سلام خدمت تمام اساتید؛
نظرتون در مورد کامپ راکفورد t1652چیه ؟و اینکه چند فی میخوره؟
ضمنا درایو این مجموعه چطوره:
8850+amp alpf545+camp HX165 SQ+focal 690cv1
ممنون از جوابهاتون![]()
سلام خدمت تمام اساتید؛
نظرتون در مورد کامپ راکفورد t1652چیه ؟و اینکه چند فی میخوره؟
ضمنا درایو این مجموعه چطوره:
8850+amp alpf545+camp HX165 SQ+focal 690cv1
ممنون از جوابهاتون![]()
Last edited by sezar77; 18-07-2014 at 13:58.
سلام
دوستان من الان سیستمم اینه:
پخش آلپاین:145e
باند:pioneer 6995S
آمپ:hertz EP4X
ساب:rockford fosgate P1 که تازه خریدم دادم باکسش کنن وصل نیست
الان یه مشکل دارم صدای پخش که زیاد میکنم آخراش صدای باندا قاطی میکنه.تو سیستم قبلیم که دزدیدند اینجوری نبودوالان چی کار کنم مشکل از کجاست؟مال گین هست؟میشه راهنماییم کنیم چه طوری گین آمپ تنظیم کنم؟بلد نیستم![]()
حمید جان خیلی سنگین وای میسته .رازیش کردم ساب پایونر w3002D4رو بیخیال شه . خودم ی نظر دارم . بنظرتون ی ساب هلیکس P12W بگیره با همون باند هلیکس E69Xک گفتید . فکر کنم این دیگه بهتر باشه یعنی عقلانی تر باشه .
این نارو با ی امپ منو ام بی 9800XL2 ببنده .هم این ک در حد 1 میلیون تومن میشه ب بوجش میخوره هم این ک ی سیستم با کیفیت و یا قدرت داره .
نظرت چیه ؟
Last edited by kasra k2; 18-07-2014 at 11:22.
آقا حمید راستی یکی از دوستانم همین آمپ منو داره من برا آمپم ساب راکفورد p1 برداشتم اما اون دوستم راکفورد نمی خواست منم همون ساب هلیکس B12W رو بهش پیشنهاد دادم فروشنده گفت بهش این ساب دوتا کویل دو اهمی داره نمی تونی با این آمپ ببندی باید یه ساب تک کویل 4 اهمی بگیری که بریج ببندی به سابت !!!
با سلام خواستم بدونم پخش . باند فابریکی رانا صفر خانی هست؟
بخواییم یه بخش و باند با یه امپلی ببنیدیم نیاز به سیم کشی جدید داریم؟
سلام
من این کامپوننت رو داشتم. نسبت به قیمتش صدای جالبی نداشت.آکبندش بالای 800 بود الان نمیدونم چنده.
ست بسیار خوب و با کیفیتی هست.موافقم.
6995s همچین اسپیکر آمپ خوری نیست.احتمالا گین رو زیاد باز کردی.
پست شماره 17 تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه بفرمائید من تنظیم گین رو توضیح دادم.
بسیار کار صحیحی کردید.با همه چیز موافم ولی ام بی رو نه.استاندارد نیست. ممکنه به وسیله صدمه بزنه.
امان از دست این فروشنده های نابلد.خب دو تا کوئل رو با هم سری میبندید میشه 4 اهم بعد بریج میبندی به دو خروجی آمپ هرتز. 320 وات هم خروجی میده روی 4 اهم.آخه من چیکار کنم ای خدا.
البه اگر روی این آمپ فقط یک جفت اسپیکر و یک ساب قراره متصل بشه.
دوست خوبم من متوجه سوالتون نشدم؟!!!
بله سیم کشی اسپیکرشده.مگه الان رو ماشین دو جفت اسپیکر نصب نیست؟
البته اگر بخواهید سیستم ببندید بهتره هم سمهای اسپیکر فابریکی رو تعویض کنید و هم باید کابل برق و منفی از سر باطری به صورت جداگانه تا داخل صندوق عقب بکشید.
[QUOTE=hamidR15;8306883]سلام
من این کامپوننت رو داشتم. نسبت به قیمتش صدای جالبی نداشت.آکبندش بالای 800 بود الان نمیدونم چنده.
ست بسیار خوب و با کیفیتی هست.موافقم.
کدوم جالب نبود نسبت به قیمتش: t1652 یا hx165 SQ
سلام مجدد به اساتید. آقا حمید ببخشید باز سوال می پرسم خیلی در مورد هدیونیت ها تحقیق کردم و هدیونیت 7056 کن وود واقعا هدیونیت خوبیه. فقط میخواستم بدونم کیفیت صداش از این پایونیر های توی بازار که عرف شده خیلی بهتره؟!
با اجازه
تا اونجایی که من دیدم همه محصولات ایران خودرو از دو مدل باند اطلس و ... استفاده می کنند که ایرانی و کاغذی هستند به جز ال 90 که کل باند با بدنه پلاستیک داره تمام سیستم فروشی ها مطمئنا کسانی که سیستم عوض می کنند از این باند ها دارند که روی دست صاحبا مونده
حالا با این همه باند خوب همین چیزی خریدش با صرفه نیست
برای نصب سیستم با امپلی فایر خیلی سیم کشی می خواد حتی بیشتر اون ها از باتری هم یک سیم می خوان
پس چه امپی رو ببنده حمید جان ؟ پریمر 11000 ؟ میگن پریمر ها برق وارد باندها میکنند و به مرور زمان کارایی های خودشونو از دست میدن . اگه میشه ی امپ خوب معرفی کنید ک قیمتشم مناسب باشه .ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)