سلام نظر دوستان رو درمورد دوربین ixus 255 خواستم بدونم و اینکه تو بازار پیدا میشه برای خرید ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام نظر دوستان رو درمورد دوربین ixus 255 خواستم بدونم و اینکه تو بازار پیدا میشه برای خرید ممنون میشم راهنمایی کنید
این را هم جواب بدین لطفا
برای چه کاری میخواین ؟ انتظاراتتون ؟
انتظارم اینه wifi داشته باشه کیفیت فیلمبرداریش عالی باشه کیفیت عکس هم خوب باشه یه کامپکت کوچک و جمع و جور برای عکاسی
دوستان عزیز من سوالی دارم درباره اعدادی که روی لنزهای دوربینها نوشته میشود. مثلا روی لنز دوربین من نوشته 4.1-86.1 میلیمتر و باز در کنارش نوشته یک بر روی 2.8-5.9 و در آخر هم نوشته 23میلیمتر.اگر امکان دارد دوستان بگن که هر کدام از این اعداد چی چیزی رو نشون میده و معنیشون چی هست؟و آیا عدد فاصله کانونی در میان این اعداد هست یا نه؟و اینکه کلا مثلا نوشته توی کاتالوگش که لنز این دوربین 23 میلیمتر است یعنی چی؟23میلیمتر نشان دهنده چه چیزی هست؟
سلام به همه دوستان عزیز. خواهش میکنم من رو هم در خرید یه دوربین یاری بدین
من یه دوربین میخوام که عکسای با کیفیتی بگیره و زوم خوبی داشته باشه مثلا بشه باهاش از یه پشره یه عکس خوب گرفت.کیفیت فیلم برداریش زیاد مهم نیست
بودجه حد اکثر 500 تومن
در ضمن سفارش اینترنتی یا خرید از مغازه؟ کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون از این که حد اقل برای خوندنش وقت گذاشتین!
درود بر همه
دوربین زیر 700 چی پیشنهاد میکنبد؟
برای عکس های خانوادگی و طبیعت و ..
canon sx 260 - nikon L820 -sony wx150
اینها چطورن؟ نظرتون در مورد سونی چیه؟
ممنون
Last edited by LORD-Sh; 07-02-2014 at 21:18.
نیکون تو شبه حرفه ای عملکرد خیلی خوبی ندارهمن میخوام یه دوربین بگیرم
اولش خواستم nikon p520 بگیرم ولی بعدشم خواستم sx50 canon یا canon G15 رو بگیرم.
ولی با خودم گفتم به 1100000 به دوربین دادن یکم زیاده.
الانم چشممو nikon L820 گرفته
sx50 canon وcanon G15 دوربین های خوبی هستن که ارزش خریدشون بالاس
اگه زوم بالا میخواییدsx50 canon انتخاب خوبیه وگرنهcanon G15
داداش شما مطمئنی که نیکون L820 عملکردهخوبی نداره؟!!!
آخه خیلی فروش داره و خیلی هم ازش راضی هستن ، تازه زومشم 30 هست از طرفی تو CES 2014 امسالم L830 معرفی شده که زومش34 هست.
حالا میخوام بپرسم که کسی که ازش استفاده کرده بگه چه طوره؟!!
یه چیز دیگه هم هست ، خواهشا اونایی که با این دوربینا کار کردن بگن کیفیتشون چه طوره؟!!!
آخه اینوکه خدمم میدونم sx50 یه دوربین مگا زوم هست و g15 هم عکس های با کیفیتی میگیره.
ولی اینا همش رو کاغذه و تو عمل باید ببینی !!
بچه ها راستی کسی جایی رو میشناسه که من ازش راهنمایی بگیرم؟!!!
من تقریبا با همه ی دوربینا کار کردم
گفتنی ها گفته شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)