تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1557 از 1783 اولاول ... 5571057145715071547155315541555155615571558155915601561156716071657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,561 به 15,570 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

آقا میخوام صبا دومگ هشتاد گیگه سالیانیه بگیرم بنظرتون گم نمیارم؟؟؟
    حیفه پول که بدی به این 80 گیگ اونم از صبا اگه دانلودری که بدردت نمیخوره از یک شرکت بهتر بگیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان. من ساکن مشهد هستم و از پنجشنبه هفته پیش سرعت به شدت کاهش یافته است. الان صفحات را با سرعت بسیار پایینی لود می‌کنه. حداکثر سرعت چیزی در حد 15 کیلوبایت و اگه معجزه بشه در حد 25 است. پینگ هم فاجعه شده است. وبگردی معمولی افتضاح شده، دانلود رو که اصلن بیخیال! واسه باز شدن هر صفحه باید چند ثانیه صبر کرد و گاهی اوقات هم اصلن نمیتونه باز کنه و باید هی رفرش کنی. صبانت کلن سرعت 128 رو پایین آورده؟ اگه به طور دائمی کاهش داده است چرا هیچ خبررسانی و اطلاع رسانی نکرده‌ است؟ میشه یکی لطفن بگه صبانت داره چی کار میکنه؟ این سیاست و بازی جدیدشه؟ اگه میدونستم اینجوری میشه یکسال تمدید نمیکردم و یا سرعت بالاتر می خریدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان صبانت سرویسهای نامحدودش رو برداشته؟؟
    اگه بر نداشته لینک سرویسهای نامحدودش رو بهم بدین
    دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من يك سرويس يك ماه ٥ گيگ گرفتم كه طبق چيزي شركت ميگه تا دو برابر حجم خريداري شده ميشه دانلود شبانه داشت از اين سرويس ١٠ روز باقى مانده و در اين ٢٠ روز حدود ٥ گيگ شبانه دانلود كردم اما از دو روز قبل سرعت شبانه امده بين ١٠ تا ١٦ كيلوبايت كسي تجربه مشابه دارد؟

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    روششان همینه که شما هم اندازه روز میتونی شب بدون محدودیت سرعت دانلود بکنی ولی نیم بها حساب میشه مثلا شما که 5گیگ داشتی میتونی ۵گیگ هم شبانه بدون محدودیت سرعت دانلود بکنی که 2/5گیگ باهات حساب میشه. اما بیش از این مقدار بخوای دانلود شبانه بکنی سرعتت رو محدود میکنند. تو سایتشون یکجوری توضیح دادن که آدم اشتباه برداشت میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

یکی نیست پاسخ اون پست بالایی من رو بده؟ این کاهش سرعت سرویس 128 سراسری است؟ اگه کسی از مشهد اینجا هست، مشکل مشابه رو داره یا نه؟ میخوام ببینم تماس با پشتیبانی مشکلی رو حل خواهد کرد یا نه. چون به طرز عجیبی و بدون اطلاع رسانی کند شده است و منو به روزهای دایال آپ برگردانده است. معلوم نیست جشنواره راه انداخته‌اند یا این پورت رو باز به چند نفر دیگه هم فروخته‌اند و ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یکی نیست پاسخ اون پست بالایی من رو بده؟ این کاهش سرعت سرویس 128 سراسری است؟ اگه کسی از مشهد اینجا هست، مشکل مشابه رو داره یا نه؟ میخوام ببینم تماس با پشتیبانی مشکلی رو حل خواهد کرد یا نه. چون به طرز عجیبی و بدون اطلاع رسانی کند شده است و منو به روزهای دایال آپ برگردانده است. معلوم نیست جشنواره راه انداخته‌اند یا این پورت رو باز به چند نفر دیگه هم فروخته‌اند و ...
    نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود بت پشتیبانی تماس بگیرید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود با پشتیبانی تماس بگیرید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود بت پشتیبانی تماس بگیرید.
    ممنون. میخواستم مطمئن بشم که کلن سرعت 128 رو کاهش داده یا نه. فکر کنم مشکل از مرکز مخابراتی باشه چون از همون یه هفته پیش هم علاوه بر کند شدن گاهی اوقات هم کامل قطع میشه. آخه کار امثال من هم که دانلود شبانه روزی نیست که بخوان اینجوری محدودیت اعمال کنند. امروز با پشتیبانی تماس میگیرم. امیدوارم فایده‌ای داشته باشه چون در حال حاضر اینترنت با اعمال شاقه است و حتی برای فرستادن یه پست در این فروم هم باید کلی انتظار بکشم.

9. این کاربر از XYZ.xyz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

چند وقتیه شبها پینگم خیلی متغیره همشم بالای 400 سرعت دانلود هم با اینکه خط روی 8 هست بزور 400k میده اصلا واسه دانلود خوب نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

صبانت هم آپلودش رایگان شد برین بگیرین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •