تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1558 از 2376 اولاول ... 55810581458150815481554155515561557155815591560156115621568160816582058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,571 به 15,580 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

استقبال باشگاه استقلال از برگزاري ديدار خيرخواهانه مقابل واشاش
    خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال تهران از انجام بازي خيرخواهانه مقابل واشاش مجارستان استقبال كرد.

واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد نحوه حمايت جامعه ورزش ايران از مردم مظلوم غزه و محكوم كردن حملات رژيم صهيونيستي اظهار داشت: در روزهاي اخير باشگاه ها هر كدام به نحوي اعتراض خود به متجاوزان صهيونيست عليه مردم غزه ابراز كردند. بهتر است اين اعتراضات به صورت منسجم تري برگزار شد.
    مديرعامل استقلال درباره پيشنهاد ليگ برتر براي حمايت از مردم غزه با انجام يك بازي دوستانه مقابل قهرمان مجارستان اعلام كرد: اين پيشنهاد خوبي است. با توجه به محبوبيت گسترده تيم هاي پرسپولس و استقلال ما از اين پيشنهاد استقبال مي كنيم و آماده انجام اين بازي خيرخواهانه برابر واشاش هستيم.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

محمدي خبر داد:
    احتمال ديدار استقلال يا پرسپوليس با واشاش مجارستان
    خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ برتر اعلام كرد: پيشنهاد داده‌ايم براي حمايت از مردم غزه يكي از تيم‌هاي مطرح ايراني با قهرمان مجارستان ديدار دوستانه برگزار كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز محمدي عنوان كرد: تيم فوتبال واشاش مجارستان براي حمايت از مردم زلزله‌زده بم روز دهم بهمن با تيم هنرمندان مسابقه‌اي را در بم برگزار خواهد كرد.
    وي افزود: در پي اعلام آمادگي تيم قهرمان مجارستان براي سفر به ايران پيشنهاد داديم در روز هشتم بهمن براي حمايت از مردم غزه مسابقه دوستانه‌اي با يكي از تيم‌هاي استقلال، پرسپوليس، صبا يا سپاهان برگزار كند.
    رئيس سازمان ليگ گفت: روز گذشته اين پيشنهاد را به مسئولان واشاش مجارستان اعلام كرديم.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

با اشاره به دستورالعمل فدراسيون
    آشتياني: بايد شان مديران عامل باشگاه‌ها حفظ شود
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: با اين دستورالعمل شان مديران عامل باشگاه‌ها نزول پيدا مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميررضا واعظ آشتياني در جمع مديران عامل باشگاه‌هاي ليگ برتري در مورد دستورالعملي كه فدراسيون اعلام كرده است، اظهار داشت: موقعي دستورالعمل و سيستم اثرگذار و كارآمد است كه دو طرفه باشد. اينكه مي‌گويند هيچكس از مديران حق مكاتبه با فدراسيون را ندارد، اشتباه است. بايد به گونه‌اي عمل شود كه اگر مطلبي داشتيم، بتوانيم آن را به شخص مربوطه در فدراسيون اعلام كنيم.
    وي افزود: با اين دستورالعمل شان مدير عاملان نزول پيدا مي‌كند. در فدراسيون هر فردي مي‌تواند با مديرعامل مكاتبه كند؛ اما مديرعامل نمي‌تواند به طور مثال با رئيس فدراسيون، اين مكاتبه را انجام دهد. پس، بايد سيستمي را اجرا كنيم كه اثرگذار باشد.
    واعظ آشتياني عنوان كرد: پيشنهاد مي‌كنم از صاحب‌نظراني كه در طراحي سيستم صاحب سبك هستند، كمك گرفته تا اين مشكلات را حل كنيم. اگر اعتراضي مي‌كنم، اين اعتراض در راستاي دوستي و صميميت است.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    علي آبادي: واگذاري پرسپوليس و استقلال در حد حرف است
    خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني گفت: واگذاري دو باشگاه پرسپوليس و استقلال در حد حرف است و هنوز جدي نشده است.

