تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1554 از 4751 اولاول ... 554105414541504154415501551155215531554155515561557155815641604165420542554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,531 به 15,540 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام.
    مودم من وصل شده ، یعنی وصل کردم به خط خونه و چراغ Status روشن موند ، اما الان شرکت تعطیل هست ، کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه که چطور میتونم اینترنت رو امشب راه بندازم؟
    توضیحات : سرویس Echo . Shatel
    با تشکر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

طرف به هیچ عنوان نمی خواست قبول کنه محدودیتی اعمال شده برای دانلود کردن و این یه مشکل سراسری هست؛ برگشتم بهش گفتم اینجور که من توی نت می بینم کلی از شهرها این مشکل رو دارن و به مرکز مخابراتی خاصی مربوط نمی شه. گفتم اگه مایل باشید می تونم بهتون آدرس بدم برید بخونید کجاها این مشکل رو دارن و اسم چندتا شهر رو آوردم براش. این دفعه گفت توی شب این چیزا پیش میاد. بهش گفتم من توی روز هم این مشکلها رو دارم و یه کم از حرفش عقب نشست.
    من هفته ی پیش فقط شبها مشکل افت سرعت داشتم اما الان که گاه و بیگاه در طول روز هم تست میکنم روز هم نوسان پیدا کرده و بین 30 تا 50 بازی میکنه.
    من مشکوک به مسائل سیا*سی هم شده ام ، چون الان تمام ISP های دیگر (از پارس آنلاین و فن آوا گرفته تا آسیاتک) کاربرهاشون چندین روزه که میگن افت سرعت دارند . از طرفی چون ISP ها از سازمان مقررات (که زیر نظر دولت هست) خیلی میترسند و برای این افت سرعت هیچ پاسخی نمیدن و دائما طرفه میرن.
    تو رو خدا خودتون ضوابط و قوانین سازمان مقررات برای شرکتهای ارائه دهنده اینترنت رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوساعت تو سایتش گشتم یکدونه بند و تبصره در حمایت از مشتری پیدا نکردم .. همه ی بند و تبصره هاش در حمایت از حکو*مت دو*لت و نظام جمهوری اسلامی و ... هست!
    Last edited by ghahremanimehdi; 25-01-2010 at 21:04.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام.
    مودم من وصل شده ، یعنی وصل کردم به خط خونه و چراغ Status روشن موند ، اما الان شرکت تعطیل هست ، کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه که چطور میتونم اینترنت رو امشب راه بندازم؟
    توضیحات : سرویس Echo . Shatel
    با تشکر
    اینترنت رو حتما باید پشتیبانی فعال کنه.
    ولی علی الحساب :
    در TCP/IP در Network connection
    DNS وارد کن : 85.15.1.10
    و در Gateway آی پی مودم رو وارد کن : 192.168.1.1

بعد در اکسپلورر هر سایتی رو که بخوای ببینی یک پنجره از شاتل باز میشه که گفته باید با پشتیبانی تماس بگیری تا اینترنتت رو فعال کنند.

4. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa_Kaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

فکر می کنم مشکل مشترکی داریم. مشکل شما هم فک کنم اینجوریه که شبها چون سرعت میاد پایین و شما زمان دانلود اولین فایل رو با پهنای باند کامل حساب می کنید، دانلود اولی تمام نشده دومی شروع می شه و به احتمال زیاد این ترتیب برای سومی هم اتفاق می افته؛ یعنی اولی و دومی و سومی با هم دانلود می شه و به خاطر این ایست می کنه. خودتون شده چک کنید که این حالتی که من می گم اتفاق افتاده یا نه؟
    دوست من اونجوری نمیشه این idm یه طوری هست که وقتی دانلود ها رو میزاری تو صف نوبتی دانلود میکنه یعنی امکان نداره قبل از تموم کردن اولی به دومی بره مگر اینکه از سرور چیزی دریافت نکنه که اونوقت دومی رو دانلود میکنه
    امروز با xp امتحان میکنم ببینم بازم اونجوری میشه یا نه

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس اکو 512 دارم ، شبها سرعتش میاد پایین ، با پشتیبانی صحبت کردم ، گفتش میتونی یه مقدار پول بیشتر بدی تا سرویست با دیگران شیر نشه ! یعنی فقط خودم استفاده کنم ! کسی میدونه چقدر هزینه شه و چطوریه ؟
    راستی قیمت ها هم کاهش پیدا کرده ! مهلتش به شرکت ها یک ماه هست !
    یعنی شاتل قیمتاشو میاره پایین ؟ کسی خبر نداره ؟
    با تشکر

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام دوستان
    من سرویس اکو 512 دارم ، شبها سرعتش میاد پایین ، با پشتیبانی صحبت کردم ، گفتش میتونی یه مقدار پول بیشتر بدی تا سرویست با دیگران شیر نشه ! یعنی فقط خودم استفاده کنم ! کسی میدونه چقدر هزینه شه و چطوریه ؟
    راستی قیمت ها هم کاهش پیدا کرده ! مهلتش به شرکت ها یک ماه هست !
    یعنی شاتل قیمتاشو میاره پایین ؟ کسی خبر نداره ؟
    با تشکر
    حتما منظورش سرویس های ارت بوده...

این که یک ماه به شرکت ها مهلت دادن را از پشتیبانی شنیدی یا از جای دیگه؟!

اره گفتن که باید 20 درصد بیشتر از قیمت های مخابرات باشه نه بیشتر...

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه بابا!میگفت از این adsl نسل جدیده شما اطلاعاتی‌ ندارین؟
    خوب پس اگه 1 مگابايت هم باشه كه نسل جديد نميشه سال هاست كشور هاي خارج دارن 24 مگابيت با خط تلفن ميدن

اگر شركتي باشه يه همچين پهناي باندي بده قيمت سرسام آوري بايد داشته باشه و به درد شركت هاي بزرگ با درآمد بالا ميخوره. 8 مگابيت توي ايران شوخي نيست وقتي 1 مگابيت رو شاتل ميده 400.000 تومن اووووووه...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از حضور دانلودر های عزیز یه سوال داشتم!

کسی با لپتاپ دانلود شبانه می کنه؟من لتاپ 13 اینچی سونی دارم می ترسم شب بذارم تا صبح داغ شه بترکه! کسی تجربه ای نداره؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب پس اگه 1 مگابايت هم باشه كه نسل جديد نميشه سال هاست كشور هاي خارج دارن 24 مگابيت با خط تلفن ميدن

اگر شركتي باشه يه همچين پهناي باندي بده قيمت سرسام آوري بايد داشته باشه و به درد شركت هاي بزرگ با درآمد بالا ميخوره. 8 مگابيت توي ايران شوخي نيست وقتي 1 مگابيت رو شاتل ميده 400.000 تومن اووووووه...
    دیگه شاتل هم خیلی دزده که 400 تومن میده در حالی که صبانت هم 1مگ نامحدود رو 3ماه میده 734 تومن در حالی که شاتل 3 ماه میشه 1.200 تومن

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از حضور دانلودر های عزیز یه سوال داشتم!

کسی با لپتاپ دانلود شبانه می کنه؟من لتاپ 13 اینچی سونی دارم می ترسم شب بذارم تا صبح داغ شه بترکه! کسی تجربه ای نداره؟
    آره بابا من DELL VOSTRO 1500 دارم و هرشب تا ساعت 7 روشنه و بعدش خاموش میکنم و دوباره ساعت 1 2 روشن میکنم تا 7 روز بعد

12. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •