تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1556 از 2014 اولاول ... 5561056145615061546155215531554155515561557155815591560156616061656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,551 به 15,560 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

خدا کنه یکی از 2 تای دیگه بشه...این زیاد خوب نیست
    اگه تروسیه بشه عالیه !
    اون دوتا هم اسماشون آشناست ولی نمیدونم کین
    کسی سابقه ای از اینا داره ؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تعصب ترین، متعصب جهان ؛ تولدت مبارک

کانون هواداران پرسپولیس : ما قدرت را می دانیم ؛ او هنوز هم با تعصب است .هنوز هم برای پرسپولیس دلسوزی می کند. این درست است که در بهمن ماه متولد شده اما دلش بهاری است در هفدهمین روز از این ماه زیبا پا به هستی گذاشت .
    و اما هم اکنون سر مربی سرخ ترین تیم پایتخت است. تیمی که این روزها حال و روز خوشی ندارد و در آستانه بازی دربی پایتخت بدجور به هم ریخته است. افشین پیروانی روزگاری بهتر از پرسپولیس ندارد.
    شعار برخی از تماشاگر نماها زخم عمیقی بر قلبش گذاشت. صدایی که سکو ها برخاست(افشین حیا کن پرسپولیس و رها کن) اشک را مهمان چشمانش کرد. این تیم خوب نتیجه نمی گیرد و هواداران تنها او را مقصر می دانند اما این هرگز درست نیست. امروز روز میلاد اوست .
    افشین پیروانی پس ناراحتی ها را کنار بگذار و تبریکات ما را از اعماق دلمان بر می خیزد پذیرا باش.
    تولدت مبارک .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiwas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حقیقی (3) حیدری (3) باقری ها (3) آتسو (3) زارعی (4) شیری (3) نوری (4) مازیار زارع (3) باقری (5) کریمی (4) پترویچ (3) توره (4)

کادر فنی (4)
    داوری (4)

بهترین بازیکن -->باقری
    بدترین بازیکن -->

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مربی خارجی بدرد نمیخوره
    همه مربی های ایرانی میتونن
    فقط برای این تیم بزرگ مربی جسور میخواد
    مثل دایی و قلعه نویی و...
    البته فکر کنم منظورت از جسور مربی باج بده هست که یک باندی ازش حمایت کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

استیلی: از اينكه هواداران من و كاشاني را تشويق كردند، ناراحت شدم

کانون هواداران پرسپولیس : حتي تشويق توسط هواداران هم باعث نشده تا او به‌طور روشن و شفاف در خصوص وضعيت خودش و پرسپوليس صحبت كند. حميد استيلي همچنان در سايه نشسته و همبازي گذشته‌اش را مورد حمايت خود قرار مي‌دهد.

با‌توجه به وضعيت پرسپوليس و عدم نتيجه‌گيري اين تيم، شما در طول بازي‌هاي اخير پرسپوليس از سوي هواداران تشويق شديد.
    اين نظر لطف هواداران پرسپوليس و كارشناسان است. نكته جالب اينكه حتي بعضي از منتقدان ما در فصل گذشته حالا موافق ما شده‌اند كه اين نيز در جاي خودش بسيار جالب است اما با تمام اين حرف‌ها پرسپوليس در حال حاضر سرمربي و مربي دارد. در حال حاضر مربيان خوبي مثل پيرواني، عابدزاده و سعداوي در پرسپوليس فعاليت مي‌كنند كه همگي جزو ياران سابق پرسپوليس و تيم‌ملي بوده‌اند.
    در ضمن بهتر است كه با توجه به حضور اين دوستان روي نيمكت پرسپوليس، فعلا حرفي در مورد اين اتفاقات زده نشود، چون دلم نمي‌خواهد با مطرح شدن اين صحبت‌ها تمركز دوستانم در پرسپوليس به هم بريزد.

