دوست عزیز قانون اینطور شد که کسریهای کمتر از 30 ماه اعمال نشه و بیشتر از 30 ماه هم معاف
اما این قانون میگه کسریهای کمتر از 30 ماه رو میشه استفاده کرد...مثلا کسی که ثابقه جبهه 10 ماه داره میتونه از این سابقه برای کسری خدمتش استفاده کنه
دوست عزیز قانون اینطور شد که کسریهای کمتر از 30 ماه اعمال نشه و بیشتر از 30 ماه هم معاف
اما این قانون میگه کسریهای کمتر از 30 ماه رو میشه استفاده کرد...مثلا کسی که ثابقه جبهه 10 ماه داره میتونه از این سابقه برای کسری خدمتش استفاده کنه
درود دوست عزیز چیزی که باید در نتیجه ازمایش باشه اینه
قرمز ها معاف دائم
TSH (بالا)، T4(نرمال) ، T3 (معمولی) = کم کاری تیروئید خفیفTSH (بالا)، T4 (کم)، T3 (کم / متوسط) = کم کاری تیروئید
TSH (کم)، T4 (نرمال) ، T3 (نرمال) = هیپرتیروئیدی خفیفTSH (کم)، T4 (بالا / متوسط)، T3 (بالا / متوسط) = هیپرتیروئیدی
بقیه سوالتون که درباره قطع یا ادامه مصرف قرص ها هست به این انجمن مربوط نیست و چون تخصصی هست به انجمن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مراجعه کنید
دوستان این برگه شماره 3 دفترچه(اعلام مشخصات بستگان مشمول) برای کسایی که می خوان معافیت کفالت بگیرنه یا همه باید پر کنند؟
اخه تو متنش حرف از معافیت کفالت زده.
+
مراکزی که معاینات رو انجام میده کجاست؟ نه تو دفترچه چیزی نوشته بود نه تو سایت police.ir چیزی پیدا کردم.
من غرب تهران هستم باید کجا برم برای معاینه؟
Last edited by kkkaktoos; 16-05-2013 at 11:36.
الان معافیتهایی که میدن کجاست؟
یعنی به چه آدرسی مراجعه کنم تا کل معافیتها را ببینم؟
من درسم 1391/11/30 باید تموم میشده و میرفتم سربازی ولی دانشگاه میگه که میتونه بازم سنوات بگیره نهایتا تا 1392/11/30 ، من تا اون موقع درسم تمومه ولی موردی که هست اینه که میخوام ببینم بعد من اگه بخوام ادامه تحصیل بدم یکسال فرصت درس خوندنم از 1392/11/30 شروع میشه؟ یا اینکه همون 1391/11/30 بوده ؟![]()
چند روز بعد از درخواست , تمدید تاریخ اعزام, میشه نتیجشو فهمید؟
یکهفته
اگر اون شرایطی که گفتن رو نداشته باشی موافقت نمیشه
از 24ساعت تا یک هفته جوابش میاد من 10روز قبل از اعزام درخواست دادم بدون دلیل یک روز بعد جوابش اومد مثبت بود بدون دلیل هم بود
منظورشون از اینکه گفتن در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) به ثبت رسانده اند چیه؟
آخه من که گواهی کسر خدمت رو سال 90 گرفتم گفتن به صورت خودکار تو سیستم ثبت می شه. تو برگه سبز و برگه سفیدم هم کسر خدمت رو نوشته. تو سامانه های الکترونیک میدون سپاه هم کسر خدمتم بود چند بار که رفتم.
با فرض این که تاریخ فارغ التحصیلی بنده اواسط تیر92 باشه اگر بخوام امسال کنکور کارشناسی ارشد بدم جواب نهایی اون نیمه اول شهریور93 میاد خب پس باید حداکثر تا اواسط تیر 93 درخواست اعظام بدم و بعد طبق قانون(دارندگان برگ اعزام تاريخهاي مرداد، شهريور و دي ماه هر سال كه منتظر اعلام نتيجه آزمون مراكز سنجش آموزش عالي هستند، موعد اعزام آنان حسب مورد حداكثر تا دو ماه به تعويق ميافتد.) برم 2 ماه تا نتیجه بیاد به تعویق بندازم و قبول شم و برم. حالا منی که یه بار دفترچه پست کردم و به تعویق انداختم بعد از کارشناسی ارشدم دوباره مشمول اون یک سال زمان فراغت از تحصیل تا اعظام میشم یا نه بلافاصله باید برم سربازی اگه نخوام دکترا بخونم یا قبول نشم بلافاصله
ممنون از پاسخاتون
Last edited by m.miri; 16-05-2013 at 14:18.
اگه از من میشنوی این کارو نکن.
قبل از اینکه امتحان ارشد رو بدی دفترچه رو بفرست. اینجوری حداقل اموزشی + 4 ماه سربازی رو رفتی. اگه قبول شدی که هیچ میری دانشگاه و بهت معافیت تحصیلی میدن اگرم نه که سربازیت رو ادامه میدی.
دفترچه رو حتما بعد از دی ماه پست کن چون اولین نوبت اعزام بعدی اسفنده.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)