اینم خودم گرفتم از inventory که ورلد 10 هست اون یکی ها الان نگاه کردم نگذاشتنinventory
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اینم خودم گرفتم از inventory که ورلد 10 هست اون یکی ها الان نگاه کردم نگذاشتنinventory
![]()
ای بابا خوشی زده زیر دلتون
کوئست مخفی میخوای چیکار ! بر فرض که اسلحه رو پیدا کردی . میخوای استفاده کنی ؟!
برای قشنگیای بابا خوشی زده زیر دلتون
کوئست مخفی میخوای چیکار ! بر فرض که اسلحه رو پیدا کردی . میخوای استفاده کنی ؟!
یوزرشو بدم؟؟
راستی پلن فورت امشب 2تای اولی چیه؟
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
اگه گلن رو نمیگی بگو بیشتر رو کدوم فورت تمرکز دارن که برم اونجا Exp بیشتر بگیرم با رنک 4 500 Ex و رنک 5 350 ex فاصله دارم![]()
من تصميم گرفتم برگردم ! الان كوئست موئست چيزي نيست سه سوته لول آپ كنم ؟
فول ليدرشيپ خوبه ؟
اگه چیز دیگه ای هم میخوای بگو . یه وقت تعارف نکنیا . راحت باش![]()
با مني علي ؟
ای بابا شما ها چقدر سریه پست میدین ! نه جیگر با تو نبودم . با آرش بودم گفتش آمار فورت رو بده .
راستی خوشحالم که بر میگردیورد 12 دیگه ایشالا ؟
آره علي جون ... فعلا بايد لول 2 بشم و الان دارم ميرم توي كوچه پس كوچه ها پوستر هاي تبليغاتي ميچسبونم بلكه فرجي بشه !
اگه دقت کنی لول سلاح 45 هست و دمیجش را نگاه کنی فکر کنم برای لول 45 خیلی زیاده چون دمیجش مثل سلاح لول 72 اینا هستپس برای ورلد دیگه بهتره بدونیم البته نه من برای تازه وارد ها چون من ورلد دیگه ای بازی نخواهم کرد همین یک دونه بسه
شاید بگیرم برای زیبایی
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
به نظر من خیر !!
Last edited by vitamin2002; 05-04-2010 at 15:43.
چی میگی ؟![]()
فکر کنم من باید پست هامو همیشه کامل توضیح بدم (60 خطی) تا یه وقت بهم گیر ندی
من منظورم در حال حاضر بود ! وقتی میگم خوشی زده زیر دلتون یعنی کاری واسه انجام دادن ندارین میرین دنبال کوئست ها . خب منم لول 99 بشم میفتم دنبال همین کوئست ها دیگه وگرنه دیگه مشخصه اون اسلحه چیه و به چه درد میخوره .
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
بازم خوبه . فردا پس فردا باید بری پشم چینی (پشم گوسفند منظورم بود)
بیا دوئلر شو ممد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)