تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1558 از 1635 اولاول ... 558105814581508154815541555155615571558155915601561156215681608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,571 به 15,580 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه ali_newati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

الان از جمهوری میام
    لامصب وسواس خیلی چیز بدیه . هیچی نخریدم برگشتم
    رفتم sony hx10 بگیرم هیچ جا نداشت به جز یه مغازه که خوب دقت کردم دیدم در جعبه باز شده بود !
    بعد رفتم دنبال sony wx300 که اکثرا گفتن هنوز تو بازار نیومده و بعضی ها هم که اصلا نمیدونستن چی هست و با hx300 اشتباه میگرفتن .s120 کانن هم که همه میگفتن هنوز تو بازار ایران نیومده یک ماه دیگه میاد . البته اینم بگم که خیلی مغازه هارو جا انداختم .
    فقط یه مغازه بود آخره پاساژ پردیس همه اینایی ( wx300 - canon s120 ) که گفتم اصلا تو بازار نیست رو گفت دارم اونم با این قیمتا :

wx300 = 890'000 ( با گارنتی متفرقه )
    p330 = 860'000 ( با گارانتی ایده آل )
    s120 = 1'140'000

برای s120 که پول ندارم چون با رم حساب کردم میشه 1200 حالا موندم wx300 بخرم یا p330 یا برم سراغ s110 ??? اصلا این مغازه که گفتم میشه بهش اطمینان کرد یا نه ؟
    فردا دوباره میخوام برم
    Last edited by ali_newati; 12-02-2014 at 16:28.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام

کسی از دوستان با sx280 آپدیت شده کار کرده ببینه چجوریاست؟ باتریش چقدر جواب میده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان از جمهوری میام
    لامصب وسواس خیلی چیز بدیه . هیچی نخریدم برگشتم
    رفتم sony hx10 بگیرم هیچ جا نداشت به جز یه مغازه که خوب دقت کردم دیدم در جعبه باز شده بود !
    بعد رفتم دنبال sony wx300 که اکثرا گفتن هنوز تو بازار نیومده و بعضی ها هم که اصلا نمیدونستن چی هست و با hx300 اشتباه میگرفتن .s120 کانن هم که همه میگفتن هنوز تو بازار ایران نیومده یک ماه دیگه میاد . البته اینم بگم که خیلی مغازه هارو جا انداختم .
    فقط یه مغازه بود آخره پاساژ پردیس همه اینایی ( wx300 - canon s120 ) که گفتم اصلا تو بازار نیست رو گفت دارم اونم با این قیمتا :

wx300 = 890'000 ( با گارنتی متفرقه )
    p330 = 860'000 ( با گارانتی ایده آل )
    s120 = 1'140'000

برای s120 که پول ندارم چون با رم حساب کردم میشه 1200 حالا موندم wx300 بخرم یا p330 یا برم سراغ s110 ??? اصلا این مغازه که گفتم میشه بهش اطمینان کرد یا نه ؟
    فردا دوباره میخوام برم
    چرا دنبال hx 20 نیستی؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه هنوز نخریدم احتمالا تا ظهر میرم بازار .
    آخه g15 کیفیت فیلم برداریش زیاد خوب نیست زوم پایینی داره 24 فریم بیشتر نیست و باطری شارژی نیست منم اصلا حوصله سر و کله زدن سر باطری ندارم مخصوصا تو بازار ایران که همه چی تقلبیه .
    ولی s120 خیلی عالیه بدجور خودمم دوست دارم بگیرم ولی قیمتش بالای 1 میلیون میشه که قدرت خرید ندارم .
    بله زومش پایین هست ولی منظورتون از اینکه حوصله شارژندارید و نفهمیدم .خوب باتری های ni-mhهم همه باید شارژبشن.یا منظورتون اینه که دائم میخواید آلکالاین بخریدو بندازید دور همه دنبال باتری لیتیومی میگردن شما باتری قلمی میخواید.اون اون مدلهایی که خودتون هم گفتید که باتری لیتیومی دارن.
    در مورد کیفیت فیلمبرداری تو اینکه کنون به پای سونی نمیرسه شکی نیست ولی زیادم به اون 24فریم دقت نکن اکثر دوربینهای کنون فیلمبرداری 24فریم دارن ولی کیفیت قابل قبولی دارن .ضمن اینکه شما دارید دوربین عکاسی میخرید یعنی عمده مصرف کار شما عکس نه فیلم. پس باید کیفیت عکس به فیلم بچربه.
    بعدشم یه چیزی به شما بگم اگه شما عکاسی رو حرفه ای دنبال نمیکنید ودوربین بیشتر برای مصارف خانگی میخواید اصلا نیازی به اینهمه هزینه نیست.