محمد علي آبادي در حاشيه جلسه هيات دولت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره واگذاري پرسپوليس و استقلال به وزارت صنايع و راه و ترابري؛ عنوان كرد: هنوز اين موضوع به مرحله جدي نرسيده است. واگذاري پرسپوليس و استقلال در راستاي خصوصي سازي است، اما تا اين لحظه چيزي قطعي نشده است.
    وي تاكيد كرد: هيچ گونه كار و بحث جدي در اين ارتباط صورت نگرفته است. وزارت صنايع و وزارت راه و ترابري همانند ساير نهادها گزينه هاي براي خصوصي سازي هستند.
    علي آبادي اظهار داشت: پرسپوليس و استقلال در حال حاضر زير نظر سازمان تربيت و بدني اداره مي شوند و تا اين لحظه به بخش ديگري واگذار نشده اند.
    رئيس سازمان تربيت بدني درباره برگزاري مسابقات فوتبال كشورهاي حوزه خليج فارس با نام جعلي تصريح كرد: اين كار را محكوم مي كنيم. طبق اسناد و سوابق موجود خليج فارس همواره به اين نام شناخته شده و هر گونه اجعل عنوان غير مجاز است. قصد داريم موضوع را از طريق مراجع بين المللي پيگيري كنيم تا جلوي اين اقدام نادرست گرفته شود.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

«رينالدو» به استقلال تهران پيوست

رينالدو كروزاوو هافبك 24 ساله اهل كشور پرو به تيم فوتبال استقلال تهران پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين هافبك كه از روزهاي پيش در تهران حاضر شده است روز گذشته در تست هاي پزشكي مورد نظر باشگاه استقلال شركت كرد كه نتيجه‌ي آزمايش‌ها پزشكي وي مورد تاييد باشگاه استقلال بوده است. اين بازيكن امروز با حضوردر هيات فوتبال تهران رسما به عضويت تيم استقلال در خواهد آمد.

او تاكنون عضو باشگاه اسپورتينگ كيريستال پرو بوده و سابقه‌ي بازي در تيم گراس هاپرز سوييس را دارد.

رينالدو در سال 2006 به عضويت تيم ملي پرو در آمد و در چند بازي تيم ملي پرو شركت كرده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

امیر رضا واعظی آشتیانی:
    مسئولان سازمان لیگ برتر نیاز به راهنمایی و هدایت دارند

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه اهالی فوتبال نباید با نگاه و هدف تخریبی با سازمان لیگ برتر ارتباط برقرار کنندگفت: تصور می کنم در محیطی دوستانه و بدور از هر گونه قصد و نیت خاص بتوانیم تعامل خوبی با فدراسیون فوتبال داشته باشیم.
    به گزارش خبرنگار مهر، امیررضا واعظی آشتیانی که در حاشیه نشست امروز مجمع سازمان لیگ برتر با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: جلسه بسیار خیلی خوبی بود که طی آن چهار نقر از دوستان انتخاب شدند و با توجه به شناحت و پشتکاری که از آنها سراغ دارم مطمئنم می توانند به پیشرفت فوتبال کمک کنند.

وی در حمایت از عملکرد سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال گفت: قطعا هیچ دیکته ای بدون غلط نیست. سازمان لیگ برتر هم مثل همه سازمانها ایراداتی دارد اما ما باید به گونه ای رفتار کنیم که انتقاداتمان تخزیبی نباشد. دوستان ما در سازمان لیگ نیز به هدایت و راهنمایی نیاز دارند. ضمن اینکه انتقادات ما هم باید در جهت هدایت آنها باشد. اهالی فوتبال باید مشکلات را درک کنند و راه حل مناسبی برای برطرف شدن آنها پیدا کنند.

مدیرعامل باشگاه استقلال سپس به انتقاد از طرح جدید فدراسیون فوتبال مبنی بر مکاتبه باشگاهها با کمیته های این فدراسیون پرداخت و گفت: تصور می کنم تصمیم درستی در فدراسیون فوتبال اتخاذ نشده و این امر به سود مدیران باشگاهها نیست.

واعظی آشتیانی ادامه داد: مگر می شود ما با رئیس فدراسیون مکاتبه کنیم و از رده های چهارم یا پنجم فدراسیون پاسخش را بگیریم؟ من فکر می کنم این طرح شان مدیران باشگاهها را پایین می آورد.

وی در پایان گفت: در شرایطی که باشگاهها رسانه ای تر از فدراسیون فوتبال هستند باید سیستمی برای برقراری ارتباط باشد که اثر گذار باشد وبهتر بود که قبل از طرح این روش نظر مدیران را هم جویا می شدند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    اکبری: در استقلال نیمکت نشین شده ام

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: قبول دارم که در استقلال به یک نیمکت نشین تبدیل شده ام.

