تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1555 از 4751 اولاول ... 555105514551505154515511552155315541555155615571558155915651605165520552555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,541 به 15,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب پس اگه 1 مگابايت هم باشه كه نسل جديد نميشه سال هاست كشور هاي خارج دارن 24 مگابيت با خط تلفن ميدن

اگر شركتي باشه يه همچين پهناي باندي بده قيمت سرسام آوري بايد داشته باشه و به درد شركت هاي بزرگ با درآمد بالا ميخوره. 8 مگابيت توي ايران شوخي نيست وقتي 1 مگابيت رو شاتل ميده 400.000 تومن اووووووه...
    این خارجی ها که 8 مگابایت هم می گن کمه ما که یک مگ هم بدن خدا را شکر می کنیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من همین الان به شاتل زنگیدم. قبول نمی کرد که مشکلی هست. بهم گفت برو از سایت فلان دانلود کن من پهنای باندت رو ببینم. در حین دانلود بهش گفتم مشکل من با سایتهایی مثه رپیدشیر، مدیا فایر و این چیزاست. بهم جواب داد که مشکل از ما نیست و منم گفتم یعنی منظورتون اینه که یه سایت جهانی مثه رپیدشیر یه هویی مشکل پیدا کرده؟ در حالی که من 5 شب قبل خیلی خوب داشتم از اینجا دانلود می کردم. بهش گفتم من الان مثلن از 4shared.com هم می ذارم دانلود براتون، شما پهنای باند منو ببینید. دیگه وقتی دید که من 15 کیلو بیشتر ندارم گفت باشه ما گزارش می کنیم داشت می گفت که مشکلتون یکی دو... که یه هو بیخیال شد و دوباره گفت من گزارش می کنم و رسیدگی می کنیم.
    دوست عزیز
    100 % تایید میشه . من خودم دیشب با یک آدم ... چت میکردم به اسم باغانی . یارو اصلا حالیش نبود . میگفت : " اگر از سایت اپرا دانلود کردید و سرعتتون بالای 50 بود یعنی مشکلی ندارید ." من بهش توپیدم و گفتم " کل سایت اپرا 4 تا نرم افزار داره که اصلا بدرد کسی نمی خوره اونوقت شما میگید اگر اپرا بدون مشکله پس مشکلی ندارید ؟؟؟ . البته اونم کم نمیاورد و در آخر گفت ملاک ما سایت اپراست . اگر با اپرا مشکل دارید ، اونوقت معلوم میشه که یه مشکلی هست .
    دقیقا تایید میشه. نمیدونم چکار کردن که فقط لینک مستقیم از سایت خود شاتل ، فایرفاکس و اپرا رو با حداکثر باند دانلود میکنه ولی با تمام فایل سنترها مشکل افت سرعت شدید هست.
    منم همین شک رو کردم دوست عزیز
    اون یارو ( باغانی ) میگفت رپیدشیر رو قبول ندارم و ملاک فقط اپرا و ماکروسافته چون سرورهاشون خیلی قوین . منم بهش گفتم : " یعنی سرورهای رپیدشیر و 4share و 2share و بقیه ی سرور های دنیا مشکل دارن و سرورهاشون ضعیفه و فقط اپرا و ماکروسافت سرورهای خوبی دارن ؟؟
    البته مطمئنم که فهمید چه حرف مزخرفی زده ولی باز قبول نمی کرد . منم تو دلم بهش گفتم تو روح خودتو جد و آبادت ( دوستان ناراحت نشن از لحن حرف زدنم ولی دیگه این حرفش خیلی مزخرف بود ) .
    دوستان عزیز
    من پیشنهاد میکنم که این مورد کاهش سرعت سرورهای معروف مثل رپیدشیر و ... رو در ساعات رایگان گذارش کنید . تا بفهمن خودشون خرن .

( آخیش دلم خنک شد بخدا )
    Last edited by apadana.1001; 25-01-2010 at 22:37.

3. 2 کاربر از apadana.1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از حضور دانلودر های عزیز یه سوال داشتم!

کسی با لپتاپ دانلود شبانه می کنه؟من لتاپ 13 اینچی سونی دارم می ترسم شب بذارم تا صبح داغ شه بترکه! کسی تجربه ای نداره؟
    نه نميتركه! ميخواي داغ نشه اگه خونتون سنگه الآن كه هوا سرده بذارش روي سنگ كنار پنجره داغ نميكنه

در ضمن با دانلود در حالت فول لود نيست كه داغ كنه حالت بيكار ميشه فقط 1 يا 2 درصد هارد كار ميكنه مقدار خيلي كمي هم CPU.

5. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هر روز دارم تاپیک رو میخونم و افسوس میخورم براتون . حتی شماها فرق آرت و اکو رو نمیدونید . برید برید هرچی سرتون بیاد حقتون هست . منم فقط میام نگاه میکنم و بهتون میخندم و از این حرف های چرت و بی اساستون واقعاً دلگیر میشم (خداییش راست میگم ) . خیلی اطلاعات اشتباهی دوستان عمداً یا سهواً دارن میدن به بقیه .
    من مشکلم 90% حل شد و 10% دیگش هم مهلت بهم اعلام کردن و اگر نشد میرم سراغشون . ولی کسی اینجا دوست نداشت مشکلش حل بشه .
    برای اینکه بدونید الکی نمیگم نمونش یکی از کاربرا گفت پشتیبانی بهم گفته پول بیشتر بده تا share نباشه . یکی از مدعی های تاپیک گفتن منظورشون آرت بوده . شما حتی نمیدونید آرت برای چی هست اکو برای چی و فرقش چیه .
    منظورشون سرویس Dedicated هست و من قیمت گرفتم . 128 یک ماهه با سرعت بین 16 تا 20 ماهیانه 110.000 تومان .

حالا برید باز این اطلاعات غلط رو بدین . اینم پست آخرم بود اینجا . بای

اینم تست سرعت ساعت 12:45 که همیشه سرعتم زیر 10 کیلو بود . الان از رپید با 40 و لینم مستقیم سافت گذر و دانلودها بین 64 تا 75 ثابت دانلود میکنه . اوون 10% مشکلم هم حل که شد دیگه هیچ مشکلی ندارم

اینم ساعت 1:42 دقیقه :
    Last edited by farzad_sh_2020; 26-01-2010 at 01:43.

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    100 % تایید میشه . من خودم دیشب با یک آدم ... چت میکردم به اسم باغانی . یارو اصلا حالیش نبود . میگفت : " اگر از سایت اپرا دانلود کردید و سرعتتون بالای 50 بود یعنی مشکلی ندارید ." من بهش توپیدم و گفتم " کل سایت اپرا 4 تا نرم افزار داره که اصلا بدرد کسی نمی خوره اونوقت شما میگید اگر اپرا بدون مشکله پس مشکلی ندارید ؟؟؟ . البته اونم کم نمیاورد و در آخر گفت ملاک ما سایت اپراست . اگر با اپرا مشکل دارید ، اونوقت معلوم میشه که یه مشکلی هست .

این فیلمشونه خیلی ... هستن
    یا رو به من لینک اپرا میده بهش میگم آخه مگه سایت اپرا چی هست من اپرا را میخوام چیکار دقیقا همین هایی که به شما گفت به من هم گفت اسمش یه چیز دیگه بود اون شخص

این فیلمشونه
    بهش آدرس این تایپیک را دادم گفتم عمو ببین ملت ناراضی هستن همه این مشگل را دارن میگه نظر شخص مهم نیست نظر کلی مهمه خلاصه نمیدونم باید چیکار کنم باشون

8. این کاربر از oranoos_92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

منم با آقای باغبانی چت کردم طرف اصلاً توی باغ نیست!!!!!!!

10. 3 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa_Kaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مشکل از شاتل نیست
    شاتل زیر مجموعه یه مجموعه بزرگتر هست که همشون دزد تشریف دارن
    وقتی جایی برای رسیدگی این مشکلات نباشه همین میشه

12. 3 کاربر از Mostafa_Kaveh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من هر روز دارم تاپیک رو میخونم و افسوس میخورم براتون . حتی شماها فرق آرت و اکو رو نمیدونید . برید برید هرچی سرتون بیاد حقتون هست . منم فقط میام نگاه میکنم و بهتون میخندم و از این حرف های چرت و بی اساستون واقعاً دلگیر میشم (خداییش راست میگم ) . خیلی اطلاعات اشتباهی دوستان عمداً یا سهواً دارن میدن به بقیه .
    من مشکلم 90% حل شد و 10% دیگش هم مهلت بهم اعلام کردن و اگر نشد میرم سراغشون . ولی کسی اینجا دوست نداشت مشکلش حل بشه .
    برای اینکه بدونید الکی نمیگم نمونش یکی از کاربرا گفت پشتیبانی بهم گفته پول بیشتر بده تا share نباشه . یکی از مدعی های تاپیک گفتن منظورشون آرت بوده . شما حتی نمیدونید آرت برای چی هست اکو برای چی و فرقش چیه .
    منظورشون سرویس Dedicated هست و من قیمت گرفتم . 128 یک ماهه با سرعت بین 16 تا 20 ماهیانه 110.000 تومان .

حالا برید باز این اطلاعات غلط رو بدین . اینم پست آخرم بود اینجا . بای
    حالا چون یک نفر نمیدونه سرویس اختصاصی چیه دلیل نمیشه که بیشتر کاربرا ندوند . دوست داری بیا اصلا فحش بده . به من چه مربوط Id خودتو خراب می کنی . حالا که مشکلتون 90% حل شده پس دیدی Eco128 ها پهنای باند شما رو تنگ نکرده بودند . چون هنوز سرعت اونها نیومده پایین .

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر به جای کل کل بی خودی با پشتیبان یکم از دوگولت کار می کشیدی الان دیگه جرات نداشتن همچین حرفی رو به کاربرا بزنند. حالا من از دوگولم به جای شما کار می کشم:
    یکدفعه پشتیبان همچین حرف مفتی رو به من زد منم گفتم صبر کنید الان میرم اپرا رو دانلود میکنم. تو دلم گفتم الان کاری میکنم لال از دنیا بری. رفتم با نرم افزار دانلود رو رو 9KB ست کردم شروع به دانلود کردم هی سرعت رو دستی تا 16 می بردم میاوردم تا 6 پایین تا طرف شک نکنه . تا حدود 50 درصد که دانلود شد دیدم طرف گذاشت رفت. تنها راهش همینه که دیگه کاربرا رو .... فرض نکند . شما و بقیه کاربرا هم این کار رو بکنید شاید جدی جدی باورشون بشه مشکل پهنای باند کلی پیدا کردند.

16. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرعتم از سایت شما فول پر می شه یعنی به 60 هم می رسه
    من امروز بیشتر از 30 نتونستم دانلود کنم ولی جالبه که سرعت آپلود حدود 35 بود امروز
    فکر کنم جایه دانلود و آپلود برعکس شده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •