تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1557 از 3745 اولاول ... 557105714571507154715531554155515561557155815591560156115671607165720572557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,561 به 15,570 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

بریین کلا پولتونو پس بگیرید . چه تو نمایندگی ثبت نام کردید و چه اینترنتی . حق ندارن قرارداد رو برای مشتری های فعلی عوض کنن و تازه قیمت ها رو هم ببرن بالا . برید و پیگیرش باشید . اگر کوتاه بیاین , پس نمی دن . واقعا اگر کسی پولش رو پس نگیره , یعنی .... کردن . حالا با خودتون هست دیگه چکار می کنید .

2. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بریین کلا پولتونو پس بگیرید . چه تو نمایندگی ثبت نام کردید و چه اینترنتی . حق ندارن قرارداد رو برای مشتری های فعلی عوض کنن و تازه قیمت ها رو هم ببرن بالا . برید و پیگیرش باشید . اگر کوتاه بیاین , پس نمی دن . واقعا اگر کسی پولش رو پس نگیره , یعنی .... کردن . حالا با خودتون هست دیگه چکار می کنید .
    چطوری پس بگیریم؟؟
    آخه اینا دزدتر از این حرفان
    مثلا من 1 ساله نامحدود گرفتم میگه 3 ماهش رایگان بوده اگه حالا بخوان پس بدیم سه ماه کسر میشه
    تازه اونم باید از تهران پیگیر باشم
    که تر میزنه به اعصابم بعدم یک چهارم پولم میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

من که به شخصه نامید شدم شرکت بابامم نیست که وقت و هزینه و اعصابم و بزارم برای شکایت و... ، وقتی ارزش قائل نیستند برای مشترکشون دیگه میشه چیکار کرد اینا خودشون بهتر از من و شما میدونن چیکار کردند و میکنند؛ ماشالله شرکت هم که کم نیست مثل... ریخته

جواب پشتیبانی بعد از کلی تلفن و ایمیل و...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    مشترک گرامی با سلام

چنانچه از سرعت دریافتی راضی نمیباشید سرویس خود را به سرویس های حجمی تغییر دهید.

با تشکر

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مشکل آسیاتک فقط سرعت نیست

1- پینگ بالا حتی روی سرورهای ایران
    2- ثابت نبودن تعرفه ها برای چندماه (افزایش پلکانی)
    3- تغییر Modulation از ADSL2+ به G.LITE
    4 - پایین اوردن Upstream و Downstream
    5 - بالارفتن به شدت نویز خط به دلیل مورد 3 و 4
    6 - تغییر قانون روی سرویس های نامحدود
    7 - پشتیبانی در حد ژیان برای رفع مشکلات بالا

من تا هفته دیگه سرویسم تموم شه جمع آوری میکنم میرم مخابرات پیشنهادمم به کسایی که خراسان رضوی هستند همینه تعرفه ها و ... و توی ی پست قبل گذاشتم ،این آسیا نامحدودش چه گلی به سرمون زد که حجمیش بزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بچه هایی که تهران هستن لطفا اعلام کنن شبانه الان از چند تا چنده؟ ممنون میشم

ماشالله عجب قیمت های توپول موپولی زده اسیاتک

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام میشه در مورد بانک مجازی کامل توضیح بدی باید چیکار کنیم
    چطور میشه لغو کرد؟//
    اقا یکی در مورد این بانک مجازی ونحوه استفاده ازش توضیح بده؟
    سلام، تقریبا مثل حساب میمونه. شما میتونی شارژ کنی و یک مقداری پول تو حساب داشته باشی تا حجم و چیزای دیگه بخری. منم تا دیروز ازش استفاده نکرده بودم . احتمالا هم در آینده استفاده نکنم ! ، ولی چون بقیه روزهای ماه سرویس نامحدود رو لغو کردم، پول ش رو ریختن به حساب بانک مجازی.

لغو سرویس هم اینطوریه که چه تلفنی چه از بخش پشتیبانی در پنل کاربری میشه تقاضا داد. در کل با پشتیبانی تماس بگیرید، و از اونجا اقدام کنید. اگر خواستید سرویس دیگه ای بگیرید (که باید بخواهید متاسفانه ! ، چون پول به حساب بانک مجازی میاد و به حساب بانکی خودمون واریز نمی کنن) ، هم از طریق تلفنی از قسمت شارژ و تمدید اقدام کنید، چون به صورت اینترنتی تمدید کنید پول های بانک مجازی رو در نظر نمی گیره !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام

بچه هایی که تهران هستن لطفا اعلام کنن شبانه الان از چند تا چنده؟ ممنون میشم

ماشالله عجب قیمت های توپول موپولی زده اسیاتک
    الان یعنی شما خوشحالی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام، تقریبا مثل حساب میمونه. شما میتونی شارژ کنی و یک مقداری پول تو حساب داشته باشی تا حجم و چیزای دیگه بخری. منم تا دیروز ازش استفاده نکرده بودم . احتمالا هم در آینده استفاده نکنم ! ، ولی چون بقیه روزهای ماه سرویس نامحدود رو لغو کردم، پول ش رو ریختن به حساب بانک مجازی.

لغو سرویس هم اینطوریه که چه تلفنی چه از بخش پشتیبانی در پنل کاربری میشه تقاضا داد. در کل با پشتیبانی تماس بگیرید، و از اونجا اقدام کنید. اگر خواستید سرویس دیگه ای بگیرید (که باید بخواهید متاسفانه ! ، چون پول به حساب بانک مجازی میاد و به حساب بانکی خودمون واریز نمی کنن) ، هم از طریق تلفنی از قسمت شارژ و تمدید اقدام کنید، چون به صورت اینترنتی تمدید کنید پول های بانک مجازی رو در نظر نمی گیره !!
    پول رو پس میدن , روز بعد شماره حساب میدید و پول رو واریز می کنند . اگر پس نگیرید , براتون متاسفم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شما خودتون ناراحت نکنین مردم نجیب و سربه زیر ما اصلا از این کارا بلد نیست
    یاد گرفتن هرچی دادن قبول کنن

یادگرفتن وقتی گرون شد باید خرید و وقتی ارزون شد باید دست نگه داشت

کلا ما با تمام جهان فرق می کنیم خیلی خاص هستیم معادلات دنیارو با همین حرکتامون عوض کردیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پول رو پس میدن , روز بعد شماره حساب میدید و پول رو واریز می کنند . اگر پس نگیرید , براتون متاسفم.
    وضعیت سرویس های حجمی ش نرماله.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا خوشحالی برای چی
    افتضاح این حرکاتشون داره میره رو مخ روزانه قیمت هارو بالا میبرن دیروز 2مگ 10 گیگ بود 1 ساله 455
    امروز دوباره کردنش 449
    با این پولی که ما میدیم اکر هرکشوری جز اینجا بودیم سرعت 20 مگ بهمون میدادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •