تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1558 از 1783 اولاول ... 5581058145815081548155415551556155715581559156015611562156816081658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,571 به 15,580 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

صبانت هم آپلودش رایگان شد برین بگیرین
    مگه تا حالا نبوده! قانون سازمان مقررات هست که آپلود باید رایگان باشه ومحاسبه نشه بقیهisp ها که خیلی وقته رعایت میکنند.

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که هیچ اعمال محدودیتی روی سرویسهای 128 حجمی انجام نشده است. اپراتور گفت که خط تلفن من دچار نویز شدید شده است و به همین دلیل است که کیفیت سرویس به شدت پایین آمده است. حالا قرار شده که بررسی کنند. دوستان چند سوال:

1. این یک خط تلفن ویژه اینترنت است. یعنی من هیچ چیز دیگه ای رو بهش وصل نکرده‌ام و به صورت مستقیم به مودم وصله و فقط مخصوص اینترنته. از کیفیت سیمکشی هم چون خودم انجامش داده ام مطمئنم. یعنی چطور ممکنه که خطی که تا دیروز با کیفیت مناسب کار میکرده یهویی دچار نویز شدید بشه و این نویز همچنان ادامه داشته باشد؟ سه تا خط تلفن است. یکی دیگه هم مستقیم به شاتل وصله و اون نویز نداره. اما چرا این یکی؟

2.ممکنه خود مودم باعث ایجاد مشکل شده باشه؟ منظورم اینه که خود مودم نویز روی خط بندازه و سرعتش رو کاهش بده؟ و هی باعث قطعی و افزایش پینگ بشه؟ یا درست کار نکردن مودم باعث ایجاد این مشکلات شده باشه؟ در صورت مثبت بودن جواب، این ابهام برای من پیش اومده که چطور مودم در عرض یک لحظه از این رو به اون رو شده است؟

3. پشتیبانی گفت که 99% موارد نویز ربطی به مرکز مخابراتی نداره و مشکل از سمت مشتری است (حالا به دلایل گوناگون) اما من اصرار کردم که پورت من در مرکز مخابراتی بررسی و چک بشه. حالا دوستان در صورت نبود مشکل از سمت مخابرات، چه راهکار و راه حلهایی پیشنهاد میدین؟ مودم نو بخرم یا پیگیر باشم که مخابرات نویز خط را برطرف کنه؟

داره خودمونی میشه Emperror Deadking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی جواب مارو نداد این صبانت سرویس نامحدودش رو کلا غیرفعال کرد دیگه ؟

یعنی حظوری بری پیش شون هم دیگه نامحدود نمیدن بهت ؟ یا فقط از سایت شون غیرفعال کردن ؟

توی سایت بی در و پیکرشون که چیزی نگفتن ....

خودم امروز حظوری میرم ازشون سوال میکنم
    Last edited by Emperror Deadking; 19-12-2015 at 06:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

صبانت هم آپلودش رایگان شد برین بگیرین
    سلام
    دوست گرامی سرویس گیم فعال کردی؟

6. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی سرویس گیم فعال کردی؟
    نه تخلیه کردم[emoji52]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

8. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که هیچ اعمال محدودیتی روی سرویسهای 128 حجمی انجام نشده است. اپراتور گفت که خط تلفن من دچار نویز شدید شده است و به همین دلیل است که کیفیت سرویس به شدت پایین آمده است. حالا قرار شده که بررسی کنند. دوستان چند سوال:

1. این یک خط تلفن ویژه اینترنت است. یعنی من هیچ چیز دیگه ای رو بهش وصل نکرده‌ام و به صورت مستقیم به مودم وصله و فقط مخصوص اینترنته. از کیفیت سیمکشی هم چون خودم انجامش داده ام مطمئنم. یعنی چطور ممکنه که خطی که تا دیروز با کیفیت مناسب کار میکرده یهویی دچار نویز شدید بشه و این نویز همچنان ادامه داشته باشد؟ سه تا خط تلفن است. یکی دیگه هم مستقیم به شاتل وصله و اون نویز نداره. اما چرا این یکی؟

2.ممکنه خود مودم باعث ایجاد مشکل شده باشه؟ منظورم اینه که خود مودم نویز روی خط بندازه و سرعتش رو کاهش بده؟ و هی باعث قطعی و افزایش پینگ بشه؟ یا درست کار نکردن مودم باعث ایجاد این مشکلات شده باشه؟ در صورت مثبت بودن جواب، این ابهام برای من پیش اومده که چطور مودم در عرض یک لحظه از این رو به اون رو شده است؟

3. پشتیبانی گفت که 99% موارد نویز ربطی به مرکز مخابراتی نداره و مشکل از سمت مشتری است (حالا به دلایل گوناگون) اما من اصرار کردم که پورت من در مرکز مخابراتی بررسی و چک بشه. حالا دوستان در صورت نبود مشکل از سمت مخابرات، چه راهکار و راه حلهایی پیشنهاد میدین؟ مودم نو بخرم یا پیگیر باشم که مخابرات نویز خط را برطرف کنه؟
    بهرحال مودم هم ممکنه باشه کاری نداره که اگه مودم ديگه هم تو خونه داری میتونی جابجا کنی و امتحان بکنی تا معلوم بشه از مودم هست یا نه. البته اگه تنظیمات مودم بلد باشی. میتونی تو نت سرچ کنی کار راحتی هست. در کل بنظر من اول سیم کشی رو چک کنید از محلی که به جعبه تقسیم تلفن وصل کردید یوقت اتصالش شل نشده باشه از بغل کابل سیم برق رد نشده باشه.خود سیم فرسوده نشده باشه تو فضای بیرون رد شده باشه سرما گرما تو طولانی مدت بهش آسیب میزنه.دوشاخه خط تلفن رو چک کنید ضمنا ساده باشه و از این ضد برق ها نباشه. در نهایت میشه مودم رو ببرید ورودی خط به خونه و اونجا متصل کنید و امتحان کنید معلوم میشه نویز از داخله یا خارج. بهرحال وسیله برقی و سیم یکباره دچار اشکال میشه ديگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alirezawater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان طبق تعرفه های سایت قیمت خرید حجم بیشتر از 40 گیگ به هر گیگ 1600 تومان تغییر پیدا کرده، ولی در کنترل پنل همان قیمت قدیم میباشد، کسی هست که قیمت های جدید ترافیک به کنترل پنلش اضافه شده باشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از alirezawater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مدتی هست حجم به طور مشکوکی کم میشه زیادی برای شما هم اتفاق افتاده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مدتی هست حجم به طور مشکوکی کم میشه زیادی برای شما هم اتفاق افتاده؟
    برای من که تابستون مشترکش بودم اتفاق افتاده چ برسه به تو

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برای من که تابستون مشترکش بودم اتفاق افتاده چ برسه به تو

چیکارش کردی؟ اعصابمو ریخته بهم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •