درسته همه چیز ولی اجرا نمیشه!آفلاین هم نشد...
همه کرک هاش با استیم اجرامیشن؟
درسته همه چیز ولی اجرا نمیشه!آفلاین هم نشد...
همه کرک هاش با استیم اجرامیشن؟
برای من با نصب این آپدیت اجرا میشه بدون steam بازی کردم [COLOR="Red"call.of.duty.black.ops.update.4.read.nf oskidrow][/COLOR]
درست شد!ممنون از دوستان
درود دوستان هر چی کرک سالم برای این بازی هست تو رو خدا معرفی کنید کار من راه بیفته
splinter cell conviction
من نمیدونم چه نسخه ای از بازی رو دارم
دوستان يك تايژيك بود درباره شبكه كردن home frontهر چي گشتم نديدم تا جايي كه يادمه اونا مشكل ورود به سرور رو نداشتن
اما من اصلا نمي تونم وارد بخش چند نفره بشم هي واسم ميزنه استيم يافت نشد از اين حرفها
لطفا راهنمايي كنيد
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست شد با اینکه شما کاری نکردید
بچه من تو نصب call of duty dmodern war far3 مشکل دارم /
بازي رو به صورت کامل نصب ميکنم بعد از نصب بازي کرک رو هم ميريزم تو پوشه نصب اولين مشکلم با کرک بازي هستش که نود32 اون رو ويروس تشخيص ميده اومدم ويروس کشم رو غيرفعال کردم بعد دايرکت ايکس رو نصب کردم که دايرکت ايکسي ک تو پوشه بازي بود به اين صورت ک عکسو ميذارم بود منم هر 3 تا رو نصب کردم
تو همون قسمت فولدر microsoft visual ميبينيد که تو اونم همه ورژن ها موجود بود منم 2005 و 2008 رو داشتم گفتم جهت اطمينان 2010 رو هم نصب کنم اين کارم کردم
بعد بازي رو اجر کردم و با اين ارور مواجه شدم /یعنی ارورها
بچه ها میگن باید نرم افزار هایی مثله s team داشته باشی چیزای مفیدی که تو دیویدی 2 بود رو واستون گذاشتم تو پوشه ی other هم اینا بود
من steam ندیدم توش اگه میشه راهنماییم کنین همه این بازی رو تموم کردن من رو نصبش موندم![]()
با سلام و تشکرازسایت خوبتون من چند روزه بازی F1 2011 رو خریدم زمان نصب مشکلی نداره ولی وقتی با لانچر میخوام بازی رو اجرا کنم بعداز چند ثانیه با ارور ویندوز که ایراد از چیز خاصی نمیگیره فقط معنی پیغامش اینه که بعلت وجود مشکل در این برنامه ویندوز اونو میبنده که صفحه سیاه میشه و باید CLOSE PROGRAM رو بزنی. ویندوز من 7 هست که تا دیشب سرویس پک 1 بود که تو یه سایت خوندم که این نسخه به بازیها بعضا گیر میده که من نسخه ULTIMATE رو نصب کردم البته داخل دی وی دی بازی پوشه کرک بود که همشو محل نصب کپی کردم مثل خیلی بازیا مشخصات سیستمم CPU 7500 DUAL RAM 4G DDR3 VGA GEFORCE 220GT 1G DDR3 با مادربرد GIGA P43 من همیشه درایور کارت گرافیکم بروزه دایرکستم بروزه نمیدونم چرا این یدونه اینجوریه؟ حتی دیروز بازی CALL OF DUTY MW3 رئ خریدم و بدون مشکل دارم بازی میکنم در مورد F1 2011 لطف کنید و منو راهنمایی کنید بازم ممنون از سایت خوبتون
شما اگه انتی میروست nod32 هست با بستنش مشکلش رفع نیمشه و هنوز فایل مورد نظر به عنوان ویروس برای ویندوز معرفی شده برای رفع مشکلت شما باید در قسمت آدرس advance setup\exclusion آدرس فایل مورد نظر رو هم توی DVD بازی و هم در محل نصب بازی به عنوان استثناء معرفی کنی(اصلا هر دوی اون پوشه ها رو معرفی کن) بعد بازی رو دوباره کرک کن ببین درست میشه....
این ایرادی که شما میگی خیلی کلیه نمیشه فهمید مشکل از کجاست ولی شما برای اطمینان کرک رو تعویض کن ببین درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته گرافیکت هم به به شدت ضعیفه ولی نه در حدی که اصلا نتونه بازی رو اجرا کنه ولی اگه بازم با اینکار مشکلت رفع نشد با توجه به نکاتی که شما گفتی احتمالاش هست مشکل از خود بازی باشه!!
Last edited by mehdy.z; 11-11-2011 at 21:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)