.....................
نه من میزارم همیشه سرویس رو تموم میکنم بعد میرم سراع شرکت بعدی من از جفتشون قبلا استفاده کردم صبانت اولین isp بود که برای اولین بار باهاش adsl رو تجربه کردم 2 سال باهاش بودم حدود 4 سال پیش دانلود شبانش رو محدود کرد اومدم بیرون و رفتم پارس انلاین یه دو سال هم اونجا بودم که حدود دو سال پیش به دلیل بد شدن کیفیت اومدم رفتم فن اوا خیلی خوب بود فن اوا 2 مپ نامحدود داشتم که همین چند ماه پیش سرویسهای نامحدود رو جمع کردن اومدم عصرتلکام اون بد نبود ولی قطعی های 1 دقیقه ای زیاد داشت که کفر منو در اورده بود ولی بد نبود سر همین قضیه اومدم برم شاتل متاسفانه پورت خالی نداشت و مجبور شدم بیام اسیانک . ولی از پارس در گل راضی بودم کاش محدودیت شبانه رو بر نمیداشت . من زیاد دانلود نمیکنم ولی استفادم کم هم نیست حدود 170 - 180 مصرف ماهانه دارم معمولا بعضی وقتا هم کمتر عصرتلکام هم خوبه شاید برم اونجا امیدوارم قطعی هاش درست شده باشه دانلود شبانه هم داره .
کسی میدونه چرا گزینه ی خرید سرویس نامحدود دیگه هرچی تیکش رو میزنم کار نمیکنه ؟ برای همه اینطوری شده ؟
صبانت فقط یه خوبی داشت اونم نامحدود طلایی بود که همونم فکر کنم غیرفعال کرد
من چون دانلود خیلی کم دارم و فقط وب گردی میکنم نت محدود به دردم نمیخوره و سریع تموم میشه
Last edited by Emperror Deadking; 09-12-2015 at 09:13.
من يك سرويس يك ماه ٥ گيگ گرفتم كه طبق چيزي شركت ميگه تا دو برابر حجم خريداري شده ميشه دانلود شبانه داشت از اين سرويس ١٠ روز باقى مانده و در اين ٢٠ روز حدود ٥ گيگ شبانه دانلود كردم اما از دو روز قبل سرعت شبانه امده بين ١٠ تا ١٦ كيلوبايت كسي تجربه مشابه دارد؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان من از پینگ و قطع وصل مخابرات ناراضیم ولی واسه دانلود عالیه.پارس انلاین دانلود شبانش چطوره
پارس آنلاین دانلود شبانش خوبه ولی رایگان نیست بلکه به اندازه یک سوم از حجمتان کم میکند یعنی اگر 3 گیگ دانلود شبانه داشته باشید 1گیگ را از حجمتان کم می کند
با سلام
دوستان صبانت سرویسهای نامحدودش رو برداشته؟؟
اگه بر نداشته لینک سرویسهای نامحدودش رو بهم بدین
این صبانت دزد کلاهبردار چرا سرعت دانلود تو ساعات رایگان رو اینقدر کم کرده ؟!
توی روز سرعت دانلودم 270-300 کیلوبایت در ثانیه است ولی موقع ساعات رایگان 40 کیلوبایت در ثانیه میشه !!!
اخه دزد و کلاهبردار بودن و مال مردم خوردن هم حدی داره !!! آخه آدم چقدر میتونه کلاهبرداری کنه نمیترسن از اون دنیا ؟ ( البته اینا حیوان هستن نه آدم باید با گاو و گوسفند مقایسه بشن )
Last edited by Emperror Deadking; 12-12-2015 at 14:46.
آقا میخوام صبا دومگ هشتاد گیگه سالیانیه بگیرم بنظرتون گم نمیارم؟؟؟
سلام
بستگی به مصرفتون داره اینطوری نمیشه گفت مثلا خودم از پارس به ازای 3 ماه که داشتم 48 گیگ مصرفم بود تازه پارس شبانه رایگان هم نداشت بلکه یک سوم حساب میشد یعنی به ازای 3 گیگ مصرف فقط 1گیگ از حجم کم می کرد
مثلا پارس 1 ماه 60 گیگ هم داشته ولی برای من زیاده چون من تو عرض 3ماه 48 گیگ مصرف داشتم
شما مشکلی نداره کم اومد بعد ترافیک بخرید
منم اول 3 ماه 12 گیگ داشتم کم اوردم بعد مجبور شدم ترافیک بخرم که درنهایت 48 گیگ مصرف کردم البته با 12 گیگ اولیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)