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بله زومش پایین هست ولی منظورتون از اینکه حوصله شارژندارید و نفهمیدم .خوب باتری های ni-mhهم همه باید شارژبشن.یا منظورتون اینه که دائم میخواید آلکالاین بخریدو بندازید دور همه دنبال باتری لیتیومی میگردن شما باتری قلمی میخواید.اون اون مدلهایی که خودتون هم گفتید که باتری لیتیومی دارن.
    در مورد کیفیت فیلمبرداری تو اینکه کنون به پای سونی نمیرسه شکی نیست ولی زیادم به اون 24فریم دقت نکن اکثر دوربینهای کنون فیلمبرداری 24فریم دارن ولی کیفیت قابل قبولی دارن .ضمن اینکه شما دارید دوربین عکاسی میخرید یعنی عمده مصرف کار شما عکس نه فیلم. پس باید کیفیت عکس به فیلم بچربه.
    بعدشم یه چیزی به شما بگم اگه شما عکاسی رو حرفه ای دنبال نمیکنید ودوربین بیشتر برای مصارف خانگی میخواید اصلا نیازی به اینهمه هزینه نیست.
    نه منم دنبال باطری هستم شارژ بشه . حق با شماست فکر کردم g15 باطری قلمی میخوره . اگه 24 فریم هم باشه مشکلی نیست ولی تو نمونه هایی که از اینترنت دیدم g15 نسبت به مدل هایی دیگه واقعا کیفیت فیلمبرداریش پایین بود مثلا s110 هم 24 فریم هست ولی واقعا کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه . مشکل اینجاس که برای من فیلم برداری و عکسبرداری کاربرد برابر دارن و هر جفت اینا برام تو اولویته و درسته من عکسبرداری رو به صورت حرفه ای دنبال نمیکنم ولی دارم بیشتر هزینه میکنم که بتونم یه دوربین بگیرم که کیفیت فیلمبرداری و عکسبرداری خوبی داشته باشه تا بتونم چند سال ازش استفاده کنم مخصوصا الان خونواده ما تو شرایطی قرار گرفته که احتمال برگزاری انواع و اقسام مراسم های کوچیک و خانوادگی خیلی زیاد شده و نمیشه برای هر جشن کوچیکی فیلمبردار بیاریم .
    الان نمیدونم wx300 یا p330 به هرحال میرم بازار هرکدوم که شرایط مناسبتری داشت میگیرم اگه گیرم نیومد s110 میگیرم .

از راهنمایی شما سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

hx20 تو بازار نبود فقط یکی نمایندگی داشت که باز شده بود برای نمونه گذاشته بود مشتری ها باهاش کار میکردن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درود
    تصمیم دارم طی چند روز آینده یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 950 بخرم که با 50 تومن لوازم جانبی بشه 1 میلیون .
    اولویت اول کیفیت عکس و فیلم هست برای مصارف خانگی مسافرت و احیانا فیلم برداری از جشن های کوچیک خانوادگی مثل تولد و ... حداقل فریم برای فیلم میخوام 30 باشه .
    تو این چند روز تحقیقاتی که کردم و نمونه فیلم ها و عکسها رو از اینترنت دیدم نهایتا رسیدم به این چند مدل :

Sony Cyber-shot DSC-HX10V

Sony Cyber shot DSC-WX200

Nikon Coolpix P310

Fujifilm XF1

حالا از دوستای با تجربه این سوال رو دارم که تو این مدل هایی که گفتم به نظر شما کدوم برای کارکرد من مناسبتره ?