یداله اکبری روز چهارشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، در خصوص دیدار هفته بیست و دوم استقلال مقابل برق اظهار داشت: برای بازی با برق شرایط تمرینی سختی را دنبال کرده ایم تا با کسب 3 امتیاز این بازی بتوانیم جایگاه خود را در صدر جدول استحکام ببخشیم .
    وی تصریح کرد: برق بخاطر شکست های متوالی اش در هفته های گذشته به هیچ وجه از لحاظ روحی در فرم ایده ال قرار ندارد و مطمئن هستم که برای خارج شدن از بحران به ارائه یک بازی احساسی روی خواهد اورد.
    اکبری اضافه کرد: با توصیه هایی که قلعه نویی به بازیکنان تیم کرده با اطلاع از وضعیت بحرانی برق باز هم این تیم را دستکم نخواهیم گرفت.
    وی خاطرنشان ساخت: با برنامه های تاکتیکی ویژه ای که کادر فنی از نقاط ضعف و قوت تیم برق به ما ارائه داده اطمینان دارم که اگر بتوانیم فوتبال همیشگی خود را به نمایش بگذاریم قادر به پیروزی خواهیم بود.
    هافبک تیم استقلال تهران با اشاره به نیمکت نشینی های خود تاکید کرد: قبول دارم که این فصل نیمکت نشین شده ام ولی این بسته به نظر مربی تیم است که چه بازیکنی در ترکیب باشد و چه کسی روی نیمکت.
    وی اظهار داشت: در هر صورت به نظر قلعه نویی احترام می گذارم.اما اطمینان دارم که این نیمکت نشینی ها باعث افت من نخواهد شد چرا که مترصد یک فرصت هستم تا بار دیگر شایستگی هایم را به وی نشان دهم.
    اکبری در خصوص گروه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به ایسکانیوز گفت: تمام گروه های آسیایی سخت هستند ولیکن گروه ما نسبت به بقه سخت تر است ولی با این وجود استقلال حرف های زیادی برای گفتن در آسیا دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

واگذاري استقلال به وزارتخانه‌ها محكوم به شكست است
    مديرعامل سابق استقلال در گفت و گو با ايپنا: بدهكاري تنها دستاورد واگذاري استقلال به وزارت رفاه بود!

باشگاه استقلال در زمان حضور فتح الله زاده در هيات مديره به وزارت رفاه واگذار شد كه تجربه تلخي براي اين باشگاه بود.

دكتر علي فتح‌الله‌زاده - مديرعامل سابق باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) درباره بحث جديد واگذاري استقلال به وزارت رفاه گفت:‌تجربه واگذاري را داشته ايم كه با شكست مواجه شد چرا كه يك وزير ممكن است ورزش دوست باشد اما زماني كه جابه جايي در وزارتخانه رخ دهد وزير جديد ممكن است نخواهد تيم داري كند همانطور كه پيش از اين هم سابقه اين اتفاق براي استقلال افتاده است. استقلال هم كه يك تيم محلي نيست كه بخواهند با آن اينگونه برخورد كنند.

وي افزود: زماني كه استقلال از زير نظر وزارت رفاه بيرون آمد به اندازه يك فصل بدهكار شده بود و 14 بازيكن نيز قراردادشان به اتمام رسيد. اين تمام دستاوردي بود كه از واگذاري يك باشگاه به وزارتخانه رخ داد براي رفع آنها زمان زيادي صرف شد.

وي در ادامه گفت: بدون شك پروسه واگذاري باشگاه به وزارتخانه با شكست مواجه خواهد شد و محكوم به شكست است. به اعتقد من استقلال مي تواند روي پاي خود بايستد و نيازي به حمايت اينچنيني ندارد. پيش از اين هم بارها گفته ام، باشگاه استقلال بايد به مردم واگذار شود به گونه اي كه مثلا 40 يا 50 درصد آن به مردم واگذار شود و بقيه در اختيار دولت قرار بگيرد. اين تنها راهي است كه مديريت باشگاه ثبات داشته باشد و بتواند موفق شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اميدرضا روانخواه در گفت و گو با ايپنا: دلم براي فوتبال تنگ شده است /بدون ترس به ميدان مي روم

اميد رضا روانخواه پس از سپري كردن دوران مصدوميت خود مجدداً در تمرينات اين تيم حضور يافت.

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در گفت وگو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، درباره حضور مجدد خود به تمرينات گفت:‌ دوره نقاهت درمان را پشت سر گذاشتم و حالا آماده‌ام تا براي استقلال بازي كنم . اقعيت قضيه اين است كه دلم براي فوتبال تنگ شده است. خدا را شكر مي كنم تحت نظر پزشكان بودم و توانستم هر چه سريعتر به تمرينات بازگردم.

وي افزود: دوست دارم همچون گذشته بازي كنم و ديگر ترس از مصدوميت ندارم و بدون ترس به ميدان مي روم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

«واعظي آشتيياني» با استقبال از واگذاري باشگاه استقلال:
    اميدوارم اين انتقال تا پايان سال جاري انجام شود
    نگران تغييرات مديريتي نيستم

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: اميدوارم واگذاري باشگاه استقلال به وزارت راه و ترابري هر چه زودتر انجام شود و اميدوارم اين كار تا پايان امسال نهايي شود.

