پورت های تورنت را بستن مثل اینکه
برا من که درسته احتمالا مشکل seed هست
دوستان من خطم فیبره..مخابرات منطقه میگه فعلا امکانات نداریم..درخواستم آرشیو شده
کاریش نمیشه کرد؟کسی این مشکلو نداشته؟
واسه منم فیبر بود. خودشون اومدن سیم کشی رو عوض کردن
اگه از خود مخابرات اینترنت بگیری سیم کشی رو عوض میکنن
رفتم مخابرات ثبت نامم کردم بعد ارشیو شد
رفتم گفتن فیبره خطت کلی ام تو نوبتن نمیشه کاری گرد:|
اگه خط جدید بخری چی؟
فکر کنم دردسرش کمتر باشه. از همون اول مسی میدن اینترنت هم میتونی بگیری.
کمتر از یه هفته خطت رو میدن
یه سوالی ازشون بکن
Last edited by mohammad_s7201; 17-05-2015 at 11:15.
سلام. دوستان
من امروز سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ رو با 512 نامحدود عوض کردم
تست سرعت همین الان
البته من خودم نرفتم یکی رو فرستادم که بره واسم تغییر بده. گویا گفته دانلود شبانه 1 تا 6 محدود به 10 گیگ در ماهه . البته باز مطمعن نیستم . باید برم خودم بپرسم دوباره.
مخابرات سرویس 1مگ نامحدود میده؟512نامحدود دارم.
سلام
اگر طرح بهاره باشه ماهی 10 گیگ حجم دانلود اما ترافیک شبانه از 1 تا 6 رایگانه و محدودیتی گفته بودن ندارن ...
تو قراردادتون مدتش هم ذکر شده ؟ یک ساله هست ؟
برای اضافه حجم دانلود بالای 10 گیگ روزانه نت قطع میشه یا اینکه بدون اینکه متوجه بشین براتون کنتور میندازن ؟
سلام.
اکانت که به قول خودشون یک ساله هست. چیزی که من خوندم اینه که میشه بسته رو خریداری کرد مثلا یک گیگ دو گیگ و پولش میاد رو قبض تلفن.
البته چیزی که گفتن این بود که شبانه یک تا شش محدودیت 10 گیگ داره. جالبه اینه که آنی وصل کردن. یعنی طرف من ساعت 12 و نیم رفت وقتی برگشت وصل شده بود.
امیدوارم محدودیت دانلود شبانه نداشته باشه !!
البته من دانلود ندارم واسه همین اومدم رو محدود ولی سرعت بالا ( نسبت به چیزی که قبلا داشتم ) واسم مهم بود.
چیز دیگه ای در مورد این تعرفه نمیدونم ولی هرچی که هست با توجه به مشکلاتی که مرکز مخابراتی من ( پر بودن پرت ) داره مجبور بودم روی همین مخابرات شیفت بدم خودم رو .
+
واسه دانلود بالای ده گیگ رو نمیدونم
ولی فکر میکنم اتوماتیک تعرفه آزاد حساب میکنه یا پیغام میده مثل وایمکس. چون خیلی وقته محدود ندارم اطلاع ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)