به کنسول های قدیمی Kinect وصل میشه؟
اگه میشه چه فرقی بین کنسولی که پورت Kinect داره و نداره وجود داره؟
ممنون
به کنسول های قدیمی Kinect وصل میشه؟
اگه میشه چه فرقی بین کنسولی که پورت Kinect داره و نداره وجود داره؟
ممنون
بله وصل میشه من اونطوری که می دونم واسه جدیدا دیگه که منبع تغذیه دیگه لازم نیس ولی برا قدیمی ها باید به برق وصل شه اگه به e3. نگاه میکردین اونجا خودشون از ایکس باکسهای قدیمی استفاده میکردن
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
من الیت دارم خودم با hdmi وصلش کردم
چرا هیچ کس جوابمو نمیدههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه؟
کاورش سبز باشه.دفتر چه داشته باشه.کیفیت دیسک و اینکه بزاری تو ایکس باکس 360 کپی خور نشده کار کنه.
چرا تغییر کرده.رنگ arrow keys وآنالوگها مشکی شده![]()
چرا تغییر کرده.رنگ arrow keys وآنالوگها مشکی شده![]()
ولی قشنگتر شده
یکی یه سایت معرفی کنه که توش تاپیک live ش گرم باشه و به سوالات جواب بدن 20 روزه میخوام pes2010 رو آپدیت کنم هیچکی نیست بگه خرت به چنده فقط یکی میاد میگه برو فلان تاپیک اونجا هم پرنده پر نمیزنه
اینا چیه
ترانسفر کیت ایکس باکس
پلی اند شارژ کیت
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
یکی یه سایت معرفی کنه که توش تاپیک live ش گرم باشه و به سوالات جواب بدن 20 روزه میخوام pes2010 رو آپدیت کنم هیچکی نیست بگه خرت به چنده فقط یکی میاد میگه برو فلان تاپیک اونجا هم پرنده پر نمیزنه
اینا چیه
ترانسفر کیت ایکس باکس
پلی اند شارژ کیت
اون گوگلیه وسط(اون X گنده هه) هم براق شده
اتفاقا e3 رو هم دیدم و یادمه که اون طرف همش تاکید میکرد که natal به تمامیه ورژن های xbox360 میخوره!
باز متشکر
درایو کنسول جدیدم مشخص شد، Philips Lite-On DG-16D4S FW 9504 که یه درایو جدیده و باید دید -- میشه و قابل فلش کردن هست! البته احتمال زیاد -- بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)