مقدار Rate خط توی تنظیمات مودم تا حد 1 مگ متفاوته . جالبه که rate آپلود فرق آنچنانی نداره .به نظر خودم هم مشکل از سیستم آسیاتک باید باشه که با لیکسیس خوب جور درنمیاد
مقدار Rate خط توی تنظیمات مودم تا حد 1 مگ متفاوته . جالبه که rate آپلود فرق آنچنانی نداره .به نظر خودم هم مشکل از سیستم آسیاتک باید باشه که با لیکسیس خوب جور درنمیاد
سلام
بررای خرید، اینترنت ملی بخرم یا نه؟
تو اینترنت که وبسایت ها و وبلاگ ها، نوشته بودن، فقط سرعتش فرق داره و بقیه اش یکسانه، درسته؟
برای مثال: سرعت 2 مگ معمولی، چه قدر کمتر از 2 مگ ملیه؟
سلام
چند روزه برام مشکلی پیش اومده.
وقتی با سی ام دی پینگ میگیرم هیچ مشکلی رو نشون نمیده ولی هیچ سایتی باز نمیشه درست مثل اینکه اینترنت قطع باشه. یه بار که مودم ور خاموش روشن میکنم یا سیستم رو ریست میکنم حل میشه.
مودمم خیلی قدیمه چند ساله دارم استفاده میکنم. ممکنه خراب شده باشه؟
قبلش از ف.یلتر شکن که استفاده نمیکردید؟
بنظر من یکبار مودم رو سخت افزاری ریست کنید و بعد دوباره کانفیگ کنید.
نه استفاده نمیکردم.
اول بگید چطوری کانفیگ کنم10-15 تومن خرج رو دستم نمونه
![]()
سلام ، من وقتی توی اینترنت اکسپبورر 192.168.1.1 رو میزنم یه یوزر و پسور میخواد که تا اونجا که میدونم جفتش را باید admin میزدیم اما الان که اینکارا میکنم داخل نمیره . خواهشا راهنمایی کنید که چیکار کنم.
مودم رو با دکمه پشتش ریست کنید .
وارد مودم بشین،vpi,vci,یوزنیم و پسورد و mtu رو یادداشت کنین،بعد مارک مودم رو بفرمایین تا راهنمایی کنم،البته کاری نداره،این ها رو که داشتنه باشین فوری میتونین خودتون کانفیگ کنین مودم رو.
دو حالت وجود دار:یا اینکه قبلا شما براحتی وارد مودم میشدید ولی الان مشکل پیدا کردید،که باید ریست کنین مودم رو.
حالت دوم هم این هست که قبلا وارد مودم نشده بودید و الان میخواید این کار رو انجام بدین که باید پشت مودم رو ببنین و آدرس و یوزر پسوردش رو چک کنین،شاید متفاوته با این بالاییه.
مارکش billion هست ولی مدل دقیقش رو نمیدنم.
راستی این مشکلی که تو پست اولم گفتم فقط مال این فروم هست. سایتای دیگه رو باز میکنه و مشکلی نیست(فکر کن این همه مدت من فقط به این فروم سر میزدم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)