سلام دوست عزیز
طرح بهار تا بهار یکساله فقط شامل شبانه میشه سرعتش هم ۲ مگ می باشد.قیمت ۲۷۰ ه ت به همراه ۱۲۰ گیگ
سلام دوست عزیز
طرح بهار تا بهار یکساله فقط شامل شبانه میشه سرعتش هم ۲ مگ می باشد.قیمت ۲۷۰ ه ت به همراه ۱۲۰ گیگ
ممنون بابت پاسخ
فقط الان هم این طرح هست یا قبلا بوده ؟ چون واسه من تو قسمت تمدید طرح ها ، همشون بدون شبانست
الان هست فقط برای گرفتنش نمی تونی از سایت استفاده کنی
این طرح یکساله است که به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت عرضه می شه که باید از نمایندگی ها بخری یا این که آسون ترین کار زنگ بزن ۲۰۲۰ شماره کارت بگیر مبلغ رو براش ارسال کن و بعد ادامه کارهاش
می تونی طرح رو بخری
دوستان الان می تونیم سر ساعت ۱ بزاریم و دانلود کنیم و از حجم مون کم نشه ؟؟؟؟ سیستم درست شده یانه من که مدتی است از ۲ تا ۶ و ۷ دانلود می کردم
الان از ۱ بزارم دوستان نظرتون چیه؟؟؟
اینم قیمت و توضیحات طرح های بهار تا بهار
![]()
اینا رو میشه غیراز پیش پرداخت گرفت؟ یعنی بیاد رو قبض تلفن؟ بعد میشه قرار دادو مثلا فسخ کرد بعدا؟ چون ما 2-3 ماه دیگه از این خونمون میریم بعد دردسر نشه صاحاب بعدیش بگه من اینو نمیخوام بیاین درستش کنین یا پولشو بدین؟
لیست کامل سرویس هایی که میشه پیش پرداخت گرفت و یا پس پرداخت گرفت و تفاوت هاش را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ببینید.
بهتره پیش پرداخت بگیرید که به مشکل نخورید.
من برای اینکه مودم دیسکانکت بشه میرم به آدرسش و بعد
Advanced Setup>ADSL
و دکمه Save میزنم.بعد مودم خودش از چراغ ADSL دوباره شروع میکنه به گرفتن خط.
اینجوری می تونم از یک دانلود کنم بدون مشکل
ولی خوب می خوام بدونم دوستانی که مودم Tp Link دارن برای دیسکانکت کردن مودم از کدوم گزینه استفاده میکنند.
توجه کنید که من اون موقع شب \شت سیستمم نیستم و ماکرو داره اینکارو انجام میده.
ممنون
4 طرح هایی که بصورت کمپین ارایه میشوند چون داراي قرارداد یکساله میباشند قابل فسخ نمیباشند و در صورتیکه مشترك اقدام به فسخ قرارداد
(درخواست کتبی و مراجعه مالک به امور مشترکین استان) نمایند مشمول بند هاي جریمه موجود در قرارداد خواهند شد.
![]()
Last edited by ArashMiniStar; 13-03-2015 at 23:40.
دانلود کجا بود؟
قبلا سرعت تا بیش از 200KBps می رفت الان که بعد از مدتها اومدم یک دانلودی بزنم توی رگ می بینم سرعت روی حدود 65KBps می چرخه. مودم رو ریستارت کردم بازم همون بود لذا خاموش کردم سیستم رو. اصلا ارزش نداره
حجم دزدی ها به کنار، یک پول یامفت و الکی برای شبانه از ما گرفتن و بس
کاش با اون مبلغ بسته ی نامحدود شبانه ی ایرانسل می گرفتم جای من سرعتش در شب تا بیش از 6 مگابیت میرسه
امیدوارم بزودی این ispهای لجن ورشکست بشن دلمون خنک بشه
شما هم دیگه روی شبانه حساب نکنین و پولی بابتش ندین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)