تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1556 از 4105 اولاول ... 556105614561506154615521553155415551556155715581559156015661606165620562556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,551 به 15,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

من نمیدونم شما کجاش رو متوجه نشدید
    ببینید شما اگر قبل از سال 91 گواهی کسری ایثارگری و جبهه خودتون رو ثبت کرده باشید اما به هر دلیلی خدمت نرفتید
    مثل معافیت تحصیلی و ... یا اصلا خدمت هم رفته باشید اما مثلا دو ماه خدمت کردید کسری تون رو هم همون موقع ثبت کرده باشید
    و بعد به خاطر قبولی در دانشگاه ترخیص شده باشید حالا که 92 هست اگر اعزام بشید باید 21 ماه خدمت کنید منهای مدت زمانی که قبلا خدمت کردید و کسری که ثبت کردید

شما تا 90 کسریتون رو ثبت کرده بودید ؟ خوب عزیز من کسری شما که ثبت شده بوده مشکلی نداشتید مشکل برای ثبت کسری از 91 به بعد هست
    ببینید دقیقا 20فروردین 91 یک بخشنامه از طرف سازمان وظیفه عمومی صادر شد ( یعنی دقیقا بیش از 1 سال پیش ) که من یک مقدارش رو قرار میدم

حال من تعجب میکنم چرا چنین چیزی دوباره مطرح شده
    ا
    دوست عزیز قانون اینطور شد که کسریهای کمتر از 30 ماه اعمال نشه و بیشتر از 30 ماه هم معاف

اما این قانون میگه کسریهای کمتر از 30 ماه رو میشه استفاده کرد...مثلا کسی که ثابقه جبهه 10 ماه داره میتونه از این سابقه برای کسری خدمتش استفاده کنه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من می خوام معافیت پزشکی بگیرم و خارج از کشور هستم بنابراین باید مدارک رو به سرکتسولگری ایران بفرستم و اونا هم به دبی یا مونیخ می فرستند حالا سوال من این بود که ایا کسی تو انجمن واسه معافیت پزشکی اقدام کرده؟!
    من کم کاری تیروئید دارم و می خوام واسه معاقیت پرشکی افدام کنم ، 2ساله قرص می خورم حالا می خواستم بدونم ایا باید فرص رو رو قطع کنم و ازمایش بدم تا تو ازمایش کم کاری و بیماری مشهود باشه یا که مشکلی نیست ؟! اگر کمک کنید ممنون میشم که چیکار باید کنم تا مورد قبول یاشه!
    درود دوست عزیز چیزی که باید در نتیجه ازمایش باشه اینه

قرمز ها معاف دائم

TSH (بالا)، T4(نرمال) ، T3 (معمولی) = کم کاری تیروئید خفیف
    TSH (بالا)، T4 (کم)، T3 (کم / متوسط) = کم کاری تیروئید

TSH (کم)، T4 (نرمال) ، T3 (نرمال) = هیپرتیروئیدی خفیف
    TSH (کم)، T4 (بالا / متوسط)، T3 (بالا / متوسط) = هیپرتیروئیدی

بقیه سوالتون که درباره قطع یا ادامه مصرف قرص ها هست به این انجمن مربوط نیست و چون تخصصی هست به انجمن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراجعه کنید

3. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این برگه شماره 3 دفترچه(اعلام مشخصات بستگان مشمول) برای کسایی که می خوان معافیت کفالت بگیرنه یا همه باید پر کنند؟
    اخه تو متنش حرف از معافیت کفالت زده.
    +
    مراکزی که معاینات رو انجام میده کجاست؟ نه تو دفترچه چیزی نوشته بود نه تو سایت police.ir چیزی پیدا کردم.
    من غرب تهران هستم باید کجا برم برای معاینه؟
    Last edited by kkkaktoos; 16-05-2013 at 11:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

الان معافیتهایی که میدن کجاست؟
    یعنی به چه آدرسی مراجعه کنم تا کل معافیتها را ببینم؟

من درسم 1391/11/30 باید تموم میشده و میرفتم سربازی ولی دانشگاه میگه که میتونه بازم سنوات بگیره نهایتا تا 1392/11/30 ، من تا اون موقع درسم تمومه ولی موردی که هست اینه که میخوام ببینم بعد من اگه بخوام ادامه تحصیل بدم یکسال فرصت درس خوندنم از 1392/11/30 شروع میشه؟ یا اینکه همون 1391/11/30 بوده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چند روز بعد از درخواست , تمدید تاریخ اعزام, میشه نتیجشو فهمید؟

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

یکهفته
    اگر اون شرایطی که گفتن رو نداشته باشی موافقت نمیشه

8. این کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

از 24ساعت تا یک هفته جوابش میاد من 10روز قبل از اعزام درخواست دادم بدون دلیل یک روز بعد جوابش اومد مثبت بود بدون دلیل هم بود

10. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خبر خوب برای مشمولان سربازی/ کسرخدمت هایی که سال ۹۰ ثبت شده اند، اعتبار دارد؛ تحصیلی، ایثارگران و ...

پلیس - رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، از مساعدت ستادکل نیروهای مسلح برای کسرخدمت هایی که تا پایان سال 90 ثبت شده اند، خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان وظیفه عمومی ناجا، تمامی دارندگان کسرخدمت های مربوط به سال 90 که به دلایل قانونی مانند:اخذ معافیت تحصیلی و.. تا پایان سال مذکور به خدمت اعزام نشده اند همچنان می توانند از این امتیاز بهره مند شوند.

