تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1556 از 1805 اولاول ... 5561056145615061546155215531554155515561557155815591560156616061656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,551 به 15,560 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان برای شما هم مصرف ترافیکتون بالاس؟ من تو یکی دوساعت فقط تو وبگردی صد مگ مصرف داشتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سرعت روزانه خوب شده

ولی شبانه گند و مطلقا غیرقابل استفاده شده در حالیکه نوشته Night Free 2048

از اینا مضحکتر اینکه حجم همه داره دزدیده میشه ولی به حجم من افزوده میشه
    البته اینطور که توی پنل پارتاک نوشته ظاهرا مربوط به حجم دزدی 5 گیگی هست که طی یک شب از روزانه کسر کرده بودند و امروز برگردوندند

ده روز قبل 40 گیگ داشتم، یهو شد0، بعد شد 14.8 ، بعد شد 26 الان شده 31 گیگ. ولی هنوز 9 گیگ مفقوده که مربوط به منظور نکردن هدیه ی 2 گیگ ماهانه در سیستم جدیدشون هست. عجب اوضاعیه واقعا

دوستان برای شما هم مصرف ترافیکتون بالاس؟ من تو یکی دوساعت فقط تو وبگردی صد مگ مصرف داشتم.
    جلوی آپدیتهای غیرضروری رو بگیر، مخصوصا خود مرورگر. مثلا کروم در پس زمینه آپدیت میکنه
    افزونه ی adblock plus رو هم نصب کن تا تبلیغات رو ببنده
    Last edited by HardwareMaster; 14-03-2015 at 21:32.

3. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

والا ادم می ترسه حتی مودمش رو دیسکانکت کنه گاهی 1 مودمو از تنظمیات دیسکانت می کنم که آی پی جدید بگیره کلا نت ام قطع میشه!!!!و باید صبر کنم که اتومات خودش وصل شه ! و وقتی وصل میشه که تایم شبانه اون شب تموم شده !!!
    همش زیر سر سیستم پارتاکه گلدنت قبلیه که باز این مشکلاتو نداش که !
    نمی دونم شماهام این مشکلارو دارین یا نه؟؟؟؟؟؟!!
    بعدشم هنوز جدول زیر مصرفی من خیلی عقبه ! از پریروز 10 صبح هیچی نشون نمی ده می ترسم همه شبانه ها جزء روزانه حساب شده باشه و یهویی ببینم یه حجم گنده از حسابم کم شده
    جدول های ریزمصرفی شما اپدیت هست؟؟ اخرین زمان اتصال کی رو نشون می ده ؟؟
    یکبار مودم رو خاموش و سپس روشن کنید ، احتمالا باید بروز بشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دیشب هم 230 مگ گم شد.
    این چه وضعشه

6. این کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من امروز سه تا شکایت به متن زیر ،دوتا در سایت بازرسی و یکی در سایت ۱۹۵ به ثبت رساندم از شما دوستان هم خواهش می کتم سعی در گرفتن حق خود و دیگر برادران و خواهران دینی خود به عمل برسانید
    خواهشن خواهشن
    با عرض سلام لطفا به این مشکلات رسیدگی کنید بنده الان چند روز هستم که با ۲۰۲۰ تماس می گیرم و می گویم که سیستم جدید مشکل دارن ولی رسیدگی نمی کنند
    ۱.در نشان دادن ریز مصرف مشکل دارد حداکثر ۲۴ ساعت بعد از مصرف ریز مصرف را نشان می دهد در صورتی که باید همان زمان نمایش دهد
    ۲.حجم های افراد بدون هیچ دلیل و مصرفی ،کم می شود
    ۳.در طرح هایی که دانلود شبانه رایگان دارند که این ساعت از ساعت یک شب شروع می شود ولی سیستم بعضی مواقع ساعت دانلود شبانه را از ساعت ۲ شب حساب می کند
    ۴.حجم نشان داده شده برای مشتری توسط سیستم با آن چه برای اپراتور نشان داده می شه در بعضی مواقع فرق می کند
    این ها مشکلاتی بودند که من با اون ها برخورد کرده ام لطفا رسیدگی کنید

8. 2 کاربر از M-H2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. این کاربر از M-H2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اوه اوه تازه اومدم تو تاپیک دیدم چه اوضاعیه .
    من الان چند وقتیه شبا خیلی دانلود نمیکنم . تا همون موقعی که بیدارم فقط دانلود میکنم . شبی 500 مگ تقریبا دانلود میکنم . دیگه میگفتم این حجم دانلود ارزش نداره ریزکارکرد رو نگاه کنم .
    حالا رفتم تو سامانه دیدم هر شب تقریبا 300 مگ ازم کم کرده . تو 2 هفته 6 گیگ حجمم کم شده . در حالی که تو این دو هفته اصلا زیاد تو نت نرفتم . با این حجم دزدی ها 33 گیگ بیشتر واسم نمونده .

الان دقیقا قضیه چیه ؟ تایم شبانه عوض شده ؟ این قضیه گیگهای هدیه چیه که میگین تو سامانه نیست ؟ من مودم نگرفتم و دو گیگ هدیه رو گرفتم . الان اینا رو مگه تو سامانه نشون نمیده ؟ چون واسه من که درسته و 33 گیگ با همون 2 گیگ اضافه هاست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اوه اوه تازه اومدم تو تاپیک دیدم چه اوضاعیه .
    من الان چند وقتیه شبا خیلی دانلود نمیکنم . تا همون موقعی که بیدارم فقط دانلود میکنم . شبی 500 مگ تقریبا دانلود میکنم . دیگه میگفتم این حجم دانلود ارزش نداره ریزکارکرد رو نگاه کنم .
    حالا رفتم تو سامانه دیدم هر شب تقریبا 300 مگ ازم کم کرده . تو 2 هفته 6 گیگ حجمم کم شده . در حالی که تو این دو هفته اصلا زیاد تو نت نرفتم . با این حجم دزدی ها 33 گیگ بیشتر واسم نمونده .

الان دقیقا قضیه چیه ؟ تایم شبانه عوض شده ؟ این قضیه گیگهای هدیه چیه که میگین تو سامانه نیست ؟ من مودم نگرفتم و دو گیگ هدیه رو گرفتم . الان اینا رو مگه تو سامانه نشون نمیده ؟ چون واسه من که درسته و 33 گیگ با همون 2 گیگ اضافه هاست .
    هر دو تا نکته درسته
    یعنی :

1.اون 2 گیگ ماهانه که به عوض مودم رایگان در کمپین پاییزه قرار بوده بشما بدن توی سامانه ی جدیدشون که پاراتاک اسمشه روی ترافیک باقیمانده منظور نشده، و 2020 میگه دلیلش اینه که هنوز به اطلاعات سامانه ی سابق گلدنت دسترسی نداشتند
    تا یکهفته ی دیگه اگر برنگشت باید تماس بگیریم و پیگیری کنیم

2.از 12:30 دیروز ظهر تا 3:30 امروز صبح (که مودم را ریستارت کردم تا سرعت شبانه بره بالاتر) بیش از 500 مگابایت کم کرده!!!! (یک حجم دزدی عجیب و باورنکردنی)
    اما از 3:30 که مودم رو ریستارت کردم تا همین الان که 20:05 هست هیچ اطلاعاتی در سامانه شون موجود نیست و ظاهرا باید مودم رو ریستارت کنم تا اطلاعاتش بروز بشه و معلوم بشه چه دسته گلی آب دادن
    بعبارت ساده تر حجم دزدی عجیبی صورت گرفته که دیگه واجب شد حتما ساعت 1 بامداد و نیز 7 صبح اقدام به ریستارت مودم کنیم تا معلوم بشه بابت شبانه چقدر کم شده
    راه دیگه ای وجود نداره

منم مثل شما اصلا حال و حوصله و اعصاب مفت برای نگاه کردن و پیگیری حجم دزدی ها رو نداشتم ولی طی اتفاقات اخیر قضیه برام جالبتر شد و گاهگاهی که ریز مصرف رو نگاه می کنم تدریجا بالای سرم داره دو تا شاخ درمیاد

500 مگابایت ظرف 15 ساعت که فقطم صفحات همین فرومها باز شده؟!!! عجب!!!
    Last edited by HardwareMaster; 15-03-2015 at 20:18.

13. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینم ریزمصرف امروز بعد از ریستارت مودم که الان انجام دادم و باعث شد اطلاعات بروز بشه
    حجم دزدی محرز شد
    با اینکه استفاده ی دیروز و امروز من در طول روز فرقی با هم نداشته (در طول روز دانلودی صورت نگرفته) اما ... امروز مصرف روزانم رو 25 مگ نوشته و دیروز تا 3:30 صبح امروز رو 500 مگ ثبت کرده
    قطعا بخش زیادی از این 500 مگ در طول 1 تا 3:30 صبح کسر شده
    واجب شد از این ببعد یکبار ساعت 1 و یکبار ساعت 7 مودم رو ریستارت کنم تا جلوی دزدی گرفته بشه وگرنه حتی قابل اثبات و پیگیری هم نیست
    Last edited by HardwareMaster; 15-03-2015 at 20:37.

15. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم ریزمصرف امروز بعد از ریستارت مودم که الان انجام دادم و باعث شد اطلاعات بروز بشه
    حجم دزدی محرز شد
    با اینکه استفاده ی دیروز و امروز من در طول روز فرقی با هم نداشته (در طول روز دانلودی صورت نگرفته) اما ... امروز مصرف روزانم رو 25 مگ نوشته و دیروز تا 3:30 صبح امروز رو 500 مگ ثبت کرده
    قطعا بخش زیادی از این 500 مگ در طول 1 تا 3:30 صبح کسر شده
    واجب شد از این ببعد یکبار ساعت 1 و یکبار ساعت 7 مودم رو ریستارت کنم تا جلوی دزدی گرفته بشه وگرنه حتی قابل اثبات و پیگیری هم نیست
    همین جریان برای منم پیش اومده با تفاوت 6 گیگ نه 500 مگ.

قراره پیگیره بشه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •