تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1557 از 2365 اولاول ... 55710571457150715471553155415551556155715581559156015611567160716572057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,561 به 15,570 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظر من 60-70 تومن دیگه به موجودیتون بی افزائید جی وی سی 7158 بگیرید.
    بله گارانتی اصلی پایونیر "پایونیران" هست.گارانتی کن وود هم نت الکترونیک می باشد. باید از نمایندگیها و یا عاملین اصلی فروش محصولات پایونیر یا کن وورد کالای مورد نظرتون رو تهیه نمائید. همچنین فاکتور فروشگاه رو هم دریافت نمائید.
    در مورد تیویتر باید عرض کنم معنی لغوی این کالا یعنی اسپیکری با صدا ناهنجار و گوشخراش. حالا چرا چون وظیفه این اسپیکر اجرای فرکانسهای بالا هست وبه قول خودمون همون تیس تیس معروف
    تیوترها رو میشه محلهای مختلف نصب کرد. روی داشبود،کنار ستون درهای جلو،پشت آئینه های درها های جلو،روی درها و نزدیک به ووفر کامپوننتها و روی کیک پنلها.
    هم میشه پیچ کرد و هم با چسبهای دو طرفه میشه چسبوندشون.

راستش حمید جان...100% پیشنهاد شما رو قبول دارم ولی اولا نمیخوام اونقدر هزینه رو اضافه کنم.چون هزینه نصب و تخته و نصب تخته... هم هست و کلا میخوام بیشتر از 200 نشه هزینه کلی..چون من زیاد هم اهل دور دور با ماشین نیستم...و موزیک رو هم با صدای خیلی بلند گوش نمیدم...کیفیت متوسط برام کافیه...در حد یه بیس خوب و متوسط...خیلی مواقع هم اصلا آهنگ بیس دار گوش نمیدم....

حالا سوال اینجاست که اگر نخوام جی وی سی رو بگیرم از بین این سه مدل بهترین انتخاب کدومه. ممنون میشم....فقط اگر جوابتون سونی هست بفرمایید گارانتی سونی هم چیه ممنون

اما اگر منظورتون اینه که این 3 مدل پایین اصلا کیفیت خوبی در حد قیمتشون ندارن در حد متوسط و یا عیب خاصی دارن یا صداشون افتضاحه بگید که به افزایش بودجه فکر کنم.

Kenwood KFC-M6934A Car Speaker

Sony XS-N6940 Car Speaker

Pioneer TS-A6975S Car Speaker

فقط یه سوال دیگه....بهتره بگم تخته رو روی باند های فابریک بزنه ( خراب شدن باندا خش خش میکنن ) یا باند ها رو دربیاره و تخته رو بزنه؟؟ فرقی میکنه؟؟ ( به لحاظ زیبایی و ...)
    Last edited by Ali_softcenter; 19-07-2014 at 20:32.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    1-خیر/ هیچ اسپیکر یا کامپوننت ای جای ساب ووفر رو نمیگیره ....
    2-خیر/ روی طاقچه هم میشه بست اما 30 درصد بیشتر بازده نداره....
    3-ماشین چیه ؟ ساب ووفر هم مد نظرتونه ؟(البته با این بودجه پیشنهاد نمیشه)

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعاً فرق زیادی بین ترکیب کامپوننت + ساب با کواکسیال + ساب هست ، کلاً صدا دگرگون میشه و کیفیتی بسیار بهتر پیدا میکنه اگه کواکسیال ها رو حذف کنید و کامپوننت اضافه کنید
    من با حمید خان مشورت کردم حتماً کامپوننت میگیرم ، فقط یه سوالی که باقی مونده اینه که هر کامپوننتی بگیرم راحت روی درهای جلو 206 نصب میشه ؟ عمق نصب روی درهای جلو چقدر هست ؟
    توییتر ها چی ؟ اونا هم به راحتی نصب میشه یا دردسر داره ؟

4. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    براي جلوي پرايد و باند عقب پرايد با پخش u456كنوود چه پيشنهادي داريد(متناسب با پخش موجود)دلم مي خواست آلپاين ١٤٠بگيرم نشد متاسفانه همىنجا فروشنده اصرار داشت باند هاشو عوض كنمً در مورد باند جلو مطمئنا مي خوام عوضش كنم(چون معمولا عقب بچه خوابه فقط از باند هاي جلو استفاده مي كنم)به همين دليل يه چيزه با كيفيت مي خوام كه در ولوم پايين هم كارايي داشته باشه) اگه براي باندهاي عقب هم باند با كيفيت با قيمت متناسب باشه اونها رو هم عوض ميكنم(الان هيچ مبلغي بعنوان بودجه مشخص نكردم ولي براي ضبط ٢٧٠ تومني نمي دونم چه مبلغي متناسبه)
    با تشكر از راهنمايي هاي شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام . این 2جفت باند718 و امپلی 2400و ساب 1000 دست دوم 6ماه کار کردن 400هزار می ارزه؟ Ampili 2400.. primirier 4 kanal ____ sabofer 1000 wat....
    Band 718
    Takhte va kablaasham kamele

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان و آقا حمید.
    میخواستم بپرسم امکانش هست اینفینیتی کاپا 693.11i با گارانتی صوت ایران کیش آکبند با قیمت ۳۵۰تومن باشه؟؟
    آخه همه جا قیمت مینیمم ۳۴۰هست.طرف خیلی اصرار داشت قیمتش همون ۳۵۰هست و اشتباهی هم نکرده!!
    سوال دیگه اینکه من نمیخوام ساب و... بذارم.احتمالا یه کنوود 7056یاx400بردارم چون تو این چند صفحه فروم که خوندم خیلی ازش تعریف شده.واقعا کیفیتش خوبه؟؟؟چون من ازلحاظ ظاهری پایونییر رو بیشترخوشم اومده.
    آمپ باکیفیت و قیمت مناسب واسه این مینی سیستم چی پیشنهاد میدین؟
    اگه۳۵۰داد اینفینیتی رو همونجا بردارم ازش؟؟؟قضیه بو دار نیست؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

اقا حمید نظرتون در مورد تیوتر ht 28 هرتز چیه ؟

یه سئوال دیگه
    پخش های تک دین در هر حالتی بهتر از 2 دین ها هستند ؟

مثلا در حوضه مارک پایونیر از نظر کیفیت صدا (نه امکانات تنظیمی ) پخشی مثل 7150 بهتر از پخش های دو دینی مثل x8650 هستند ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

همید جان سلام
    قبل شما بهش گفته بودم همین امپ هلیکس رو سفارش بده . قرار 3 شنبه برسه دستش . باند و ساب و امپ شد هلیکس . پخشش پایونر . گیج 8گرفت باسه ساب . کلا ok شد بنظر خودم پایونر ب گرد این سیستم نمیرسه .شاید بیس پایونر قوی تر باشه اما کیفیت یوخدی . این سیستم هم قدرتی و هم کیفتی . البته فلا بر روی عقل و منطق و چیز هایی ک شنیدیمو و روشون نوشته شده این طوریه .حالا تا 5 شنبه بشه و نوبت نسب سیستم برسه .نظر نهایی اونجا معلوم میشه .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل ؛
    حمید جان، قیمت کامپ HX165 SQ چنده؟ و اینکه شرکت موجود داره؟
    سلام
    این کامپوننت دیگه تولید نمیشه موجود هم نیست.به جای اون گلیدن زیرو 165 آمد که قیمت قبلش 1.150.000 بود.
    راستش حمید جان...100% پیشنهاد شما رو قبول دارم ولی اولا نمیخوام اونقدر هزینه رو اضافه کنم.چون هزینه نصب و تخته و نصب تخته... هم هست و کلا میخوام بیشتر از 200 نشه هزینه کلی..چون من زیاد هم اهل دور دور با ماشین نیستم...و موزیک رو هم با صدای خیلی بلند گوش نمیدم...کیفیت متوسط برام کافیه...در حد یه بیس خوب و متوسط...خیلی مواقع هم اصلا آهنگ بیس دار گوش نمیدم....
    حالا سوال اینجاست که اگر نخوام جی وی سی رو بگیرم از بین این سه مدل بهترین انتخاب کدومه. ممنون میشم....فقط اگر جوابتون سونی هست بفرمایید گارانتی سونی هم چیه ممنون
    اما اگر منظورتون اینه که این 3 مدل پایین اصلا کیفیت خوبی در حد قیمتشون ندارن در حد متوسط و یا عیب خاصی دارن یا صداشون افتضاحه بگید که به افزایش بودجه فکر کنم.
    Kenwood KFC-M6934A Car Speaker

