تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1555 از 1783 اولاول ... 5551055145515051545155115521553155415551556155715581559156516051655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,541 به 15,550 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دوستان من چند سالی هست از مخابرات سرویس میگیرم ولی این اواخر خیلی سرعتش افت کرده به همین دلیل تصمیم به تعویضش گرفتم و بعد از تحقیق به صبا نت رسیدم وتصمیم دارم سرویسه 2m یه ساله با ترافیکه 80g رو بگیرم وکلا دانلود زیاد دارم بعضی وقتا آنلاین هم بازی میکنم و سوال این جاست که میخوام بدونم صبا کلا چجوریه منظورم سرعتش -دانلود شبانش و کلا یه اطلاعات کامل میخوام درباره صبانت
    لظفا اگر میشه یکی به من یه کمکی برسونه
    خلاصه میگم
    دانلود شبانه داری سمت صبانت نیا پشیمون میشی
    با طرح 80 گیگ یکساله تو کل اون یکسال کلا 160 گیگ میتونین شبانه دانلود کنی بعد محدود میشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

یعنی منظورتون اینه که بعد از اون 160g باید برای شب هم حجم بخرم
    ودر کل خارج از بحث دانلود به نظرتون این سرویس برای کسی مثله من که یه سره تو تلگرامه برای یه سال جواب میده ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود. آیا صبانت با قند شکن ها مانند سایفون و هات اسپات و... مشکل نداره؟ من الان آسیاتک دارم که بهمین علت که در رفتن به فیسبوک و... مشکل دارم یعنی بیش از حد کند میشه چون آسیاتک سرور خارجی رو بیش از اندازه محدود کرده ميخوام از صبانت بگیرم. دانلود شبانه برام اهمیت نداره فقط لود شدن سریع ميخوام. بنظرتان از صبانت بگیرم یانه،

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

درود. آیا صبانت با قند شکن ها مانند سایفون و هات اسپات و... مشکل نداره؟ من الان آسیاتک دارم که بهمین علت که در رفتن به فیسبوک و... مشکل دارم یعنی بیش از حد کند میشه چون آسیاتک سرور خارجی رو بیش از اندازه محدود کرده ميخوام از صبانت بگیرم. دانلود شبانه برام اهمیت نداره فقط لود شدن سریع ميخوام. بنظرتان از صبانت بگیرم یانه،
    سلام . الان چند وقته که اکثر قند شکن ها مشکل پیدا کرده . از مشترکین چندتا شرکت پرسیدم همه وضعشون خرابه .
    خودم مخابراتم . قبلا قند شکن ها عالی بود . اما یکماهه که وضعشون پکیده .

5. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

من 7 8 سال صبانت داشتم این آخر کاری هم سرعت لود صفحاتش خوب وبود اما بدرد دانلود اصلا نمیخوره یعنی نیمذاره که دانلود کنین!!!!!!!

7. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟
    پارس انلاین رو بهتون پیشنهاد میکنم. پینگ خوبی داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعتش هم بستگی به مرکز مخابراتی داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پارس انلاین رو بهتون پیشنهاد میکنم. پینگ خوبی داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعتش هم بستگی به مرکز مخابراتی داره.
    اسیاتک فقط به درد دانلود میخوره پینگش افتضاحه با شیلترفکن هم فقط تا ساعت 3 میتونی نسبتا خوب استفاده کنی بعدش یه پیج هم باز نمیکنه . تو تلگزام که میکشه یه عکس ساده باز بشه .

11. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اسیاتک فقط به درد دانلود میخوره پینگش افتضاحه با شیلترفکن هم فقط تا ساعت 3 میتونی نسبتا خوب استفاده کنی بعدش یه پیج هم باز نمیکنه . تو تلگزام که میکشه یه عکس ساده باز بشه .
    دقیقا تایید میشه منهم به همین دلیل قصد جمع کردن آسیاتک دارم. صبانت جشنواره قیمت بهتری داره تا پارس آنلاین. تا جایی که سوال کردم میگن اگه برای دانلود زیاد نخوای بقیه چیزها ش خوبه که منهم دانلود نمیخوام. بی وجدان ها موقع خرید سرویس با یه تلفن وصل میکنند حالا که درخواست تخلیه دادم میگه حجم و زمانت باقی مونده چرا میخوای جمع کنی! بعد هم پاسکاری میکنند مرکز پشتیبانی 1544زدم میگه باید از پنل کاربری بری. آنجا رفتم زده به نماینده مراجعه کنید به اون زنگ زدم میگه از اینجا نمیشه بزن آسیاتک فارس 1844اونجا زدم اولش کلی روضه میخونه که منصرف بشم اخرش هم میگه باید مدارکت برداری حضوری بیای تا من ببینم چرا وقتی حجم و زمان داری میخوای جمع کنی.... !

13. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Emperror Deadking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ببخشید کسی میدونه هر ساعت انلاین موندن توی صفحه ی اصلی انجمنی که چت باکس هم داره چقدر حجم مصرف میکنه ؟

یعنی همونطور که انلاین باشی در چت باکس هم صحبت کنی و اخرین ارسالی ها برات رفرش بشن

بعد کسی میدونه این تلگرام هم چقدر حجم میخوره ؟

فکر کنم صبانت قسمت نامحدودش رو غیر فعال کرده امروز چند دفعه تیک گزینه ی نامحدود رو زدم جیزی نیومد اخرش مجبور شدم محدود بخرم !
    Last edited by Emperror Deadking; 08-12-2015 at 10:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •