تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1553 از 2605 اولاول ... 553105314531503154315491550155115521553155415551556155715631603165320532553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,521 به 15,530 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تماشاکنید: گزارش اخبار سیما از سیاست مصرف منصفانه اینترنت مخابرات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سیمای دروغ گو بعید بود یک همچین گزارشی رو تهیه کنه ! در هر حال از اونجایی که هنوز حداقل توی خود سایت هیچ جزئیاتی منتشر نشده و روابط عمومیش هم گفته در حال حاضر اجرا نشده میشه دانلود کرد

4. 4 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرت در آینده اینطوری راحت تر نمی تونن، از "عطف به ما سبق" استفاده کنند ؟

6. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با کدوم نسخهذ ی نامحدود مخابرات میشه gta دان کرد؟ مگه بالاتر از 512 نامحدود میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

آی هوار که پدر ما رو درآوردن

یک ماه پیش خط تلفنامون قطع شد... زنگ زدیم گفتن کابل برگردونه... بعد که تلفنا وصل شد فهمیدیم شمارمون عوض شده... به خاطر همین قضیه به مدت سه هفته اینترنتمون قطع بود... زنگ میزدیم میگفتن داریم رو خط تلفنهای جدید ست میکنیم!!!

بعد که اینترنت درست شد دو سه روز خوب بود... تا این که از پریروز دوباره قاط زده و 90 درصد سایتها رو (حتی همین پی سی ورلد) باز نمیکنه... اکثر DNS ها رو امتحان کردم نشد که نشد ... زنگ زدم مخابرات یارو میگه فیبر نوری کشیدن به اون خاطره...خلاصه اینکه الان نزدیک یه ماهه اینترنت نداریم...

سلام من از چند وقت پیش این مشکل رو داشتم. به هر دری هم زدم درست نشد.چند تا به اصطلاح کارشناس و کارشناس ارشد مخابرات به صورت حضوری و تلفنی هیچ کاری برای من نکردن.
    تا این که گفتم یه سنگی بندازم و به پشتیبانی مودمم ایمیل بزنم و مشکل رو شرح بدم . مودمم Linksys wag 120n هستش. امروز ایملم رو جواب دادن و گفتن به احتمال قوی مقدار MTU توسط سرویس دهدتون تغییر کرده. داخل تنظیمات مودمتون بشید و MTU رو از حالت اتوماتیک خارج کنید و بصورت دستی مقدار 1392 رو بهش بدید. این کار رو کردم و در کمال ناباوری درست شد. MTU من روی اتوماتیک و مقدار 1500 ست شده بود که با تغییر مقدار کارم راه افتاد.
    حالا به صورت نرمال در حالت PPPOE دارم از اینترنت استفاده میکنم. بازم دم این خارجیا گرم. گفتم اینجا بگم شاید کسی مشکل مشابه من رو داشت.

اینم اطلاعاتی در مورد MTU :

چیست ؟
    این کلمه در اصطلاحات شبکه مخفف Maximum transmission unit به معنای حد اکثر واحد انتقال است.
    در سیستم های ارتباط کامپیوتری برای انتقال اطلاعات آنها را در به پکتهایی تقسیم میکنند که توسط این پکتها اطلاعات به مقصد میرسد و این پکتها با توجه به بستر مخابراتی حجم متفاوتی میتوانند داشته باشند به صورت مثال در Ethernet به صورت پیش فرض سایز پکتها 1500 بایت میباشد.
    این عدد در اکثر سیستم عامل ها و دیوایس های شبکه (لایه 3 و بالاتر) قابل تنظیم میباشد که در ویندوز XP فقط از طریق رجیستری میتوانید آن را تعیین نمایید.
    در مورد PPPoE نیز حد اکثر قابل انتقال برای آن 1492 میباشد که این به خاطر آن است که باید از Ethernet عبور کند و مک آدرس ( 6 بایت) و Protocol-ID PPP ( 2 بایت ) نیز به آن اضافه میشود که نتیجه 1500-8=1492 میشود .
    Last edited by Bahman No1; 10-05-2015 at 10:14.

