آقا قبوله چون پهنای باند کمه شرکتها مجبورن سرعتو کاهش بدن حالا هر شرکتی با سیاست خودش به نوعی و تاحدی این کارو میکنه اما آسیا تک بین همه شرکتها داره بیشترین سواستفاده رو میکنه.قبول دارید؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقا قبوله چون پهنای باند کمه شرکتها مجبورن سرعتو کاهش بدن حالا هر شرکتی با سیاست خودش به نوعی و تاحدی این کارو میکنه اما آسیا تک بین همه شرکتها داره بیشترین سواستفاده رو میکنه.قبول دارید؟
Last edited by behzadbahri; 01-09-2013 at 01:10.
نه..................
با پشتیبانی تماس بگیرید.
اقا من از دیشب زدم دانلود برنامه شات داون هم رو لب تاپه راس 8 خاموش میکنه حالا میبینم 130 مگ برام انداخته!!!
چی کار کنم؟؟؟
به جز کویک تسگ از کچا میشه رفت ریز مصرف چک کرد؟؟؟
Last edited by x_zarbat; 01-09-2013 at 08:16.
کسی خبر نداره تعرفه های مخابرات چطوریه بدون هزینه هم کاراشو میکنن فقط از تعرفه هاش خبر ندارم. ارزش داره بریم مخابرات؟
اگه قرار باشه برای 10 گیگ سی و سه هزار و خورده ای بدیم خب مخابرات میگیریم ارزونترم میده.
حدود 10 15 دقیقه زودتر اسیاتک شبانه را شروع میکنه 10 15 دقیقه هم دیرتر تموم میشه
توی دانلود منیجر تنظیم کنید 12:45 تا 7:45
دوستان برای این مورد هم در دراخل سایت تنظیم مقررات شکایت تنظیم کنند و زنگ بزنید پیگیری کنید به همراه مستندات!
اینم یه نمونه دزدی دیگشون هست! از این طریق هم هر روز 30دقیقه از حجم مشترک را دزدی میکنن
هیچ کس شکایت و پیگیری نمیکنه اسیاتکم هم میگه اینها که گاگول هستن بگذار ما سوء استفادمون را بکنیم
Last edited by ahriman323; 01-09-2013 at 08:37.
جدیدا از ساعت 1:2 تا 7:56 رایگان هست
یعنی تو 4 مین 130 مگ گرفته؟؟
من 8 سیستم خاموش میشه دقیق!!!
کاش مثل قبلا بود که n میزاشتی پشت یوزی نیم
Last edited by x_zarbat; 01-09-2013 at 08:34.
اره خب وقتی از رایگان خارج میشه سرعت میره روی 400 باعث میشه 130 مگ بگیره و از گیگت بخوره.
اه کاش راس 8 مودم خاموش میکردم بعد تو ریز مصرف میزد از ساعت 1:20 تا دقیق 8 یا 7:59 بعد میزد 130 مگ
قشنگ دهنشون صاف میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)