اما پس از تشويق شما و حبيب كاشاني در استاديوم آزادي از سوي هواداران پرسپوليس بود كه بعضي‌ها عنوان كردند اين تشويق‌ها هدايت شده‌ است و هواداران پرسپوليس خط گرفته‌اند.
    روزي كه پرسپوليس با پيام بازي مي‌كرد، من دوبي بودم و بازي را از طريق تلويزيون مي‌ديدم. باور كنيد وقتي شنيدم كه هواداران پرسپوليس من و حاج‌حبيب را تشويق مي‌كنند، ناراحت شدم. از يك طرف نگران به‌وجود آمدن حرف و حديث‌ها بودم و از طرف ديگر دلم نمي‌خواست كه در آن شرايط نام من در استاديوم آزادي برده شود و باعث ناراحتي كسي شود. من از لطف و محبت هواداران پرسپوليس تشكر مي‌‌كنم، ولي اي‌كاش اين اتفاق براي من و حبيب كاشاني نمي‌افتاد.
    جدا از اين حرف‌ها نمي‌دانم كه چرا يك‌سري‌ها عادت كرده‌اند كه حرف مفت بزنند. نمي‌دانم از تهمت زدن به مردم و دروغ گفتن چه لذتي مي‌برند كه بي‌خيال آن نمي‌شوند. هيچ‌وقت از اين افراد نمي‌گذرم. به جان عزيزترين كسي كه دارم، من از اين اتفاقات و قضايا بي‌خبر بودم... من اعتقاد دارم كه هر كسي در زندگي‌ نان قلبش را مي‌خورد... من مي‌دانم كه اگر بد كسي را بخواهم، فردا موفق نمي‌شوم... من هميشه صادقانه با پرسپوليس، بازيكنان و هوادارانش برخورد كرده‌ام و به همين دليل است كه آنها به من لطف دارند. مطمئن باشيد كه اگر هوادار طور ديگري در مورد من، يا حبيب كاشاني و يا هر كس ديگري فكر كند و مطمئن شود كه با او صادقانه برخورد نشده، اينطوري از كسي حمايت نمي‌كند.

عنوان شده بود كه مشكل حميد استيلي براي برگشتن به پرسپوليس دوستي او با حبيب كاشاني است.
    قبل از هر چيزي بايد بگويم كه حبيب كاشاني از قديمي‌ترين و بهترين دوستان من است. آنهايي كه توانستند يك سال در پرسپوليس با كاشاني كار كنند، عاشق او هستند و هنوز با حاجي در تماس هستند. حتي آن هواداري كه نتوانسته دو كلام با حاجي صحبت كند، او را دوست دارد و همين مي‌شود كه كاشاني را به عنوان مدير برتر ورزشي انتخاب مي‌كنند و به او تنديس مي‌دهند.
    جدا از تمام اين حرف‌ها اگر قرار باشد من به پرسپوليس كمك كنم هيچ مشكلي در اين راه وجود ندارد. حتي جالب است اين را به شما بگويم خود كه حاج حبيب هم با توجه به اخلاقي كه دارد هر وقت لازم باشد به پرسپوليس و هوادارانش كمك مي‌كند. اگر قرار باشد من دوباره به پرسپوليس برگردم هيچ مشكلي وجود ندارد. من حتي در شروع فصل نيز در اين مورد با مسوولان باشگاه و رييس سازمان تربيت‌بدني صحبت كردم و گفتم كه هميشه مثل يك سرباز عاشق، در خدمت پرسپوليس هستم.

براي تماشاي بازي داربي به ورزشگاه نمي‌رويد؟

گمان نمي‌كنم... اينطوري بهتر است. دلم مي‌خواهد كه بعد از اين همه مدت به استاديوم بروم و از نزديك با پرسپوليس و هواداران ديدار كنم ولي با توجه به شرايط ترجيح مي‌دهم كه اين كار را انجام ندهم. مثل يك هوادار پاي تلويزيون مي‌نشينم و براي تيم محبوبم آرزوي موفقيت و سربلندي مي‌كنم.

در طول اين مدت با مسوولان باشگاه پرسپوليس صحبتي براي بازگشت نداشته‌ايد؟

خير... هيچ صحبتي در اين مورد با مسوولان باشگاه پرسپوليس نداشته‌ام. به نظر من بهتر است تا وقتي كه آنها مربي و سرمربي دارند از او حمايت كنند. افشين كه با زور روي نيمكت پرسپوليس ننشسته و سرمربي نشده. با توجه به اين موضوع بهتر است آنهايي كه پيرواني را سرمربي پرسپوليس كرده‌اند، از او حمايت كنند.

شما با مديران باشگاه پرسپوليس مشكل داريد؟
    من هيچ مشكلي با مسوولان باشگاه پرسپوليس ندارم. به نظر من كادر‌فني پرسپوليس خيلي قوي و پرقدرت بسته شده. در مورد مسايل اقتصادي و مديريتي؛ آقاي هدايتي شناخته شده هستند. در مورد بحث ورزشي و مديريتي نيز آقاي انصاري‌فرد و بقيه دوستان جزو بهترين‌ها هستند. جدا از اينها چه از لحاظ مالي و امكانات و چه از لحاظ جذب بازيكن و ستاره پرسپوليس يك فصل رويايي را پشت‌سر مي‌گذارد و بهتر است كه به جاي اين حرف‌ها همه از پرسپوليس حمايت كنيم.

ضعف پرسپوليس را در كجا مي‌بينيد؟
    من در تمرينات پرسپوليس حضور ندارم و نمي‌دانم وضعيت به چه صورتي است ولي با نگاهي كه از بيرون به اين تيم پرقدرت و پرستاره دارم، اعتقاد دارم اين تيم از لحاظ روحي و رواني شرايط مساعدي ندارد و بهتر است كه مسوولان و مربيان پرسپوليس با توجه به بازي‌هاي مهمي كه اين تيم پيش‌رو دارد، هرچه زودتر پرسپوليس را از بحران خارج كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شهرآورد سرخابي پيشکسوتان تهراني ؛ به سود استقلال انجاميد

کانون هواداران پرسپولیس : در بازي پاياني مسابقات چهارجانبه تهران که با نام جام سيمرغ و به مناسبت بزرگداشت دهه فجر بر گزار شد تيم هاي پيشکسوتان پرسپولیس و استقلال تهران برابر هم به ميدان رفتند که در اين مسابقه تيم استقلال با نتيجه 3 بر يک حريف خود را مغلوب ساخت و به مقام قهرماني اين رقابت ها دست يافت.
    گل هاي اين شهر آورد سرخابي پيشکسوتان تهراني را که به داوري رفيعي در ورزشگاه اکباتان تهران بر گزار شد را هاشم حيدري دو گل را در نيمه نخست و بهروز پرورش خواه در لحظات پاياني بازي از روي نقطه پنالتي براي تيم فوتبال پيشکسوتان استقلال تهران به ثمر رساندند . تک گل تيم پيشکسوتان تيم پرسپولیس را هم حميد درخشان در دقيقه 80 با يک ضربه کاشته از فاصله 18 متري درون دروازه تيم پيشکسوتان استقلال جاي داد .

ديدار رده بندي اين مسابقات چهار جانبه را هم دو تيم رسانه و هنر مندان بر گزار کردند که در اين بازي هم تيم رسانه با نتيجه 4 بر 3 به برتري رسيد و مقام سوم را کسب کرد .
    در پايان اين بازيها جوايز تيم ها در مراسمي به آنان اهدا شد . از جمله بازيکنان پيشکسوتي که براي تيم پيروزي بازي کردند مي توان از حميد درخشان ، محمد پنجعلي ، رضا شاهرودي ، مرتضي کرماني مقدم و عزيزيان نام برد . رضا نعلچگر ، مهدي پاشا زاده ، رضا حسن زاده ، محسن گروسي ، سيروس دين محمدي هم از بازيکنان صاحب نام اسبق تيم استقلال تهران بود ند که در اين ديدارها به ميدان رفتند .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجتبى شيرى: جواب استقلال را در زمين مسابقه مى دهيم

کانون هواداران پرسپولیس : مجتبى شيرى مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم كه توانستيم تيم داماش گيلان را شكست بدهيم و با روحيه مناسبى آماده رويارويى با تيم استقلال تهران شويم. وى افزود: طى هفته گذشته استقلالى ها خيلى براى مسابقه دربى كرى خوانده اند اما ما جواب آنها را در زمين مسابقه مى دهيم چرا كه كرى خوانى بعد از پايان مسابقه دربى و كسب سه امتياز آن بازى لذت بخش خواهد بود.او ادامه داد: بازى در زمين نامناسب ورزشگاه سردار جنگل رشت بسيار سخت بود و نمى شد در انجام كارهاى تاكتيكى موفق كار كنيم اما بازيكنان ما نشان دادند كه يك تيم واقعى در قالب پرسپوليس پرقدرت هستند و در اين زمين گل آلود و نامساعد تاكتيك پذير كار مى كنند. ما دو گل به داماش زديم اما موقعيت هاى بسيار ديگرى هم داشتيم كه مى توانستيم تعداد گل هاى زده خود را بيشتر هم كنيم. با اين حال مهم كسب سه امتياز بود كه توانستيم با به دست آوردن آن وضعيت خود را در بين تيم هاى صدر جدولى ارتقا دهيم. در اين بين بازيكنان هم روحيه مناسبى را براى مسابقه برابر استقلال پيدا كردند تا با انگيزه دو چندان به فكر كسب ۳ امتياز آن مسابقه باشيم.

مدافع پرسپوليس اضافه كرد: براى ما استقلال تهران با ساير تيم هاى ليگ برتر هيچ فرقى ندارد. ما متحد شده ايم تا براى اينكه از كورس قهرمانى عقب نيفتيم هر ۳ امتياز اين ديدار را هم به مانند دو مسابقه گذشته به حساب خود واريز كنيم. شيرى گفت: از حالا فقط به فكر مسابقه مقابل استقلال و شكست دادن اين تيم هستيم و در فاصله ۹ روز باقى مانده تا اين مسابقه تلاش مى كنيم برنامه تمرينى خود را بر اساس نقاط ضعف وقوت اين تيم قرار دهيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوری صبرى بالاخره آمد

کانون هواداران پرسپولیس : نوری صبرى براى حضور در پرسپوليس روز گذشته به تهران آمد. اين دروازه بان عراقى كه به دليل بسته بودن مرزهاى كشورش هفته گذشته نتوانسته بود خود را به تهران برساند، ديروز بالاخره به ايران آمد. نور صبرى از يكى دو روز آينده و درصورت نهايى شدن مذاكراتش و عقد قرارداد، در تمرينات پرسپوليس حضور مى يابد تا خود را براى همراهى سرخ ها در ليگ قهرمانان آماده كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جنازه مرحوم ایرانپاک به تهران منتقل شد

کانون هواداران پرسپولیس : پيكر زنده ياد صفر ايرانپاك مهاجم اسبق و ارزنده تيم ملي فوتبال ايران و باشگاه پرسپوليس پنجشنبه شب از استكهلم مركز سوئد به تهران منتقل شد .
    جنازه شادروان ايرانپاك توسط خانواده وي به تهران منتقل شد و در فرودگاه امام خميني ( ره ) تني چند از هم تيم‌هاي وي از جمله همايون بهزادي و دوستان و آشنايان گلزن اسبق تيم ملي فوتبال ايران در حاليكه به شدت مي گريستند با همسر و فرزندان اين عزيز از دست رفته ابراز همدردي كردند . همايون بهزادي در فرودگاه امام خميني ( ره ) گفت : جنازه مرحوم ايرانپاك به گورستان بهشت زهرا ( س ) منتقل مي‌شود و ساعت‪ ۹‬و سي دقيقه صبح فردا ( جمعه ) در ورزشگاه شهيد شيرودي طي آييني تشييع و براي دفن به زادگاهش ( شهرستان اهواز ) منتقل خواهد شد. بهزادي ضمن تشكر از همكاري و مساعدت وزارت امور خارجه در انتقال پيكر زنده ياد ايرانپاك از سوئد به تهران گفت : مسوولان فدراسيون فوتبال و باشگاه پرسپوليس و همچنين سازمان بهشت زهرا ( س ) تلاش فراواني صورت دادند كه جا دارد از آنها تقدير و تشكر شود.

مراسم تشييع جنازه مرحوم صفر ايرانپاك صبح فردا با حضور پيش كسوتان ، مربيان ، بازيكنان ، مسوولان سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال ، خبرنگاران رسانه‌هاي ورزشي و مردم شريف در ورزشگاه شيرودي برگزار خواهد شد .
    شادروان ايرانپاك در دوم ديماه سال‪ ۱۳۲۶‬در شهرستان مسجد سليمان به دنيا آمد و فوتبال را رسما از شاهين اهواز شروع كرد و در سال ‪ ۱۳۴۹‬به عضويت باشگاه پرسپوليس تهران در آمد.
    وي به مدت ده سال در اين باشگاه توپ زد و به عنوان بهترين گلزن در ديدارهاي پرسپوليس و استقلال با هفت گل زده شناخته شد .
    ايرانپاك در سال ‪ ۱۹۷۲‬كه تيم ملي فوتبال ايران قهرمان جام ملتهاي اسيا شد ، نقش به سزايي در اين موفقيت داشت و در خط حمله تيم كشورمان عنصر موثري بود.
    درخشش فراموش نشدني وي در فنيال بازيهاي مقدماتي المپيك سال ‪ ۱۹۷۲‬مونيخ مقابل كره شمالي شد و گل تاريخي ايرانپاك كه زمينه ساز پيروزي دوبرصفر تيم ملي ايران گرديد ،هيچگاه از اذهان فوتبال دوستان دور نخواهد ماند .
    تيم ايران با اين پيروزي نويد بخش ، راهي بازيهاي المپيك سال ‪ ۱۹۷۲‬مونيخ شد كه مرحوم ايراپناك نقش انكارناپذيري در اين صعود الهام بخش داشت .
    گلزن شايسته و اسبق تيم ملي فوتبال ايران روز جمعه گذشته بر اثر ابتلا به سرطان ريه در بيمارستاني در شهر استكلهم از دنيا رفت . از وي دو فرزند پسر به نام‌هاي ابتين و ارمين كه به ترتيب ‪ ۲۰‬و ‪ ۱۶‬ساله هستند ، به يادگار مانده است .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : نخستین کنفرانس مطبوعاتی آقای مدیر عامل / انصاری فرد شنبه به خبرنگاران پاسخ می دهد

نخستين نشست خبري مديرعامل باشگاه پرسپوليس شنبه برگزار مي‌شود. عباس انصاري‌فرد صبح شنبه در برابر خبرنگاران پاسخگوي سوالات آنها خواهد بود. اين نشست خبري ساعت 11 صبح روز شنبه 19 بهمن در محل تالار مهرباني مجموعه‌ي ورزشي انقلاب تهران برگزار مي‌شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •