با احترام
تیم مدیریت انجمن
بنده خودم خط 7 هست خطوط 727 .5 سالی که اندیشه بودم اگر 128 نامحدود داره یکم سرعت باز کردن صفحه کم است.اما با 256 نامحدود مشکلی نیست.اگر هم محدود داره پس حتما اون سرعتی که من میگفتم خوب است راضیش نمیکنه.اگر 128 نامحدود داره حتما بهش بگو از داخل سی ار ام تغییر سرویس بده به 256 نامحدود.
ماهی چند می دید؟
سرعت دانلودتون چنده؟
ماهی 25.پایدار نیست.به خیلی چیز ها بستگی داره.سرور .ساعت.وضعیت.تعداد لینک دانلود .از 5 کیلوبایت تا 220 کیلوبایت..چند صفحه اخر را بخوانید خوب متوجه می شوید.
Last edited by jabarsink2000; 30-04-2013 at 14:52.
دوستان مخابراتی شما میتونید فایلی رو آپلود کنید؟(تو مدیا فایر و آپلود باز نمیتونم آپ کنم و ارور میده)
علتش چیه؟
سلام،
ما که ثبت نام کردیم میگن پورت نداریم بدیم بهتون باید صبر کنید، فکر کنم موقعی که امام زمان اومد ما هم اینترنت دار میشیم!
در مورد شرکت ها هم بگم که کلا این اپراتورها نوب ترین آدم هایی هستن که من تا حالا دیدم باور کنید هیچی نمیدونند و چرت میگن!
اینم بگم که حقمون هست که هر کاری میخوان میکنن چون مردم جمع نمیشن برن خر فهمشون کنن که! همه میشینن خونه و منتظر بتمن هستند که بیاد و مردم رو نجات بده!
من داخل uplod دات ir اپلود میکنم و مشکلی ندارم.
من الآن یه فایل 9 مگی رو بدون مشکل تو مدیافایر آپلود کردم. قبلش یه فایل 2 مگی رو تست کردم که آپلود شد ولی آخرش که می خواست تأیید کنه و لینک بده یه ارور داد در مورد بروزر و تایم اوت.
برای من کلا ارور میده چرا؟
مرورگرتونو عوض کنید و تست کنید. بگید دقیقاً چه اروری میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)