9. 5 کاربر از Bahman No1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

5 روز مانده تا برگزاری مجمع سالانه شرکت مخابرات ایران، مدیرعامل شرکت برکنار شد.
    http://www.iranjib.ir/shownews/11684/برکناری-مدیرعامل-مخابرات-ایران/

11. این کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرت در آینده اینطوری راحت تر نمی تونن، از "عطف به ما سبق" استفاده کنند ؟
    چند صفحه قبل هم گفتم عطف بماسبق توی چند مورد خاص هست و اصلا به قوانین ائین نامه ای تعلق نمیگیره.(فقط توی قوانین کیفری هست)
    اما متن قرار داد ما با مخابرات چی بوده و قوانین ارائه خدمات اینترنتی چه توضیحاتی درباره امکان تغییر قرارداد داره دیگه چیزیه که باید وقتی کار به شکایت رسمی کشید باید دنبالش رفت.
    مثلا خاطرتون باشه چند سال قبل کسانی که معافیت چاقی و لاغری خدمت سربازی رو گرفته بودند بعد از 3 سال ازشون خواستند که دوباره بیان برای معاینه،در ابتدا خیلی ها گفتند قانون جدید که بسیار سخت گیرانه تر بود نباید برای کسانی که معافیشون رو گرفتند اعمال بشه (عطف بماسبق نشه) ولی از طرفی در قانون نظام وظیفه بود که رئیس سازمان نظام وظیفه میتونه تا 5 سال پس از پایان معافی فرد معاف شده رو دوباره برای معاینه فرا بخونه.اما میدونه نتیجه چی شد وقتی تعدادی از مردم بهدیوان عدالت اداری شکایت کردند؟
    "طبق اصل حقوق مکتسبه، بررسی مجدد امکانپذیر نمیباشد"
    یعنی اصل حقوق مکتسبه که یک اصل حقوقی هست بالاتر از قانون سازمان نظام وظیفه که میگفت بعد از 5 سال میتوانند دوباره معاینه کنند قرار گرفت.اصل حقوق مکتسبه نه تنها نگذاشت قانون سخت گیرانه جدید به معافی ها وارد بشه ، حتی نگذاشت امکان معاینه مجدد با همان قانون قدیم هم اجرا بشه.
    تمام موارد بالا رو گفتم تا بگم عطف بماسبق شدن چیزی نیست که در این مورد اتفاق بیفته.
    ممکنه در قانون خدمات مخابراتی کشور بندهایی وجود داشته باشه که دست مخابرات رو برای اجرای مصرف منصفانه باز بگذاره (البته اگر خود قرار داد مخابرات همچین چیزی نداشته باشه)
    شاید همه اینها برای تست بوده تا ببینند در این 2 هفته که تعدادی از کاربران پر مصرف دانلود نمیکنند چقدر به نفع مخابرات میشود و یا موارد دیگر...
    در نهایت هم اگر اجرا بشه اینم یک حق دیگری از هزاران حقی هست که از ما گرفتند کار رو باید از جای دیگری درست کرد

13. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان من تو جریان اخبار نیستم.. اینترنت یک مگ نامحدوده و با سرعت 120-130 دانلود دارم.. الان بازم مبتونم مثل قبل صبح تا شب بزارم دانلود؟؟؟ با هزینه میاد رو قبض؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من تو جریان اخبار نیستم.. اینترنت یک مگ نامحدوده و با سرعت 120-130 دانلود دارم.. الان بازم مبتونم مثل قبل صبح تا شب بزارم دانلود؟؟؟ با هزینه میاد رو قبض؟
    ممنون
    فعلا روابط عمومی سایت مخابرات که مهمترین منبع ما شده بود "گفته طرح اجرا نشده اگر اجرا بشه اطلاع رسانی میشه".با توجه به این صحبت بنده و تعدادی از بچه ها دانلود میکنیم

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان وضعیت سرویس چند روزی هست که خیلی خراب شده ... پینگ خیلی بالا حدود 500 , اکثر قیلترشکن ها کار نمی کنن نرم افزار وایبر به سختی وصل میشه و تلگرام که اصلا وصل نمیشه مگر با قیلترشکن !!

17. 2 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •