یه خورده وضعیت قرمزه برای من 256 سرعت شب 16-20 در روز 150-220 هست
یه رفیق دارم 256 گرفت خیلی کم رفت در عرض 3 روز 2.5 گیگش رفت!!!!!!!!!!!!!
یه خورده وضعیت قرمزه برای من 256 سرعت شب 16-20 در روز 150-220 هست
یه رفیق دارم 256 گرفت خیلی کم رفت در عرض 3 روز 2.5 گیگش رفت!!!!!!!!!!!!!
بچه ها پارس آنلاین عید نوروز پارسال بود که ترافیک رایگان داد ؟ امسال این طرحو نداره ؟
امروز قرارداد من تموم شد و مجدد 3 ماه دیگه تمدید کردم
2 گیگ 256 تمدید کردم ولی چون یک نفرو معرفی کردم 10 هزار تومان تخفیف دادن و حدودا 16, 17 هزار تومان هزینه شارژ شد برای 3 ماه
هاها چرا نرفتی آسیا؟
این تایپیک برعکس تایپیک های ISPهای دیگه است
تو تایپیک های دیگه بعضا نارضایتی ها الکیه! برای اینکه ISPشون شلوغ نشه الکی گلایه میکنند ولی تو تایپیک پارس آب از سر یوزرها گذشته فکر کنم شما هم با علم به این ترفند قربانی پارس افلاین شدیچون هممون میدونیم که پارس خیلی مشتری داره
اینجا 100 درصد گلایه ها درسته شاتل نبودم ولی شرط میبندم شاتل بهتر از پارسه نه؟!
![]()
NotePad رو باز کنید این کد رو rasdial.exe /disconnec بنویسید و با پسوند bat ذخیره کنید
منوی start رو باز کنید و Task Scheduler رو تایپ کنید و برنامه Task Scheduler رو اجرا کنید...
از پنل سمت راست گزینه Create Basic Task... رو انتخاب کنید
- در قسمت Name یک نام دلخواه تایپ کنید...وبر روی Next کلیک کنید...
- در این قسمت Daily رو انتخاب کنید تا هر روز این کار انجام بشه...روی Next کلیک کنید...
- ساعت رو روی 6:55:00 تنظیم کنید روی Next کلیک کنید...
- در این قسمت Start a Program رو انتخاب کنید...روی Next کلیک کنید...
- در این قسمت بر روی Browse کلیک کنید و فایل bat که مربوط به دیسکانکت شدن بود رو انتخاب کنید
- روی Next کلیک کنید...روی Finish کلیک کنید...
برگرفته از این پست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هنوز باورم نمیشه !
کلی دردسر کشیدم واسه گرفتن این سرویس 1 مگ !
حالا می بینم از 128 محدود شاتل هم بدتر از آب دراومده !
شماره پشتیبانی چند هست ؟ شب که دانلود ششبانه شروع شد می خوام بهش زنگ بزنم !
یعنی چی دایال اپ تحویل ما دادن !
شهر ما شهر کوچیکی هست . اگه پارس اینجوری بخواد شهر ما سرویس بده خودم کرکره نمایندگیش رو میکشم پایین !!
Last edited by mhv_kntu; 01-03-2012 at 15:26.
دوستان ممنون میشم جواب بدید
دوستان من که افت سرعت دارم. اونایی که Warcraft آنلاین بازی می کنن تو Garena من الان چند روزه نمی تونم بازی کنم اصلا. پینگ همه رو بالای 300 می بینم. شما چطور؟
هر چند هفته یه بار یه سوژه ای پیدا میکنند و اونو به همه میگن جواب تکراری چند هفته اخیرشون قانون 70 درصد سرعت واقعی است
882200
داخلی 1
داخلی 3
اونا هیچ کمکی نمیکنند فقط میتونی امیدوار باشی به مشکل نوسانات، پارس خیلی نوسان داره بعد از 12 اسفند ببین شاید خوب شد ولی کلا وضع بهتر نمیشه بدتر میشه برای من که وضع هرروز بدتر میشه
راستی داون استریمت 2 مگه؟
دوست من تا حالا متوجه نشدی که پارس شب سرعت کم می کنه تا نتونیم دانلود کنیم
یه داستان واقعی از خودم
2.5 بیدار شدم دستمو بردم رو دکمه ی مودم خوابم برد تا 7.5 بعدش رفتم 300 مگ دانلود کردم اصلا متوجه نبودم که صبحه نور تو اتاقه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)