اقا من پیام دادم مدیر عامل اسیاتک گفتم پورت منو جمع اوری کنه چند روز طول میکشه پورت منو جمع کنن راحت بشم.![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اقا من پیام دادم مدیر عامل اسیاتک گفتم پورت منو جمع اوری کنه چند روز طول میکشه پورت منو جمع کنن راحت بشم.![]()
سلام دوستان
من تو سامانه امور مشترکین ثبت نام کردم نوشت رمز شما به ایمیل و موبایلتان فرستاده شد .
ولی ایمیلم رو که چک میکنم هیچی نیومده؟ قضیه چیه؟
پیشنهاد من اینه که کلا بی خیال آسیاتک شی ولی در کل چه توقع ها داری شما آسیانک هاستا!!! باید زنگ بزنی رمز تو بگیری![]()
از منم میشنوی سراغ آسیاتک نیا.من که این ماه دارم تخلیه میکنم از شرش راحت بشم.![]()
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات، از افتتاح خط جدیدی با سرعت بسیار بالا در هفته آینده خبر داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای واعظی در نشست خبری افزود: ظرفیت این خط در سال آینده دو برابر خواهد شد و به این ترتیب ارتباط ایران و بخش بین الملل با سرعت بالا در حال گسترش است.
وی گفت: این امکانات باعث می شود که هم ارتباط مشترکان در داخل کشور بدون اینکه به خارج از کشور برود، برقرار شود و هم سرعت اینترنت افزایش یابد.
افزایش ۲۵ گیگابایتی پهنای باند اینترنت
او در ادامه به سوال دیگری که درباره وضعیت اینترنت مطرح شده بود پرداخت و اظهار کرد: در هفته دولت و با افتتاح پروژهای که امروز شاهد آن بودیم، حدود ۲۵ گیگابایت به ظرفیت پهنای باند کشور افزوده شد که به طور کلی می توان گفت حدود ۲۸ درصد به این ظرفیت اضافه شده است که ما امیدواریم تا پایان امسال شاهد افزایش بیشتر نیز باشیم.
وی در عین حال یادآور شد: این افزایش باعث میشود مردم بتوانند از اینترنت با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از افزایش حدود 28 درصدی پهنای باند اینترنت کشور در هفته دولت خبر داد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آقای دکتر واعظی در حاشیه افتتاح مراکز بین المللی تبادل ترافیک اینترنت کشور و در نشست خبری با بیان اینکه افتتاح این مراکز موجب افزایش پهنای باند اینترنت در حدود 16 گیگابایت برثانیه می شود، افزود: در هفته گذشته نیز پهنای باند اینترنت حدود 10 گیگابایت بر ثانیه توسعه داشت.
وی گفت: می توانیم امروز اعلام کنیم که در هفته دولت، ظرفیت پهنای باند از 72 گیگابایت به 97 رسیده است.
تدوین برنامه جامع برای فیلترینگ
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در پاسخ به سوالی که درباره فیلترینگ مطرح شده بود تاکید کرد: درباره فیلترینگ نیز در حال تدوین برنامهای جامع هستیم و باید به ما فرصت بدهید که در این زمینه کارهای اساسی انجام دهیم چرا که معتقدیم سایتهای مجرمانه نباید فعالیت داشته باشند اما از سوی دیگر نباید شرایط به گونهای باشد که سایتهای مفید و علمی در دسترس کاربران قرار نداشته باشند.
واعظی یادآور شد: البته حل این مشکل صرفا با حرف میسر نمیشود و لازم است که در این زمینه تجهیزات مختلف نیز مورد بهره برداری قرار بگیرد.
کاهش چند درصدی قیمت اینترنت
وی در ادامه صحبتهای خود در پاسخ به سوالی که در حوزه قیمت اینترنت و پهنای باند مطرح شده بود، اظهار کرد: یکی از سیاستهای ما آن است که درصدی از هزینههای اینترنت را کاهش دهیم اما برای این کار لازم است حتما سازوکاری طراحی شود که شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی هم پهنای باند را با قیمت مناسب در اختیار کاربران قرار دهند.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات همچنین یادآور شد: اکنون شرکتهای مختلف می توانند با قیمتی به مراتب ارزانتر در داخل کشور میزبانی شوند و سرعتی بالاتر داشته باشند و در عین حال از امنیتی بیشتر برخوردار شوند.
والا من که افزایش پهنای باندی حس نکردم حتما یا اسیاتر فروخته یا خود دولت برداشته
در مورد قیمت هم که افزایش پیدا کرد بجای کاهش!
اینا هنوز نمیدونن پهنای باند واحدش گیگا بیت بر ثانیه هست نه گیگا بایت بر ثانیه![]()
همش چرت و پرت و خوراک رسانه ایه تاحالا چی ارزون شده که این بشه چی بهتر شده که این بشه در واقعیت اینی هست که میبینید![]()
باز خوبه مثل سری قبل نگفت گیگاهرتز!!!!!!!!!!!!!![]()
خوب گوشیتون چی؟ به اون هم نیومده؟
مدیر عامل یک شرکت ارائه کننده اینترنت:
مشکل اصلی کمبود پهنای باند در کشور ما در حال حاضر عدم عرضه کافی آن از سوی دولت است لکن این کمبود توجیه کننده تخلف احتمالی از سوی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت اعم از دولتی و یا غیر دولتی نیست و باید این مشکل توسط مراجع ذی صلاح رسیدگی شود تا حقوق مشتریان تضییع نشود.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)