Sony XS-N6940 Car Speaker

Pioneer TS-A6975S Car Speaker
    فقط یه سوال دیگه....بهتره بگم تخته رو روی باند های فابریک بزنه ( خراب شدن باندا خش خش میکنن ) یا باند ها رو دربیاره و تخته رو بزنه؟؟ فرقی میکنه؟؟ ( به لحاظ زیبایی و ...)
    خواهش میکنم.
    سونی که به نظر من جالب نیست.اون دوتا هم خیلی تفاوتی با هم نمیکنند.
    من متوجه نصب تخته نشدم.منظورتون تاقچه فابریکه؟اونو باز کنید و یه MDF سراسری بزنید جاش و اسپیکر ها رو روی اون نصب کنید.
    واقعاً فرق زیادی بین ترکیب کامپوننت + ساب با کواکسیال + ساب هست ، کلاً صدا دگرگون میشه و کیفیتی بسیار بهتر پیدا میکنه اگه کواکسیال ها رو حذف کنید و کامپوننت اضافه کنید
    من با حمید خان مشورت کردم حتماً کامپوننت میگیرم ، فقط یه سوالی که باقی مونده اینه که هر کامپوننتی بگیرم راحت روی درهای جلو 206 نصب میشه ؟ عمق نصب روی درهای جلو چقدر هست ؟
    توییتر ها چی ؟ اونا هم به راحتی نصب میشه یا دردسر داره ؟
    اکثرش 16cm ها راحت جا میشن مگر کامپوننتهای قدرتی که مگنتشون بزرگتره که اونم تو برنامه شما نیست.تیوترها رو هم پیام جان روی داشبورد نصب کن.سیمش رو از کناره داشبورد رد میکنید.
    با سلام
    براي جلوي پرايد و باند عقب پرايد با پخش u456كنوود چه پيشنهادي داريد(متناسب با پخش موجود)دلم مي خواست آلپاين ١٤٠بگيرم نشد متاسفانه همىنجا فروشنده اصرار داشت باند هاشو عوض كنمً در مورد باند جلو مطمئنا مي خوام عوضش كنم(چون معمولا عقب بچه خوابه فقط از باند هاي جلو استفاده مي كنم)به همين دليل يه چيزه با كيفيت مي خوام كه در ولوم پايين هم كارايي داشته باشه) اگه براي باندهاي عقب هم باند با كيفيت با قيمت متناسب باشه اونها رو هم عوض ميكنم(الان هيچ مبلغي بعنوان بودجه مشخص نكردم ولي براي ضبط ٢٧٠ تومني نمي دونم چه مبلغي متناسبه)
    با تشكر از راهنمايي هاي شما
    برای جلو هلیکس E4X بگیرید 145 تومن. عقب سایزش 13 هست. الان چیزی به ذهنم نمیرسه که خوب باشه.
    سلام . این 2جفت باند718 و امپلی 2400و ساب 1000 دست دوم 6ماه کار کردن 400هزار می ارزه؟ Ampili 2400.. primirier 4 kanal ____ sabofer 1000 wat....
    Band 718
    Takhte va kablaasham kamele
    سلام گلم.به بخش سیستمها خوش آمدید.
    قیمت آکبند اسپیکر 718 جفتی 255 تومن هست. اگر کارتن داره و کم کارکد هست حدود 30% باید ازش کم بشه.اون آمپ هم که فرمودی فیکه و من قیمتی نمیتونم براش معین کنم.ساب هم مدلش رو نفرمودید.
    در کل فکر کنم با 400 تومن ارزش داشته باشه.
    باسلام خدمت دوستان و آقا حمید.
    میخواستم بپرسم امکانش هست اینفینیتی کاپا 693.11i با گارانتی صوت ایران کیش آکبند با قیمت ۳۵۰تومن باشه؟؟
    آخه همه جا قیمت مینیمم ۳۴۰هست.طرف خیلی اصرار داشت قیمتش همون ۳۵۰هست و اشتباهی هم نکرده!!
    سوال دیگه اینکه من نمیخوام ساب و... بذارم.احتمالا یه کنوود 7056یاx400بردارم چون تو این چند صفحه فروم که خوندم خیلی ازش تعریف شده.واقعا کیفیتش خوبه؟؟؟چون من ازلحاظ ظاهری پایونییر رو بیشترخوشم اومده.
    آمپ باکیفیت و قیمت مناسب واسه این مینی سیستم چی پیشنهاد میدین؟
    اگه۳۵۰داد اینفینیتی رو همونجا بردارم ازش؟؟؟قضیه بو دار نیست؟!!!
    من حدود 400 و خورده ای قیمت داشتم. ارزون شد؟
    اگر گارانتی کیش ایران (مادام العمر ) داره و فاکتور رسمی فروشگاه هم میده بگیر.
    سلام

اقا حمید نظرتون در مورد تیوتر ht 28 هرتز چیه ؟

یه سئوال دیگه
    پخش های تک دین در هر حالتی بهتر از 2 دین ها هستند ؟

مثلا در حوضه مارک پایونیر از نظر کیفیت صدا (نه امکانات تنظیمی ) پخشی مثل 7150 بهتر از پخش های دو دینی مثل x8650 هستند ؟

با تشکر
    متاسفانه من صداش رو نشنیدم.
    به نظر من بله پخشهای تک دین کیفیت DAC بهتری دارن و تخصصی تر روی صدا روشون کار شده تا dvd ها.
    به نظر من7150 همچینم آش دهنسوزی نیست.بیخودی گرون شد قیمتش.
    من بیشتر منظورم (تو پایونیر) رو سری prs هست مخصوصا P80RS II واقعا کیفیت صدای بینظیری داره و با بالاترین پخشهای 2Din برابری و حتی سر تر هست.
    پخشهای تصویری باید با پروسسور نصب بشن تا بهترین صدا رو بهتون بدن.
    همید جان سلام
    قبل شما بهش گفته بودم همین امپ هلیکس رو سفارش بده . قرار 3 شنبه برسه دستش . باند و ساب و امپ شد هلیکس . پخشش پایونر . گیج 8گرفت باسه ساب . کلا ok شد بنظر خودم پایونر ب گرد این سیستم نمیرسه .شاید بیس پایونر قوی تر باشه اما کیفیت یوخدی . این سیستم هم قدرتی و هم کیفتی . البته فلا بر روی عقل و منطق و چیز هایی ک شنیدیمو و روشون نوشته شده این طوریه .حالا تا 5 شنبه بشه و نوبت نسب سیستم برسه .نظر نهایی اونجا معلوم میشه .
    خب به سلامتی. از کجا گرفتید؟(تو pmبگو)قیمت رو هم بگو ببینم گرون نگرفته باشی.
    انشاءالله بستید یه Review برامون بنویسید ممنون.

11. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;8308620]
    احسنت به احترامی که برای گوشهاتون قائل میشوید.نکته ای که همیشه خودم بهش تاکید دارم.
    گلم 1073 یه اسپیکر قدرتی هست و به هیچ عنوان نمیتونه پاسخگوی شما عزیز باشه.
    شما باید از سیستم کامپوننت +ساب ووفر یا کامپوننت +کواکسیال بهره ببرید.
    ماشینتون چی هست؟بفرمائید تا بهتر بتونم خدمتتون عرض کنم.
    شما اختیار دارید حمید جان
    ماشین 405 هست .
    درضمن اگه واقعا افزایش جزئی تو بودجه بتونه انتخاب های بهتری برای من داشته باشه . میتونم بودجه رو تا 1200 هم برسونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •