جواب سوالت رو دقیق نمیدونم چون تا حالا بهش برخورد نکردم ولی شما که 55 روز از دورتون مونده بهتره ترافیک بخری به نظر من و کنترل کنی ترافیکتون رو که زود تموم نشه ، دانلود های سنگین و حجیم رو حتما در ساعات رایگان انجام بدید
جواب سوالت رو دقیق نمیدونم چون تا حالا بهش برخورد نکردم ولی شما که 55 روز از دورتون مونده بهتره ترافیک بخری به نظر من و کنترل کنی ترافیکتون رو که زود تموم نشه ، دانلود های سنگین و حجیم رو حتما در ساعات رایگان انجام بدید
وای چه هیجان انگیز ..........
بچه ها خدایی هرکی هست هوای مارو داشته باشه یه کاری کنه این نت بنده زودتر وصل بشه بخدا بدجوری نت لازمم جبران میکنم .......![]()
اتفاقا اگه باشه به نظر من خیلی هم خوبه چون اونوقت نظرات ما رو به شرکتشون منتقل میکنه.فکر میکنم چیزی که تو این گروه زیاده نارضایتی از سرعت شبانه پارس آنلاینه. خدا کنه همچین کسی باشه و به بالادستی هاش بگه که ما دیگه حوصلمون از این سرعتای شبانه ی حلزونیشون سر اومده.
تو فروم ADSL مخابرات اصفهان یکی از کاربرا تو مخابرات کار میکنه و هرکی هر نارضایتی داره اونجا مینویسه و اون کاربر هم زود جواب میده.کاشکی یکی هم اینجا پیدا بشه تا بهش بفهمونیم چقدر نامردیه که ماهی 20 تومن بدی و شبا سرعتت حتی واقعی هم نباشه.
Last edited by csssaeed; 29-02-2012 at 17:03.
تنها حسنش سرعت شبانه خوب بود که اونم تعطیل شد.
بنظر من هیچ حسنی نداره.
سلام.
بچه ها حجم لیتل مور چقدره؟
یه جا خوندم نصف ترافیک دوره.
یعنی من که دوره سه ماه داشتم 6 گیگ الان 3 گیگ بهم لیتل مور میدن؟
یا نصف یک ماه رو یعنی یک گیگ؟
در ضمن تو این دوره هم 2 گیگ اضافه حجم خریده بودم.
اینم تاثیری داره یا نه؟
سلام دوستان
پینگ تایم شما این یکی دو روز اخیر افت نداشته؟ برای من که شدیداً افت کرده هم ساعات ترافیک عادی هم ساعات رایگان. میخواستم ببینم مشکل از طرف منه یا مشکل کلیه شبکه پارس انلاینه.
پشتیبانیم زنگ میزنم میگه بررسی میکنیم . بهتر نشد که هیچ بدتر شد.
ببخشید جریان این little more چیه که دوستان میگن؟؟
چون کم کم دیگه داره دوره من تموم میشه
بابت این little more هزینه میگیرن؟؟؟
قبلا که شاتل بودم ترافیک که تموم میشد 200 مگ هدیه میداد / حالا جریان این little more در پارس انلاین هم همینه؟؟
یعنی پارس یه مقدار حجمی رو هدیه میده؟؟؟
اگر که هدیه میده یک روز زودتر ترافیکن رو تموم کنم از این little more استفاده کنم
حجمش چقدره؟؟؟ رایگانه ؟؟ هدیه هست ؟؟ پولیه ؟؟ یا مثلا یه حجمی میده بعد که تمدید کردیم از دوره بعدیمون اون مقدار رو کم میکنه؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدید
من از شاتل با کلی مکافات اومدم پارس !
امشب شب اول هست !
سرویس 1 مگ !
می بینم که به به ! داغونه که !
با اینکه رو 2 مگ بستن هر لینک پرمیوم مستقیمی دادم با IDM تو ساعت غیر رایگان بالای 70 سرعت نرفت ! ساعت 1 شد سرعت اومد زیر 32 !
این چه مسخره بازیه آخه !
تازه سرویس پارس چند روزه منطقه ما اومده و 155 مگایت پهنای باند داره با 53 تا یوزر ! برین حساب کنین شلوغ شه منطقمون چی میشه !
مشکل افت سرعت که فکر کنم مقطعی باشه (به خصوص روزانه) و شبها هم در بدترین حالت سرعتتون با یک مگ باید 75 تا 100 باشه.یکمی که صبر کنید درست میشه.برا منم دو روزه واقعا افتضاحه.
در مورد پهنای باند و یوزرهای منطقتون هم اگه واقعا 155 مگابیت پهنای باند برا منطقتون در نظر گرفته شده باشه فقط میتونم بگمخوش به حالت و خوشا به سعادتت
چون اگه یوزرهای منطقتون به 150 نفر هم برسه سرعت شبانتون میشه 128 کیلوبایت.اگه واقعا 155 مگابیت پهنای باند منطقتون باشه پس تو این حالت اگه 155 نفر هم ثبت نام کنن و این 155 نفر همگی با هم شبا آنلاین بشن به هر کدوم یک مگابیت پهنای باند اختصاص داده میشه و این یعنی سرعت شبانه 128 کیلوبایت.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)