کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــک
دوستای عزیز من تا فردا قصد خرید دارم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید که یه وقت انتخاب اشتباه نداشته باشم .
بین این مدلهایی که میگی،Fujifilm XF1 و Coolpix P330 به دلیل سنسور بزرگتر قاعدتا باید از نظر عکاسی خیلی بهتر باشن.
بین
Sony Cyber-shot DSC-HX10V
Sony Cyber shot DSC-WX200
هم باید بگم سری wx نازکتر و سبکتر است و گرانتر hx10 داری زوم 16 و wx200 داری زوم 10 است و تفاوت خاص دیگری ندارن.
دوست عزیز منظورت کدوم باطری معمولی همین هایی که تو ساعت یا ریموتها میندازن.
دوربینهای دیجیتال یا باید از باتری های آلکالاین استفاده بشه یا باطری های قالب شارژNI-MH.که آلکالاین حدود 20الی 25عکس میگیره فکر کنم 4500تا5000 قیمت داشته باشه.
سلام.
چرا G15کنون و برنمیداری خیلی بهتره. یاحتیS120 اشباه نکن به نظرم اینا خیلی بهترن. امیدوارم هنوز نخریده باشی
نه هنوز نخریدم احتمالا تا ظهر میرم بازار .
آخه g15 کیفیت فیلم برداریش زیاد خوب نیست زوم پایینی داره 24 فریم بیشتر نیست و باطری شارژی نیست منم اصلا حوصله سر و کله زدن سر باطری ندارم مخصوصا تو بازار ایران که همه چی تقلبیه .
ولی s120 خیلی عالیه بدجور خودمم دوست دارم بگیرم ولی قیمتش بالای 1 میلیون میشه که قدرت خرید ندارم .
کسی نمیدونه sx260 مالزی خوبه یا نه ؟ اصن ژاپنی داره؟
امروز فردا میخوام بخرم
خیلی ممنون
باطری قابل شارژ چه مارک و مدلی خوبه بگیرم؟
قابلیت دوربین canon s110 در زمینه ی تار كردن پس زمینه ی عكس برای عكسهای پرتره چگونه است؟
کسی امتحان کرده؟؟؟؟
وقتی خریدی یه تستی بکن بعد بیا بگو شارژش چجوریه چند دقیقه میشه با هش فیلم گرفت و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)