اميررضا واعظي‌آشتياني در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون بحث واگذاري باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس به برخي وزارتخانه‌ها اظهار كرد: من موافق چنين تصميمي هستم و اميد دارم اين مساله تا پايان سال جاري انجام شود. در حال حاضر قرار است تيم باشگاه استقلال به وزارت راه و ترابري و باشگاه پرسپوليس به وزارت صنايع واگذار شود اما، اميدوارم اين نوع واگذاري مثل مرحله‌ي قبل نباشد كه در زمان واگذاري استقلال به وزارت رفاه مشكلاتي به وجود آمد و با چالش مواجه شد و انتظار دارم تغييرات مديريتي موجب لغو چنين اقدامي نشود.

وي گفت: بابت اين مساله از سازمان تربيت بدني تشكر مي‌كنم و معقتدم اين واگذاري ها باعث مي‌شود تا بخش زيادي از مشغوليات و تفكرات سازمان آزاد شده و آنها در مباحث ديگر با انرژي بيشتري كار كنند، چرا كه توجه و تمركز روي باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس انرژي زيادي از سازمان تربيت بدني مي گيرد.

وي گفت: البته واگذاري استقلال و پرسپوليس به وزارت راه و صنايع به صورت واگذاري اين باشگاه به شركت هاي زير مجموعه اين وزارت خانه ها خواهد بود و به نوعي اشخاص حقيقي زيادي در اين شركت ها سهام دار هستند كه خود به خود اين انتقال از بخش دولتي به بخش خصوصي لقب مي‌گيرد. پيش‌بيني مي‌كنم اين مساله تا قبل از شروع سال جديد به وقوع بپيوندد و من حتي هيچ نگراني بابت تغييرات احتمالي بعدي در كادر مديريتي باشگاه استقلال ناشي از اين واگذاري ندارم.

مدير عامل باشگاه استقلال درباره‌ي عقد قرارداد با بازيكن خارجي جديد استقلال به ايسنا گفت: اين بازيكن آمريكا جنوبي كه از كشور پرو است، مورد تاييد كادر فني بوده و من در حال حاضر پس از ترك جلسه‌ي انتخابات هيات رييسه سازمان ليگ براي امضاي عقد قرارداد براي او خواهم رفت و امروز اين بازيكن به طور رسمي به تيم استقلال خواهد پيوست.

واعظي آشتياني هم‌چنين درباره‌ي جلسه‌ي هيات رييسه سازمان ليگ گفت: جلسه‌ي خوبي بود و من براي كانديداهاي انتخاب شده آرزوي موفقيت مي‌كنم اميدوارم آنها بتوانند با برنامه‌ريزي مدون و منظم راه خوبي را براي ارتقاي ليگ برتر ايران انجام دهند.

وي افزود: البته بايد قبول كرد كه هيچ ديكته‌ي نوشته شده‌يي بدون غلط نيست و ما در صورت وجود اشتباهات و مشكلاتي در اين زمينه بايد آن را به مسوولان مربوطه تذكر دهيم. همه‌ي ما نيازمند استفاده از تجربيات يكديگر هستيم و با اعتقادات خود مي‌توانيم دوستان‌مان را در اين راه راهنمايي كنيم.

وي درباره‌ي اظهارات انتقادآميزش در اين جلسه به ايسنا گفت: چندي پيش دستور العملي از فدراسيون فوتبال براي ما آمده بود كه در آن چگونگي مكاتبه بين اين دو نهاد را مشخص مي‌كرد كه من معتقد بودم اين سيستم و رويه لحاظ شده در دستورالعمل اشكال دارم و مسوولين فدراسيون بايد پيش از ابلاغ آن به باشگاه ها نظرات اهل فن را در اين زمينه مي پرسيدند. اين ارتباطات بين رييس فدراسيون و مديرعامل باشگاه يك طرفه ديده شده و مدير عامل حق مكاتبه‌ي مستقيم با رييس فدراسيون را ندارد بلكه بايد نفرات سوم يا چهارم آن فدراسيون مكاتبه كند كه اين اصلا درست نيست. بنده رييس فدراسيون دوچرخه سواري هستم و با قوانين موجود در فدراسيون ها آشنايي لازم دارم و فكر مي كنم اين سيستم مطرح شده به خوبي تعريف و برنامه ريزي نشده است.

مديرعامل استقلال در پايان درباره‌ي ابلاغيه احتمالي سازمان تربيت بدني به باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس مبني بر تحريم كردن برنامه‌ي نود از سوي اين دو باشگاه گفت: من هنوز چنين خبري را نشنيده‌ام و ابلاغيه‌اي از سازمان ترتبيت بدني دريافت نكرده‌ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •