مخابرات
128
اردبیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات
128
اردبیل
طرح 2 مگ مخابرات یکساله 60 گیگ
به نظر شما همه چی درسته...
خط روی 4مگ بسته شده
![]()
مخابراتتون از اكانتينگ سرعت ها رو روي اسمي تنظيم كرده
من تماس مستقیم با OMC دارم ایشان مرکز اکانتینگ رو تایید نکردن شما مطمین به وجود همچین مرکزی هستی شماره تماسی دارین که در پیام خصوصی در اختیار بگذارید تا رسیدگی کنم آخه راه شو من پیدا میکنم.
چون به مسئولین گفتم شاید از اکانتینگ باشه گفتن من در جریان نیستم.
این اکانتینگ کجاست باهاش تماس داشتین.
خط من فیبر نوری است لذا بیشتر از این هم جواب نمیده تازه الان درست کردن قبل این 1.50Mbsبود
بعد مدت ها این موقع شب یه پینگ خوب
512Kb مخابرات
هر شركتي يه نرم افزار اكانتينگ داره كه باهاش تعرفه ها و سرعت ها رو تعيين ميكنه خط شما الان تا 20مگ هم ميكشه و الان روي 4مگ بسته شده كه از طريق نرم افزار محدود كردن روي 250كيلوبايت اتفاقا فيبر نوري براي اينترنت خيلي كيفيتش بالاتر از مسيه اكانتينگ هم دست اداره ي ديتاست
پس چرا درخواست سرویس 5 مگ دادم گفتن نمیشه تا 2مگ بیشتر جواب نمیده اونا برای فروش است فرق نمیکنه بخوان به من ندن.در ضمن خود مامورین سالن دستگاه برام آمدن دم پست نوری بهشون گفتم شاید از جایه دیگه محدود شده باشم گفتن خیر اگر سرعت جواب بده ارایه میدیم تا جایی که جا داشته باشه این به نفع ماست که شارژ تو بخوریم بری بخری
اين حرفا نيستن اينا نميخوان به شما 5مگ بدن وگرنه خط شما 10مگ هم راحت ميكشه اصلا بشون بگو واسم 5مگ تمديد كنيد اشكالي نداره خطت كه روي 4 مگه 5مگ كه گرفتي از اكانتينگ سرعتت رو 630 ست ميشه بعدش راحت ميتوني 460كيلوبايتو بگيري همين الان خط شما رو 4مگه
پ این چه وضعیه خدا خیرت بده.چرا انقد داغونه سرعتت؟!
نه ولی خارج از شوخی الان دقیقا چیشدههههه؟!!
سرویس کجاس؟شرکتی چیزیه؟
با این سرعتی که شما داری میشه تایتانیک رو به صورت فیزیکی دانلود کرد در کسری از ثانیه
اقا من سرویس 2 مگ نامحدود تهران دارم وضعیتم اینه :
برا گیمنت گرفتم قبلا یعنی 6-7 ماه پیش خوب بود الان اینطوری شده بچه ها سرور اروپا دوتا 2 بازی میکن پینگ 400 هست ! قبلا 140-50 بود !!!
اصلا الان این سرعت 2 مگ هست ؟
زنگ بزنم درست میکنن ؟
Last edited by torkamans; 05-01-2015 at 13:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)