راستی پس چرا توی پرتک لیست قیمت نامحدود هست اگر نمیخوان بدن پس اون چیه ؟![]()
راستی پس چرا توی پرتک لیست قیمت نامحدود هست اگر نمیخوان بدن پس اون چیه ؟![]()
نامحدود بود با بند پ حل بود ولی دیگه دسترسی به IBS وجود نداره ویامحدود شده توی سامانه پارتاک نمایندگی ها فقط 5 مگ و 10 مگ با این شرایط هست
سلامممم.من دو ماهه 1 مگ 20 گیگ یک ماهه دارم.سرعت دی ال ماکسش 150 .خطمم بدون نویز و مشکله.
ماه اول بد نبود.ترافیکم روز سر رسید تمام شد.ولی آلان این ماه 15 روز مونده به سر رسید 6 گیگ ترافیک اضافه خریدم. دانلودم ندارم اصلا، فقط کارم وبگردی تو سایتای خارجیه.اصلا حجمی 100 گیگم که باشه بدرنمی خوره.
نمیدونم چه مسخره بازی درآوردن اینا.زنگ که میزنی پشتیبانی یا اصلا ج نمیدن یا نیم ساعت میمونی پشت صف بعد رسیدی نفر سوم چهارم قطع میشه یا اینکه اگه اگه خدا قسمت کرد وصل شد به اپراتور یجوری ج میدن اگار پدر کشتگی داری باهاشون. الان بعد از این 3 سال خورده ای دیگه واقعا مخابرات غیر قابل تحمل شده واسم.البته از حق نگذریم اصلا قطعی ندارم.ولی خب چه فایده....
می خوام تخلیه کنم برم آسیا تک.بعد از درخواست چقدر طول میکشه؟یکی از دوستامو 3 هفته علاف کرده بودن الکی.از شرکت پاس به مخابرات ...از مخابرات پاس به شرکت...
از ترس می خوام برم یه خط تلفن جدید ثبت نام کنن.حال و حوصله معطلیو ندارم.![]()
تمدید کردن ما هم داستانیه
نه پارتاک نه سیترا نه ibs فقط حضوری حتی ترافیک هم نمیشه خرید
الان هر کی هم جدید ثبت نام میکنه وارد پارتاک نمیشه و برای تمدید یا خرید ترافیک حتما باید حضوری اقدام کنه معلوم نیست مخابرات میخواد چیکار کنه سیترا بودیم راحت تمدید میکردیم این مسخره بازیا چین دیگه
Last edited by farshad0123; 16-09-2014 at 16:09.
من که قبلا گفتم 5مگ حداکثر ماهی 500تومنه
آقا جریان چیه از بعد از قطع و وصلی ها فقط یه گت وی میده نت؟!!!!!!!
نمیشه اینو تغییر داد؟!!!
سلام واسه بازی آنلاین پینگ باید چند باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نهبراي من هم ثابت شده گاهي وقتها چندين بار قطع و وصلش مي كنم حتي رقم اخرش هم تغيير نمي كنه!
بله زياد(تو روحشون)
قطع و وصلی خیلی زیاده اعصاب برامون نذاشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)