سردار سید حمید صدرالسادات، رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا دراین باره گفت: مهلت اجرای مقررات کسرخدمت ایثارگری برای فرزندان خانواده های دارای سابقه جبهه ، جانبازی و آزادگی تا پایان سال 90 بوده و از سال 1391 به بعد اجرایی نیست.

به گفته او با مساعدت ستاد کل نیروهای مسلح آن دسته از مشمولان که تا پایان سال 90 گواهی مربوطه را اخذ و در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به ثبت رسانده اند ولی به دلایل قانونی مانند: اخذ معافیت تحصیلی و ....تا پایان سال مذکور به خدمت اعزام نشده اند ، همچنان می توانند از این امتیاز بهره مند شوند.

صدرالاسادات گفت: افرادیکه گواهی کسر خدمت مربوطه را در سال 90 و قبل آن اخذ نموده و به خدمت اعزام شده اند لیکن بعلت قبولی در دانشگاه از خدمت ترخیص شده اند در صورت اعزام مجدد ، کسر خدمت آنان لحاظ خواهد شد.

او گفت: آن دسته از افراد که تا پایان سال 90 به سن مشمولیت نرسید و یا گواهی کسرخدمت جبهه ، جانبازی و آزادگی را دریافت نکرده اند قادر به بهر ه مندی از این امتیاز در سال جاری نخواهند بود.

این اصلاحیه البته پس از آن صادر می شود که صبح امروز صدرالاسادات در یک نشست خبری درباره کسرخدمت هایی که در سال 90 ثبت شده اند، گفت: "استفاده از کسر خدمت تا پایان سال 90 قابل اجرا بود. مشمولانی که از سال 91 اعزام شده اند نمی توانند از کسر خدمت استفاده کنند. البته کسر خدمت بسیجیان یا محققان که پروژه های تحقیقاتی انجام می دهند همچنان پابرجاست و کسانی که در مناطق محروم و عملیاتی خدمت می کنند نیز می توانند از کسر خدمت استفاده کنند

منبع : خبر آنلاین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورشون از اینکه گفتن در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) به ثبت رسانده اند چیه؟
    آخه من که گواهی کسر خدمت رو سال 90 گرفتم گفتن به صورت خودکار تو سیستم ثبت می شه. تو برگه سبز و برگه سفیدم هم کسر خدمت رو نوشته. تو سامانه های الکترونیک میدون سپاه هم کسر خدمتم بود چند بار که رفتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با فرض این که تاریخ فارغ التحصیلی بنده اواسط تیر92 باشه اگر بخوام امسال کنکور کارشناسی ارشد بدم جواب نها‌یی اون نیمه اول شهریور93 میاد خب پس باید حداکثر تا اواسط تیر 93 درخواست اعظام بدم و بعد طبق قانون(دارندگان برگ اعزام تاريخ‌‌هاي مرداد، شهريور و دي ماه هر سال كه منتظر اعلام نتيجه آزمون‌ مراكز سنجش آموزش عالي هستند، موعد اعزام آنان حسب مورد حداكثر تا دو ماه به تعويق مي‌افتد.) برم 2 ماه تا نتیجه بیاد به تعویق بندازم و قبول شم و برم. حالا منی‌ که یه بار دفترچه پست کردم و به تعویق انداختم بعد از کارشناسی ارشدم دوباره مشمول اون یک سال زمان فراغت از تحصیل تا اعظام میشم یا نه بلافاصله باید برم سربازی اگه نخوام دکترا بخونم یا قبول نشم بلافاصله
    ممنون از پاسخاتون
    Last edited by m.miri; 16-05-2013 at 14:18.

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با فرض این که تاریخ فارغ التحصیلی بنده اواسط تیر92 باشه اگر بخوام امسال کنکور کارشناسی ارشد بدم جواب نها‌یی اون نیمه اول شهریور93 میاد خب پس باید حداکثر تا اواسط تیر 93 درخواست اعظام بدم و بعد طبق قانون(دارندگان برگ اعزام تاريخ‌‌هاي مرداد، شهريور و دي ماه هر سال كه منتظر اعلام نتيجه آزمون‌ مراكز سنجش آموزش عالي هستند، موعد اعزام آنان حسب مورد حداكثر تا دو ماه به تعويق مي‌افتد.) برم 2 ماه تا نتیجه بیاد به تعویق بندازم و قبول شم و برم. حالا منی‌ که یه بار دفترچه پست کردم و به تعویق انداختم بعد از کارشناسی ارشدم دوباره مشمول اون یک سال زمان فراغت از تحصیل تا اعظام میشم یا نه بلافاصله باید برم سربازی اگه نخوام دکترا بخونم یا قبول نشم بلافاصله
    ممنون از پاسخاتون
    اگه از من میشنوی این کارو نکن.
    قبل از اینکه امتحان ارشد رو بدی دفترچه رو بفرست. اینجوری حداقل اموزشی + 4 ماه سربازی رو رفتی. اگه قبول شدی که هیچ میری دانشگاه و بهت معافیت تحصیلی میدن اگرم نه که سربازیت رو ادامه میدی.
    دفترچه رو حتما بعد از دی ماه پست کن چون اولین نوبت اعزام بعدی اسفنده.

14. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •