فکر نکنم دیگه اندیشه یوزر خودشو بده
چون از موقعی که پورت مخابرات ارائه داد دیگه پورت خودشو نفروخت
البته نمیدونم شاید تو رشت هنوز ارائه بده
/////////
البته نکته جالبی که هست اینه مخابرات اندیشه نسبت به این مخابرات ضحی کیش پینگ بهتری داره ؟!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر نکنم دیگه اندیشه یوزر خودشو بده
چون از موقعی که پورت مخابرات ارائه داد دیگه پورت خودشو نفروخت
البته نمیدونم شاید تو رشت هنوز ارائه بده
/////////
البته نکته جالبی که هست اینه مخابرات اندیشه نسبت به این مخابرات ضحی کیش پینگ بهتری داره ؟!!![]()
فکر کردم فقط خودم با این مخابرات ضحی کیش مکشل دارم
اومدم اینجا بنویسیم ظاهرا دیر اومدم
هم مشکل دارن![]()
از ظهرتا الان قطع بودم آخه چه وضعشه سروراشونو مثلا دارن درست میکنن یا ماروگیر آوردن
امروز بعد از ظهر زنگ زدم2020 در مورد مشکل قطعی گفتم اقا چرا قطع است ؟ گفت سراسری هست .انشالله تا دو یا سه روز دیگر حل میشه.گفتم عزیز من شما اخر ماه 2 یا 3 روز روی اکانت من شارژ میکنی گفت دائم قطع نیست چند ساعت این مشکل به وجود میاد.گفتم مشکل پینگ و تایم اوت هم حل میشه گفت بله.ولی 100 درصد دروغ گفت.
Last edited by jabarsink2000; 29-04-2013 at 17:29.
من که هنوز لینک adsl واسم فعال نشده پشیمون شدم از این که اومدم مخابرات
بازم دم اندیشه گرم که حداقل شبکه پایداری داشت این نشون میده که شرکت ضحی کیش خیلی خیلی اماتور هستن وگرنه رفع و رجوع کردن اینا چقد مگه زمان می خواد نهایت 1 ماه واسه سرور و پهنای باند و...
کسی با مدیریت صحبت کرده تاحالا؟؟؟
باپشتیبانی تماس گرفتم گفت فعلا برای اینکه مشکل سرور داریم برای اینکه قطع نشید مودم رو همیشه روشن بزارید![]()
یعنی الان تو چه وضعیتی هست ؟؟ رانژه شده ؟؟
در مورد مدیریت هم
مگه این ضحی کیش صاحاب هم داره ؟؟
کاملا تایید میکنم
من خودم که چند صفحه قبل هم گفتم این مشکل رو داشتم
موقعی که کانکت بودم مشکل نداشتم ولی موقعی که قطع میکردم اصلا نمیشد تو 1 ساعت اتصال درست بشه
واسه همین الان تو 1 یا 2 روز اصلا قطع نمیکنم
نمیدونم این دیگه چه جور مشکله !!
Last edited by wooooow; 29-04-2013 at 20:38.
پینگ از اینترنت مخابرات ، 2020 :
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Minimum = 159ms, Maximum = 162ms, Average = 160ms
تایم اوت ندارم، ولی سرعت دانلود چند هفته ای هست که کم شده الان سرعت دانلودم، با سرویس 256نامحدود ، زیر 20 یا 10 هست! درحالی که قبلا 120 150 بود!
سایت ها هم باید دست به دعا بشی، هزار تا راز و نیاز کنی تا سایت باز شه! مثلا دانشجوییم و ترم آخر و پروژه
! حالا با این سرعت افتضاح باید قندشکن هم بزنی تا بعضی سایت های علمی اجازه ورود بدن :(
با پشتیبانی هم تماس گرفتم که گفت تا یکشنبه مشکل حل میشه ! امروز دوشنبه هست ولی همچنان....
چی بگم....![]()
این هم وضعیت ping و snr خط (فکر نکنم از این عالی تر هم بشه)سرویس 512 نامحدود 2020. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
راستش یه سوال درمورد adsl رشت دارم (( مرکز 7 ))
یکی از آشنایان رو مرکز 7 ازا ندیشه پورت داره و از سرعت یه ذره ناراضی هست (( به خصوص پیج بازکردن ))
میخاستم بدونم شرکت پارس آنلاین و شاتل به درد وبگردی میخوره ؟؟ (( البته زیاد اهل دانلود نیست ))
پورت شاتل و پارس آنلاین تو مرکز 7 چه شکلیه ؟؟ پینگ خوبی داره ؟؟
یه راهنمایی در مورد این مرکز 7 بکنید ممنون میشم
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)