تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1554 از 2199 اولاول ... 55410541454150415441550155115521553155415551556155715581564160416542054 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,531 به 15,540 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده ساکن شیراز هستم و قصد دارم به مبین نت سوییچ کنم
    نظر شما چیه؟ سرعتش تو روز؟ شب؟
    راستی من ایرانسل دارم
    من ایرانسل نداشتم بتونم مقایسه کنم ولی خوب نسبت به ایرانسل خیلی گرون تره . مبین نت خیلی قطعی داره یعنی سر موقع دانلود شبانه قطع می کنن معمولا ..من کلا 2 ماه این اشتراک رو گرفتم و تو این دو ماه اندازه 2 هفته قطعی داشتم که متاسفانه قطعی ها رو اصلا به قرار داد اضافه نمی کنن حتیا گه پیگیری کنید.البته به این معنی نیست که روزها تا حالا قطعی نداشتن شده 1-2 روز هم قطع بوده
    موضوع بد دیگه هم اینه که بدون اطلاع قبلی قطع می کنن ... بدون هیچ خبری من پری شب کامپیوترم الکی روشن بود .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تاپیک بالا هم بخونی بد نیست .. در کل یه 10-15 صفحه از همین تاپیک رو صفحات اخر بخون نظرات دوستان هم می تونه کمکتون کنه که تو این مدت چی گذشته . موفق باشید

2. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیزم ، من الان یه vps تو انگلیس دارم ، یکی هم تو آمریکا ، هر جفتشم پهنای باندش نا محدوده یعنی اگه چیزی دانلود کنی یا از سرور دانلود بشه مشکلی نیست حتی ۱ ترا دانلود کنی ! تو خارج پهنای باند ارزون و به همین دلیل نامحدوده ، ولی شما که میگی میخوای از ایران بگیری به پهنای باندشون دقت کردی ؟؟؟ ماهانه ۳۰ گیگ ، ۵۰ گیگ !!! یعنی اینقدر با سرورت انتقال بدی سرورت خلاصه ! چون تو ایرانه و پهنای باند گرونه !

این قضیه سرعت هم کاملا به پورت اون سروری که دانلود میکنید ازش مربوطه که اگه ضعیف باشه و یا شلوغ باشه سرعت دانلود کم میشه چون نمیتونه کل ظرفیت سرور رو بزاره و تو ساعت رایگان که محدودیت میزارن رو کانکشن ها اگه سرور پورت قوی و خلوت نداشته باشه سرعت دانلود کمی میده

مثلا شما از سرور اپل دانلود کن تو ساعات رایگان ببین چه سرعتی میده !!

الان بین این ۲ سرور من که واسه خودم دارم انگلیس سرعت شبانه ازش خوب نیست ولی آمریکا خیلی خوبه و دارم فایل هامو منتقل میکنم روش
    اولا هر کسی چیز خوبی میخواد ، باید خرج کنه. دوما قرار نیست هر چی میخوای دانلود کنی بزاری روی اون وی پی اس که بعدا مشکل پهنای باند پیش بیاد. برای فایل های بزرگ که سرور خارجیشون سرعت نمیده استفاده کنید. دقت کنید الان مثلن سایت هایی که دیتاسنترشون لیزوب هست (فرقی نمیکنه ، هلند، آلمان ، سوئیس) سرعت بسیار بالایی میدن (با اینکه خارجی هستن) اما خیلی از این سایت های دیگه از دیتاسنتر های آشغال مثل هتزنر و رد استیشن گرفتن که سرعتت میاد پایین و با منتقل کردن فایل هات به vps ایرانت میتونی با سرعت بالا دانلودشون کنی.
    یه خوبی دیگه ای که وی پی اس ایران داره اینه که میتونی از بعضی سایت ها که آی پی رو محدود کردن و فقط به آی پی ایران اجازه ی دانلود کردن میدن ، دانلود کنی، مثلا سافت 98

سرعت پورت هم توی ایران همشون 100 مگ هستن که اگه واقعا از دیتاسنتر معتبری بگیری ، سرعت خوبی بهت میده. من خودم وی پی اس ایران رو از دیتاسنتر تبیان و یا پارس آنلاین پیشنهاد میکنم.

4. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اولا هر کسی چیز خوبی میخواد ، باید خرج کنه. دوما قرار نیست هر چی میخوای دانلود کنی بزاری روی اون وی پی اس که بعدا مشکل پهنای باند پیش بیاد. برای فایل های بزرگ که سرور خارجیشون سرعت نمیده استفاده کنید. دقت کنید الان مثلن سایت هایی که دیتاسنترشون لیزوب هست (فرقی نمیکنه ، هلند، آلمان ، سوئیس) سرعت بسیار بالایی میدن (با اینکه خارجی هستن) اما خیلی از این سایت های دیگه از دیتاسنتر های آشغال مثل هتزنر و رد استیشن گرفتن که سرعتت میاد پایین و با منتقل کردن فایل هات به vps ایرانت میتونی با سرعت بالا دانلودشون کنی.
    یه خوبی دیگه ای که وی پی اس ایران داره اینه که میتونی از بعضی سایت ها که آی پی رو محدود کردن و فقط به آی پی ایران اجازه ی دانلود کردن میدن ، دانلود کنی، مثلا سافت 98

سرعت پورت هم توی ایران همشون 100 مگ هستن که اگه واقعا از دیتاسنتر معتبری بگیری ، سرعت خوبی بهت میده. من خودم وی پی اس ایران رو از دیتاسنتر تبیان و یا پارس آنلاین پیشنهاد میکنم.
    خب عزیز یعنی شما حاضری ماهی ۳۰ تومن حداقل ( که کمترین قیمت موجود اینه ) بدی برای کلا ۳۰ گیگ پهنای باند که اکه مثلا بخوای ۱۰ گیگ دانلود کنی باید در اصل یه ۱۰ گیگ منتقل کنی رو سرور بعد ۱۰ گیگ دانلود کنی که این یعنی ۲۰ گیگ از اون ۳۰ گیگ پرید !! فقط واسه ۱۰ گیگ دانلود !!
    خب اینو بدی اینایی که تو اینترنت دانلود میکنن گیگی میگیرن مثلا ۳۰۰ تومن که هم سریعتر میگیری هم ارزون تر !

6. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اولا هر کسی چیز خوبی میخواد ، باید خرج کنه. دوما قرار نیست هر چی میخوای دانلود کنی بزاری روی اون وی پی اس که بعدا مشکل پهنای باند پیش بیاد. برای فایل های بزرگ که سرور خارجیشون سرعت نمیده استفاده کنید. دقت کنید الان مثلن سایت هایی که دیتاسنترشون لیزوب هست (فرقی نمیکنه ، هلند، آلمان ، سوئیس) سرعت بسیار بالایی میدن.....
    چجوری میشه فهمید که دیتاسنتر یک سایت کدوم هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب عزیز یعنی شما حاضری ماهی ۳۰ تومن حداقل ( که کمترین قیمت موجود اینه ) بدی برای کلا ۳۰ گیگ پهنای باند که اکه مثلا بخوای ۱۰ گیگ دانلود کنی باید در اصل یه ۱۰ گیگ منتقل کنی رو سرور بعد ۱۰ گیگ دانلود کنی که این یعنی ۲۰ گیگ از اون ۳۰ گیگ پرید !! فقط واسه ۱۰ گیگ دانلود !!
    خب اینو بدی اینایی که تو اینترنت دانلود میکنن گیگی میگیرن مثلا ۳۰۰ تومن که هم سریعتر میگیری هم ارزون تر !
    بعدشم حتما باید بایستم تا برام با پست cd بفرستن؟؟!!

دست بردار بابا!
    Last edited by Joaquin; 02-06-2013 at 11:47.

9. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چجوری میشه فهمید که دیتاسنتر یک سایت کدوم هست؟
    راه های زیادی هست ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت

11. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مسلما نیازهای هرکس فرق می کنه و بسته به اون یه VPS رو انتخاب می کنه

مثلا من که تو ماه حداکثر 10-15 فیلم دانلود می کنم همون پهنای باند ایران کافیه ولی برای کسی که میخواد دانلود فایل به اشتراک بزاره نه.

بهتره دوستان اگه VPS خوبی چه خارجی و چه ایرانی سراغ دارند معرفی کنند تا هرکس بتونه بسته به شرایط خودش تست کنه

شاید همین VPSی که برای شما خوبه برای دیگری سرعت خوبی نده

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعدش باید بایستم تا برام با پست cd بفرستن؟؟!!
    نه عزیز مثلا من تهران میشناسم کسی رو سرعت دانلودش ۵ مگ به بالاست ( ۱۰ مگ بود قدیم الان یکم کم شده ) بهش سفارش دانلود میدادم ۳۰۰ گیگ لینکاشو میفرستادم ، ۲، ۳ روزه آماده میشد هارد میدادم بهش بعد از ظهر بهم تحویل میداد به همین راحتی ( سفارش زیر ۱۰ گیگ هم دادم بهش به سرعت برام آماده کرده ) قیمتش هم از ۳۵۰ تا ۲۵۰ هست بسته حجم دانلود ،

حالا من چون تهرانم تو تهران پیدا کردم این دانلودر رو ، تو شهر های دیگه هم دیدم دوستان تبلیغ دادن همین کارو میکنن ، مثلا مشهد ، رشت ، تبریز

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

والا الان قیمت هر گیگ دانلود حدود 400 میافته + قیمت دی وی دی و رایت که اگه من 300 گیگ حساب کنم میشه 120 تومن فقط دانلود + قیمت هر دی وی دی 500 حساب کنم میشه حدود 70 دی وی دی که میشه 38 تومن و رایت و پول پست و از این حرفا میشه 200 تومن برات آب میخوره

در مورد vps باید بگم کسی که vps داره نمیاد پول لیچر از این حرفا بده که یعنی هزینه های اضافش که برای لیچ میده راحت میده برای vps بدون دقدقه و مشکل دانلود میکنه خیلی هم با صرفصت

الان من خودم طرح نوروزی مبینو دارم که 6 ماه 80 تومن دادم که روی 3 گیگ دانلود کنم میشه 540 گیگ توی این 6 ماه فقط با 80 تومن بدون هیچ هزینه ای

16. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

نه عزیز مثلا من تهران میشناسم کسی رو سرعت دانلودش ۵ مگ به بالاست ( ۱۰ مگ بود قدیم الان یکم کم شده ) بهش سفارش دانلود میدادم ۳۰۰ گیگ لینکاشو میفرستادم ، ۲، ۳ روزه آماده میشد هارد میدادم بهش بعد از ظهر بهم تحویل میداد به همین راحتی ( سفارش زیر ۱۰ گیگ هم دادم بهش به سرعت برام آماده کرده ) قیمتش هم از ۳۵۰ تا ۲۵۰ هست بسته حجم دانلود ،

حالا من چون تهرانم تو تهران پیدا کردم این دانلودر رو ، تو شهر های دیگه هم دیدم دوستان تبلیغ دادن همین کارو میکنن ، مثلا مشهد ، رشت ، تبریز
    اصلا صرف نداره

مگه سرعت بالا داشتن حسن برتر هست خیر
    ان موجود بودن و دارا بودن منبع دانلود حسن هست

این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما منبعی داره برای استفاده شخصی که چه بسا فلان فرد شما اصلا نمیتونه دسترسی داشته باشه به منبع ایشون مثلا یوز و پسورد و ای پی و...میخواد

پس عقل حکم میکنه ادم خودش باشه نه دیگری

من خودم ماهی 250 گیگ دانلود دارم از منبعهایی که مخصوص خودم هست و همون کفایت میکنه اصلا اینترنت من 100000 باشه سرعتش منبع نداشته باشم به چه دردم میخوره حالا 10 گیگ بگیر یا 10000 گیگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •