این خارجی ها که 8 مگابایت هم می گن کمه ما که یک مگ هم بدن خدا را شکر می کنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این خارجی ها که 8 مگابایت هم می گن کمه ما که یک مگ هم بدن خدا را شکر می کنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
100 % تایید میشه . من خودم دیشب با یک آدم ... چت میکردم به اسم باغانی . یارو اصلا حالیش نبود . میگفت : " اگر از سایت اپرا دانلود کردید و سرعتتون بالای 50 بود یعنی مشکلی ندارید." من بهش توپیدم و گفتم " کل سایت اپرا 4 تا نرم افزار داره که اصلا بدرد کسی نمی خوره اونوقت شما میگید اگر اپرا بدون مشکله پس مشکلی ندارید ؟؟؟
. البته اونم کم نمیاورد و در آخر گفت ملاک ما سایت اپراست . اگر با اپرا مشکل دارید ، اونوقت معلوم میشه که یه مشکلی هست .
منم همین شک رو کردم دوست عزیز
اون یارو ( باغانی ) میگفت رپیدشیر رو قبول ندارم و ملاک فقط اپرا و ماکروسافته چون سرورهاشون خیلی قوین. منم بهش گفتم : " یعنی سرورهای رپیدشیر و 4share و 2share و بقیه ی سرور های دنیا مشکل دارن و سرورهاشون ضعیفه و فقط اپرا و ماکروسافت سرورهای خوبی دارن ؟؟
البته مطمئنم که فهمید چه حرف مزخرفی زده ولی باز قبول نمی کرد . منم تو دلم بهش گفتم تو روح خودتو جد و آبادت( دوستان ناراحت نشن از لحن حرف زدنم ولی دیگه این حرفش خیلی مزخرف بود ) .
دوستان عزیز
من پیشنهاد میکنم که این مورد کاهش سرعت سرورهای معروف مثل رپیدشیر و ... رو در ساعات رایگان گذارش کنید . تا بفهمن خودشون خرن .
( آخیش دلم خنک شد بخدا )
Last edited by apadana.1001; 25-01-2010 at 22:37.
نه نميتركه! ميخواي داغ نشه اگه خونتون سنگه الآن كه هوا سرده بذارش روي سنگ كنار پنجره داغ نميكنه
در ضمن با دانلود در حالت فول لود نيست كه داغ كنه حالت بيكار ميشه فقط 1 يا 2 درصد هارد كار ميكنه مقدار خيلي كمي هم CPU.
من هر روز دارم تاپیک رو میخونم و افسوس میخورم براتون . حتی شماها فرق آرت و اکو رو نمیدونید . برید برید هرچی سرتون بیاد حقتون هست . منم فقط میام نگاه میکنم و بهتون میخندم و از این حرف های چرت و بی اساستون واقعاً دلگیر میشم (خداییش راست میگم ) . خیلی اطلاعات اشتباهی دوستان عمداً یا سهواً دارن میدن به بقیه .
من مشکلم 90% حل شد و 10% دیگش هم مهلت بهم اعلام کردن و اگر نشد میرم سراغشون . ولی کسی اینجا دوست نداشت مشکلش حل بشه .
برای اینکه بدونید الکی نمیگم نمونش یکی از کاربرا گفت پشتیبانی بهم گفته پول بیشتر بده تا share نباشه . یکی از مدعی های تاپیک گفتن منظورشون آرت بوده . شما حتی نمیدونید آرت برای چی هست اکو برای چی و فرقش چیه .
منظورشون سرویس Dedicated هست و من قیمت گرفتم . 128 یک ماهه با سرعت بین 16 تا 20 ماهیانه 110.000 تومان .
حالا برید باز این اطلاعات غلط رو بدین . اینم پست آخرم بود اینجا . بای
اینم تست سرعت ساعت 12:45 که همیشه سرعتم زیر 10 کیلو بود . الان از رپید با 40 و لینم مستقیم سافت گذر و دانلودها بین 64 تا 75 ثابت دانلود میکنه . اوون 10% مشکلم هم حل که شد دیگه هیچ مشکلی ندارم
اینم ساعت 1:42 دقیقه :
![]()
Last edited by farzad_sh_2020; 26-01-2010 at 01:43.
دوست عزیز
100 % تایید میشه . من خودم دیشب با یک آدم ... چت میکردم به اسم باغانی . یارو اصلا حالیش نبود . میگفت : " اگر از سایت اپرا دانلود کردید و سرعتتون بالای 50 بود یعنی مشکلی ندارید." من بهش توپیدم و گفتم " کل سایت اپرا 4 تا نرم افزار داره که اصلا بدرد کسی نمی خوره اونوقت شما میگید اگر اپرا بدون مشکله پس مشکلی ندارید ؟؟؟
. البته اونم کم نمیاورد و در آخر گفت ملاک ما سایت اپراست . اگر با اپرا مشکل دارید ، اونوقت معلوم میشه که یه مشکلی هست .
این فیلمشونه خیلی ... هستن
یا رو به من لینک اپرا میده بهش میگم آخه مگه سایت اپرا چی هست من اپرا را میخوام چیکار دقیقا همین هایی که به شما گفت به من هم گفت اسمش یه چیز دیگه بود اون شخص
این فیلمشونه
بهش آدرس این تایپیک را دادم گفتم عمو ببین ملت ناراضی هستن همه این مشگل را دارن میگه نظر شخص مهم نیست نظر کلی مهمه خلاصه نمیدونم باید چیکار کنم باشون
منم با آقای باغبانی چت کردم طرف اصلاً توی باغ نیست!!!!!!!
مشکل از شاتل نیست
شاتل زیر مجموعه یه مجموعه بزرگتر هست که همشون دزد تشریف دارن
وقتی جایی برای رسیدگی این مشکلات نباشه همین میشه
حالا چون یک نفر نمیدونه سرویس اختصاصی چیه دلیل نمیشه که بیشتر کاربرا ندوند . دوست داری بیا اصلا فحش بده . به من چه مربوط Id خودتو خراب می کنی . حالا که مشکلتون 90% حل شده پس دیدی Eco128 ها پهنای باند شما رو تنگ نکرده بودند . چون هنوز سرعت اونها نیومده پایین .
اگر به جای کل کل بی خودی با پشتیبان یکم از دوگولت کار می کشیدی الان دیگه جرات نداشتن همچین حرفی رو به کاربرا بزنند. حالا من از دوگولم به جای شما کار می کشم:
یکدفعه پشتیبان همچین حرف مفتی رو به من زد منم گفتم صبر کنید الان میرم اپرا رو دانلود میکنم. تو دلم گفتم الان کاری میکنم لال از دنیا بری. رفتم با نرم افزار دانلود رو رو 9KB ست کردم شروع به دانلود کردم هی سرعت رو دستی تا 16 می بردم میاوردم تا 6 پایین تا طرف شک نکنه . تا حدود 50 درصد که دانلود شد دیدم طرف گذاشت رفت. تنها راهش همینه که دیگه کاربرا رو .... فرض نکند . شما و بقیه کاربرا هم این کار رو بکنید شاید جدی جدی باورشون بشه مشکل پهنای باند کلی پیدا کردند.
من امروز بیشتر از 30 نتونستم دانلود کنم ولی جالبه که سرعت آپلود حدود 35 بود امروز
فکر کنم جایه دانلود و آپلود برعکس شده باشه
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)