الان ز میزنم اسیا زرت میرینم به هیکلشون بی پدر ها
ببینید سیستمم راس این ساعت خاموش شده دیشب گفتم اینا بی پدرن بزار بزارم رو 7:59 حالا دیدم بی پدر تر از این حرفان حروم خور ها
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان ز میزنم اسیا زرت میرینم به هیکلشون بی پدر ها
ببینید سیستمم راس این ساعت خاموش شده دیشب گفتم اینا بی پدرن بزار بزارم رو 7:59 حالا دیدم بی پدر تر از این حرفان حروم خور ها
![]()
برای استان فارس زودتر شروع میشه شبانه حدود 12:45 12:50
با تنظیم خود دانلود منیجر خودش سیستم را خاموش میکنه البته برای محکم کاری این نرم افزار خوبه!
زنگ زدم نمایندگی شیراز میگم این 133 مگ برام انداخته میگه شما که هنوز 10220 مگ دارید)))
میگم چه ربطی داره!!!
بعد یکم پاس کاریم کردن به همکار ها الانم گفت ز بزن اسیا تک مرکزی))
در این حد
حالا پشت خط اسیازرت مرکزی هستم
واقعا دزد به اینا میگن.
بعد از کلی تلفن و زنگ به تمایندگی قرار شد هزینه روز باقیمانده ما رو برگردونن.
البته قبلش چند بار تاکید کردم قبلش بهم ندا بدین تا ببینم این هزینه ای که میخواین برگردونبن اصلا صرف میکنه یا نه
بعد دیدم دیروز خودبخود خودشون برداشتن سرویس و قطع کردن زنگیدم نمایندگی اول میگه 70 تومن به شما برگردونده میشه بعد از 5 دقیقه دوباره زنگیده میگه ببخشین آقا تهران مبلغو تغییر داده و قراره 45 تومن به حساب شما واریز کنه.
بهش میگم چرا آخه واسه چی
میگه ما اطلاعی ندارم نمیدونیم.خلاصه بهش گفتم نمیخوام همون سرویس ما رو بده یه روز هم الکی از سرویسم پرید.
من که رفتم یه آی اس پی دیگه،چند روز دیگه هم وصل میشه.
در کل آسیاتر تا 1 ماهه پیش خوب بود اما بعدش تر زد. اونایی هم که میخوان از این شرکت بخرن خیلی خرن.
چون به راحتی داره دزدی میکنه این شرکت.
فقط به امید اون روزی که اینجا همه مشتریاشو و از دست بده و جوری بشه که این تاپیک حتی ماهی به بار هم بروز نشه!!
اسیا زرت مرکزی:
خوب بی پدر ها میگن 133 مگ رو از 8 به بعد انداخته گفتم مکالمات رکورد میشه گفت اره وگرنه خاندانش رو مورد عنایت قرار میدادم
گفتم بهش من فردا راس 8 مودم رو خاموش میکنم بعد اینجا انداخت عمتو سرویس میکنم بهم میگه برا اطمینان 7:59 خاموش کنید)) به خودشون اعتماد ندارن اینا
گفتن فردا انداخت اینم باید ازم کم کنید 133 مگ رو
بی پدر حرف حالیش نمیشه میگم سیستم تگ پورت وصله به مودم و وای فای مودم هم خاموشه سیستم هم 7:59 خاموش شده
باز میگه جلو من زده 9:10 میگم بی سواد اون خاموش شدن مودمه نه سیستم من باز حرف خودش میزنه!!! میگه مک ای پی!! دقیقن همین کلمه بعد میگم مک ای پی چی؟؟؟ میگه هیجی))))))))
خیلی حروم خورن اینا!!!
ماه ها پیش توی یک پست گفتم! قبل از ساعت 8 نه تنها کامپیوترتون باید خاموش بشه، بلکه باید کانکشنتون هم ریست بشه! (البته اگه دومی اتفاق بیافته اولی لازم نیست!) اگر کانکشن بریج باشه که مشکلی نیست خودش ریست میشه! ولی اگر PPPOE باشه باید یکجوری ریستش کنید (یا دستی یا با استفاده از Task Scheduler) وگرنه من دیدم تا 300 مگ هم الکی کم کردند.
این تنها راهی هست که میتونید مطمئین شید که حجمی رو الکی نمیتونن ازتون کم کنند.
Last edited by Hammy; 01-09-2013 at 09:26.
برنامه ای هست که بشه مودم سر ساعت رسیت کرد؟؟
یا تو تنظیمات مودم؟؟ مودمم smc هست
حالا زنگ زدم اسیازرت تهران
میگه اینهمه دانلود کردی 133 مگ انداخته :l
میگه رو سیستم من دقیق ساعت 8 که شبانه تموم شده برام لاگ انداخته!
تهران هم زیر بار نرفت گفت فردا اگر برات انداخت مشکل نرم افزاریه ز برنید چک کنیم!!!
اون از نمایندگی اسیا رزت بعد مرکزی اسیا زرت شیراز حالا هم تهران!! هیچ کدوم حرف حالیشون نمیشه
سلام میشه در مورد بانک مجازی کامل توضیح بدی باید چیکار کنیم
چطور میشه لغو کرد؟//
Last edited by moji_202; 01-09-2013 at 10:21.
اقا یکی در مورد این بانک مجازی ونحوه استفاده ازش توضیح بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)