جواب من هم بدید لطفا.تو این هفته میخوام بخرم
جواب من هم بدید لطفا.تو این هفته میخوام بخرم
Last edited by LORD-Sh; 07-02-2014 at 21:18.
اگر مصرف شما خانوادگی و طبیعت هست و زوم بالا به کارتون نمیاد اینها رو نخرید.
دوربینی بخرید که اندازه سنسور تصویرش 1/2.3 نباشه.در واقع 1/1.7 و بالاتر باشه.
پیشنهاد من قطعا دوربین کنن s110 هست که زوم 5 برابر رو بهتون میده
دوستان لطفا کمک کنند.![]()
سلام. قبل از همه به شما توصیه میکنم هنگام خرید توجه کنید که دوربین که میخوای بخری حتما سنسورش BSI باشه و نه CCD .
با حدود 500 تومن canon ixus 500 , 510 توصیه میشه.
خرید حضوری بهتره چون فروشنده جلوی روت تستش میکنه.
درود بر شما.
اگر اشتباه نکنم حسگر سونی exmor cmos است که از همه بهتره.
اگر نیاز به زوم زیاد ندارید wx150 بهتره ولی نیکون زوم 30 و کنون زوم 20 دارن در حالی که سونی زوم 10 داره.
یکی ازین اعداد ابعاد حسگر است:
ابعاد حسگر معرف سایز سنسور تصویر می باشد. سنسورهای تصویر به ترتیب از کوچک به بزرگ در سایزهای مختلفی چون 1/2.3 اینچ، 2/3 اینچ، 1 اینچ، چهار سوم، APS-C، فول فریم یا مدیوم فرمت تولید می شوند. هرچه سایز سنسور بزرگتر باشد پتانیسل بالاتری برای ثبت تصاویر با کیفیت تر دارد.
دیگری فاصله کانونی است:
فاصله ی کانونی به فاصله ی نقطه ی کانونی شدن نور از محور اصلی اپتیک کانونی کننده گفته می شود. در لنزهای دوربین های عکاسی مقداری این تعریف و عملکرد پیچیده تر است. با این حال هرچه فاصله ی کانونی اپتیک کمتر باشد، میدان دید وسیع تری را در بر می گیرد.
اون 23 هم اگر اشتباه نکنم میدان دید است. هرچی وایدتر بیشتر باشه شما میتونید فضای بیشتری را داخل عکس خود بگنجانید.
Last edited by ulsss; 08-02-2014 at 23:43.
از دوستان میخوام بگن کدوم بدنه مناسب خرید هست؟؟ و پیشنهاد شما چیه؟؟
![]()
ممنون از پاسختون.
من گیج شدم.یکی میگه لنز ccd بهتره و نویز کمتری داره و خودم و خیلیا میگن cmos
لنز سونی wx150 هم بعضی سایتا bsi cmos زدن بعضی هم exmor r cmos
در کل کیفیتی که انتظار دارم اینه که عکس های زیبایی بندازه و طبیعی بودن رنگها و زوم ،خیلی ملاک نیست!
پیشاپیش ممنون
خواهش
CMOS بهتره،شک نکن . نشون به اون نشون که تمام دوربین های حرفه ایی و گرانقیمت CMOS اند.من گیج شدم.یکی میگه لنز ccd بهتره و نویز کمتری داره و خودم و خیلیا میگن cmos
EXMOR زیر مجموعه BSI CMOS است. و لنز WX150 را سایت سونی شاپ EXMOR زده.لنز سونی wx150 هم بعضی سایتا bsi cmos زدن بعضی هم exmor r cmos
با تشکر از شما دوست عزیز.اول اینکه من شنیدم هرچه عدد میدان دید کمتر باشه میدان دید وسیعتر است.مثلا لنز 23 میلیمتر میدان دید وسیعتری نسبت به لنز 25 میلیمتر دارد.دوم اینکه اون اعدادی که گفتم به صورت یک بر روی مثلا 5.9-2.8 است هم شنیدم مقدار باز شدن دیافراگم در فاصله های کانونی ماکزیمم و مینیمم را نشان میدهد.اگر میشود دوستان در این باره توضیح بیشتری بدهند.من دوباره عکس این دوربین و اعداد نوشته شده روی لنز اونو براتون میزارم تا نظرات دوستان را درباره این اعداد بشنوم.ممنونم.![]()
Last edited by david-ebi; 08-02-2014 at 18:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)