و یک سوال دیگه که دوربین Nikon Coolpix P330 قیمتش چنده ؟ هرچی تو سایتا گشتم نتونستم قیمتش رو پیدا کنم . اگه p330 هم قیمتش تا 1 میلیون باشه این مدل هم به لیست بالا اضافه کنید ولی بیشتر بشه قدرت خرید ندارم .

لطفا اگه مدلی رو از قلم انداختم که تو این رنج قیمتی به نظر شما برای کار من مناسبه شما اون مدل رو پیشنهاد بدید .
    منتظر نظرات مفیدتون هستم .

سپاس
    دوست عزیز بنده هم شرایط دقیقا شما را دارم و الان چندین ماهه دارم تخقیق میکنم و انشالا تا آخر ماه میرم برای خرید hx300 تهران. و چندین ده مقاله و ریووو و ویدیوهای مختلف از سایتهای مختلف از دوربینهای مختلف کیفیت عکس و فیلمها را مقایسه کرده ام و به این نتیجه رسیده ام . اما برای شما بنظر من یهترین گزینه سونی hx 50v است با قیمت 1190. در خریدش شک نکن اگر فیلمبرداری برات مثل عکس مهمه چون هیچ دوربین دیگه ایی در این رنج قیمت کیفیت فیلمبرداری ایش به این دوربین نمیرسه. برای من هم مثل شما کیفیت فیلم و عکس هردو یک اولویت را داشت. . با این دوربین بهترین کارایی را برای فیلمبرداری و زوم بالا و عکاسی خواهید داشت شک نکنید. ضمن اینکه تو جیب هم جا میشود. من خودم اگر زوم 50 برابر مدل 300 اگر مهم نبود این مدل را خرید میکردم . موفق باشید
    Last edited by toorajjj; 13-02-2014 at 19:38.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز بنده هم شرایط دقیقا شما را دارم و الان چندین ماهه دارم تخقیق میکنم و انشالا تا آخر ماه میرم برای خرید hx300 تهران. و چندین ده مقاله و ریووو و ویدیوهای مختلف از سایتهای مختلف از دوربینهای مختلف کیفیت عکس و فیلمها را مقایسه کرده ام و به این نتیجه رسیده ام . اما برای شما بنظر من یهترین گزینه سونی hx 50v است با قیمت 1190. در خریدش شک نکن اگر فیلمبرداری برات مثل عکس مهمه چون هیچ دوربین دیگه ایی در این رنج قیمت کیفیت فیلمبرداری ایش به این دوربین نمیرسه. برای من هم مثل شما کیفیت فیلم و عکس هردو یک اولویت را داشت. . با این دوربین بهترین کارایی را برای فیلمبرداری و زوم بالا و عکاسی خواهید داشت شک نکنید. ضمن اینکه تو جیب هم جا میشود. من خودم اگر زوم 50 برابر مدل 300 اگر مهم نبود این مدل را خرید میکردم . موفق باشید
    شما مطمئنی که hx50 قیمتش 1190 هست؟ با کدوم گارانتی و کدوم فروشگاه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شما مطمئنی که hx50 قیمتش 1190 هست؟ با کدوم گارانتی و کدوم فروشگاه؟
    بله این جدیدترین قیمت این دوربین هست لینکش را برات میفرستم من خودم هم میخام از این شرکت بخرم . با گارانتی بازتاب . این لینک را ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چون شرکت سونی جشنواره گذاشته شرکتها هم تا حدودی قیمتا را آوردن پایین البته شاید بازم پایین بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •