تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1555 از 1667 اولاول ... 5551055145515051545155115521553155415551556155715581559156516051655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,541 به 15,550 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

درسته همه چیز ولی اجرا نمیشه!آفلاین هم نشد...
    همه کرک هاش با استیم اجرامیشن؟

2. این کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mina tina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

درسته همه چیز ولی اجرا نمیشه!آفلاین هم نشد...
    همه کرک هاش با استیم اجرامیشن؟
    برای من با نصب این آپدیت اجرا میشه بدون steam بازی کردم [COLOR="Red"call.of.duty.black.ops.update.4.read.nf oskidrow][/COLOR]

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

درست شد!ممنون از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

درود دوستان هر چی کرک سالم برای این بازی هست تو رو خدا معرفی کنید کار من راه بیفته
    splinter cell conviction
    من نمیدونم چه نسخه ای از بازی رو دارم

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

دوستان يك تايژيك بود درباره شبكه كردن home frontهر چي گشتم نديدم تا جايي كه يادمه اونا مشكل ورود به سرور رو نداشتن
    اما من اصلا نمي تونم وارد بخش چند نفره بشم هي واسم ميزنه استيم يافت نشد از اين حرفها
    لطفا راهنمايي كنيد

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

درود دوستان هر چی کرک سالم برای این بازی هست تو رو خدا معرفی کنید کار من راه بیفته
    splinter cell conviction
    من نمیدونم چه نسخه ای از بازی رو دارم
    بفرما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درست شد با اینکه شما کاری نکردید

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مشکل در نصب بازی call of duty modern war far 3

بچه من تو نصب call of duty dmodern war far3 مشکل دارم /
    بازي رو به صورت کامل نصب ميکنم بعد از نصب بازي کرک رو هم ميريزم تو پوشه نصب اولين مشکلم با کرک بازي هستش که نود32 اون رو ويروس تشخيص ميده اومدم ويروس کشم رو غيرفعال کردم بعد دايرکت ايکس رو نصب کردم که دايرکت ايکسي ک تو پوشه بازي بود به اين صورت ک عکسو ميذارم بود منم هر 3 تا رو نصب کردم

تو همون قسمت فولدر microsoft visual ميبينيد که تو اونم همه ورژن ها موجود بود منم 2005 و 2008 رو داشتم گفتم جهت اطمينان 2010 رو هم نصب کنم اين کارم کردم
    بعد بازي رو اجر کردم و با اين ارور مواجه شدم /یعنی ارورها

بچه ها میگن باید نرم افزار هایی مثله s team داشته باشی چیزای مفیدی که تو دیویدی 2 بود رو واستون گذاشتم تو پوشه ی other هم اینا بود

من steam ندیدم توش اگه میشه راهنماییم کنین همه این بازی رو تموم کردن من رو نصبش موندم

10. این کاربر از msi674 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام و تشکرازسایت خوبتون من چند روزه بازی F1 2011 رو خریدم زمان نصب مشکلی نداره ولی وقتی با لانچر میخوام بازی رو اجرا کنم بعداز چند ثانیه با ارور ویندوز که ایراد از چیز خاصی نمیگیره فقط معنی پیغامش اینه که بعلت وجود مشکل در این برنامه ویندوز اونو میبنده که صفحه سیاه میشه و باید CLOSE PROGRAM رو بزنی. ویندوز من 7 هست که تا دیشب سرویس پک 1 بود که تو یه سایت خوندم که این نسخه به بازیها بعضا گیر میده که من نسخه ULTIMATE رو نصب کردم البته داخل دی وی دی بازی پوشه کرک بود که همشو محل نصب کپی کردم مثل خیلی بازیا مشخصات سیستمم CPU 7500 DUAL RAM 4G DDR3 VGA GEFORCE 220GT 1G DDR3 با مادربرد GIGA P43 من همیشه درایور کارت گرافیکم بروزه دایرکستم بروزه نمیدونم چرا این یدونه اینجوریه؟ حتی دیروز بازی CALL OF DUTY MW3 رئ خریدم و بدون مشکل دارم بازی میکنم در مورد F1 2011 لطف کنید و منو راهنمایی کنید بازم ممنون از سایت خوبتون

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بچه من تو نصب call of duty dmodern war far3 مشکل دارم /
    بازي رو به صورت کامل نصب ميکنم بعد از نصب بازي کرک رو هم ميريزم تو پوشه نصب اولين مشکلم با کرک بازي هستش که نود32 اون رو ويروس تشخيص ميده اومدم ويروس کشم رو غيرفعال کردم بعد دايرکت ايکس رو نصب کردم که دايرکت ايکسي ک تو پوشه بازي بود به اين صورت ک عکسو ميذارم بود منم هر 3 تا رو نصب کردم

تو همون قسمت فولدر microsoft visual ميبينيد که تو اونم همه ورژن ها موجود بود منم 2005 و 2008 رو داشتم گفتم جهت اطمينان 2010 رو هم نصب کنم اين کارم کردم
    بعد بازي رو اجر کردم و با اين ارور مواجه شدم /یعنی ارورها

بچه ها میگن باید نرم افزار هایی مثله s team داشته باشی چیزای مفیدی که تو دیویدی 2 بود رو واستون گذاشتم تو پوشه ی other هم اینا بود

من steam ندیدم توش اگه میشه راهنماییم کنین همه این بازی رو تموم کردن من رو نصبش موندم
    شما اگه انتی میروست nod32 هست با بستنش مشکلش رفع نیمشه و هنوز فایل مورد نظر به عنوان ویروس برای ویندوز معرفی شده برای رفع مشکلت شما باید در قسمت آدرس advance setup\exclusion آدرس فایل مورد نظر رو هم توی DVD بازی و هم در محل نصب بازی به عنوان استثناء معرفی کنی(اصلا هر دوی اون پوشه ها رو معرفی کن) بعد بازی رو دوباره کرک کن ببین درست میشه....
    با سلام و تشکرازسایت خوبتون من چند روزه بازی F1 2011 رو خریدم زمان نصب مشکلی نداره ولی وقتی با لانچر میخوام بازی رو اجرا کنم بعداز چند ثانیه با ارور ویندوز که ایراد از چیز خاصی نمیگیره فقط معنی پیغامش اینه که بعلت وجود مشکل در این برنامه ویندوز اونو میبنده که صفحه سیاه میشه و باید CLOSE PROGRAM رو بزنی. ویندوز من 7 هست که تا دیشب سرویس پک 1 بود که تو یه سایت خوندم که این نسخه به بازیها بعضا گیر میده که من نسخه ULTIMATE رو نصب کردم البته داخل دی وی دی بازی پوشه کرک بود که همشو محل نصب کپی کردم مثل خیلی بازیا مشخصات سیستمم CPU 7500 DUAL RAM 4G DDR3 VGA GEFORCE 220GT 1G DDR3 با مادربرد GIGA P43 من همیشه درایور کارت گرافیکم بروزه دایرکستم بروزه نمیدونم چرا این یدونه اینجوریه؟ حتی دیروز بازی CALL OF DUTY MW3 رئ خریدم و بدون مشکل دارم بازی میکنم در مورد F1 2011 لطف کنید و منو راهنمایی کنید بازم ممنون از سایت خوبتون
    این ایرادی که شما میگی خیلی کلیه نمیشه فهمید مشکل از کجاست ولی شما برای اطمینان کرک رو تعویض کن ببین درست میشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته گرافیکت هم به به شدت ضعیفه ولی نه در حدی که اصلا نتونه بازی رو اجرا کنه ولی اگه بازم با اینکار مشکلت رفع نشد با توجه به نکاتی که شما گفتی احتمالاش هست مشکل از خود بازی باشه!!
    Last edited by mehdy.z; 11-11-2011 at 21:45.

13. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •