تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1556 از 1783 اولاول ... 5561056145615061546155215531554155515561557155815591560156616061656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,551 به 15,560 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه Emperror Deadking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

.....................

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دقیقا تایید میشه منهم به همین دلیل قصد جمع کردن آسیاتک دارم. صبانت جشنواره قیمت بهتری داره تا پارس آنلاین. تا جایی که سوال کردم میگن اگه برای دانلود زیاد نخوای بقیه چیزها ش خوبه که منهم دانلود نمیخوام. بی وجدان ها موقع خرید سرویس با یه تلفن وصل میکنند حالا که درخواست تخلیه دادم میگه حجم و زمانت باقی مونده چرا میخوای جمع کنی! بعد هم پاسکاری میکنند مرکز پشتیبانی 1544زدم میگه باید از پنل کاربری بری. آنجا رفتم زده به نماینده مراجعه کنید به اون زنگ زدم میگه از اینجا نمیشه بزن آسیاتک فارس 1844اونجا زدم اولش کلی روضه میخونه که منصرف بشم اخرش هم میگه باید مدارکت برداری حضوری بیای تا من ببینم چرا وقتی حجم و زمان داری میخوای جمع کنی.... !
    نه من میزارم همیشه سرویس رو تموم میکنم بعد میرم سراع شرکت بعدی من از جفتشون قبلا استفاده کردم صبانت اولین isp بود که برای اولین بار باهاش adsl رو تجربه کردم 2 سال باهاش بودم حدود 4 سال پیش دانلود شبانش رو محدود کرد اومدم بیرون و رفتم پارس انلاین یه دو سال هم اونجا بودم که حدود دو سال پیش به دلیل بد شدن کیفیت اومدم رفتم فن اوا خیلی خوب بود فن اوا 2 مپ نامحدود داشتم که همین چند ماه پیش سرویسهای نامحدود رو جمع کردن اومدم عصرتلکام اون بد نبود ولی قطعی های 1 دقیقه ای زیاد داشت که کفر منو در اورده بود ولی بد نبود سر همین قضیه اومدم برم شاتل متاسفانه پورت خالی نداشت و مجبور شدم بیام اسیانک . ولی از پارس در گل راضی بودم کاش محدودیت شبانه رو بر نمیداشت . من زیاد دانلود نمیکنم ولی استفادم کم هم نیست حدود 170 - 180 مصرف ماهانه دارم معمولا بعضی وقتا هم کمتر عصرتلکام هم خوبه شاید برم اونجا امیدوارم قطعی هاش درست شده باشه دانلود شبانه هم داره .

3. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی میدونه چرا گزینه ی خرید سرویس نامحدود دیگه هرچی تیکش رو میزنم کار نمیکنه ؟ برای همه اینطوری شده ؟

صبانت فقط یه خوبی داشت اونم نامحدود طلایی بود که همونم فکر کنم غیرفعال کرد

من چون دانلود خیلی کم دارم و فقط وب گردی میکنم نت محدود به دردم نمیخوره و سریع تموم میشه
    Last edited by Emperror Deadking; 09-12-2015 at 09:13.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من يك سرويس يك ماه ٥ گيگ گرفتم كه طبق چيزي شركت ميگه تا دو برابر حجم خريداري شده ميشه دانلود شبانه داشت از اين سرويس ١٠ روز باقى مانده و در اين ٢٠ روز حدود ٥ گيگ شبانه دانلود كردم اما از دو روز قبل سرعت شبانه امده بين ١٠ تا ١٦ كيلوبايت كسي تجربه مشابه دارد؟

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

6. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان من از پینگ و قطع وصل مخابرات ناراضیم ولی واسه دانلود عالیه.پارس انلاین دانلود شبانش چطوره

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من از پینگ و قطع وصل مخابرات ناراضیم ولی واسه دانلود عالیه.پارس انلاین دانلود شبانش چطوره
    پارس آنلاین دانلود شبانش خوبه ولی رایگان نیست بلکه به اندازه یک سوم از حجمتان کم میکند یعنی اگر 3 گیگ دانلود شبانه داشته باشید 1گیگ را از حجمتان کم می کند

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان صبانت سرویسهای نامحدودش رو برداشته؟؟
    اگه بر نداشته لینک سرویسهای نامحدودش رو بهم بدین

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این صبانت دزد کلاهبردار چرا سرعت دانلود تو ساعات رایگان رو اینقدر کم کرده ؟!

توی روز سرعت دانلودم 270-300 کیلوبایت در ثانیه است ولی موقع ساعات رایگان 40 کیلوبایت در ثانیه میشه !!!

اخه دزد و کلاهبردار بودن و مال مردم خوردن هم حدی داره !!! آخه آدم چقدر میتونه کلاهبرداری کنه نمیترسن از اون دنیا ؟ ( البته اینا حیوان هستن نه آدم باید با گاو و گوسفند مقایسه بشن )
    Last edited by Emperror Deadking; 12-12-2015 at 14:46.

12. این کاربر از Emperror Deadking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

آقا میخوام صبا دومگ هشتاد گیگه سالیانیه بگیرم بنظرتون گم نمیارم؟؟؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آقا میخوام صبا دومگ هشتاد گیگه سالیانیه بگیرم بنظرتون گم نمیارم؟؟؟
    سلام
    بستگی به مصرفتون داره اینطوری نمیشه گفت مثلا خودم از پارس به ازای 3 ماه که داشتم 48 گیگ مصرفم بود تازه پارس شبانه رایگان هم نداشت بلکه یک سوم حساب میشد یعنی به ازای 3 گیگ مصرف فقط 1گیگ از حجم کم می کرد
    مثلا پارس 1 ماه 60 گیگ هم داشته ولی برای من زیاده چون من تو عرض 3ماه 48 گیگ مصرف داشتم
    شما مشکلی نداره کم اومد بعد ترافیک بخرید
    منم اول 3 ماه 12 گیگ داشتم کم اوردم بعد مجبور شدم ترافیک بخرم که درنهایت 48 گیگ مصرف کردم البته با 12 گیگ اولیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •