد کسایی که سپاه میوفتن پذیرش دارن یا یه نفر انداختتشون سپاه 1 درصد هم شانس بسیار زیادی داشته باشن میوفتن سپاه
الان رفیقم متولد اسفند 72 هست هنوز سربازی نرفته و داره ول میچرخه
چیکار باید بکنه؟
اضاف میخوره؟
دوست عزیز من تعجب میکنم که چرا چنین چیزی به شما گفته اند !!!!!
شما اگر کسری تون روقبل از 91 ثبت کرده باشید اگر همین العان هم اعزام بشید کسریتون سر جاش هست و مدت کسری تون + مدت زمان خدمت قبلی تون منهای 21 ماه خدمت رو باید انجام بدید
که بگفته خودتون میشه 16-21=5 ماه
ایشون کی اخرین مدرک تحصیلی شون رو گرفته اند ؟
اگر بیشتر از یکسال از فارغ تحصیلی یا انصراف / اخراج گذشته باشه بله ایشون اضاف خدمت خوردند
Last edited by SNOW PATROL; 17-05-2013 at 17:33.
دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن (خوزستان) اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن گفتن منتظر جوابی هستن که از تهران میاد معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. اگه با درخواستم موافقت نشه با مدرک لیسانس احتمالا کجا پذیرش میشم چه واسه اموزشی چه واسه یگان ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)