تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1553 از 4105 اولاول ... 553105314531503154315491550155115521553155415551556155715631603165320532553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,521 به 15,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

هیچ !
    فقط دلم به حال بچه هایی می سوزه که باید 24 ماه خدمت کنن الان! خودم به زور 21 ماه رو تموم کردم!با این که جامون بد نبود ولی همین که بهترین عمرمو اونجا می گذرندم داشتم آخراش بالا می آوردم!

از حرفم بروبچزی که تازه می رن خدمت کم نیارن! عین مرد برین خدمتتونو بکنین و مرد برگردید... زندگی بعضی موقع می شه میدون جنگ! پس بجنگ تا زنده بمونی!

2. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام/ شما اگر بند پ ندارید و میخواهید خودتان اقدام کنید چند راه دارید اول اینکه به سایت قرارگاه خاتم الانبیا بروید" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " و در قسمت خدمت سربازی ثبت نام کنید که همونجا شرایطشو نوشته از جمله رشته و معدل هایی که مورد قبول است معدل هم نسبت به دانشگاه فرق میکنه که داخل جدول توضیح داده شده و پس از خواندن شرایط ثبت نام میکنید و منتظر میمانید تا در صورت نیاز با شما تماس بگیرند راه دوم هم اینکه شما یکی از شرکت های زیر نظر قرارگاه را پیدا کنید وبه صورت حضوری و یا تلفنی وضعیت خود را با آنها در میان بگذارید تا در صورت نیاز شما را پذیرش کنند./ والسلام موفق باشید
    شرکت هایی که با خاتم قرارداد دارن رو از کجا میشه پیدا کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم.من امروز برگه معرفی به نطام وظیفه رو از دانشگاهم گرفتم.توش تاریخ فراغت از تحصیل رو زده 30/11/91.من تا کی مهلت دارم دفترچه پست کنم.
    همه میگن یکسال بعدش اما این مسئول نظام وظیفه دانشگاه گفت شش ماه وقت داری.اینکه من یک ترم سنوات استفاده کردم توی این تاریخ تاثیر داره یا نه؟

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

هیچ !
    فقط دلم به حال بچه هایی می سوزه که باید 24 ماه خدمت کنن الان! خودم به زور 21 ماه رو تموم کردم!با این که جامون بد نبود ولی همین که بهترین عمرمو اونجا می گذرندم داشتم آخراش بالا می آوردم!

از حرفم بروبچزی که تازه می رن خدمت کم نیارن! عین مرد برین خدمتتونو بکنین و مرد برگردید... زندگی بعضی موقع می شه میدون جنگ! پس بجنگ تا زنده بمونی!
    کی شد 24 ماه

مطمئنی داداش؟؟؟

یکی مارو از بلاتکلیفی در بیاره! من 4/1 اعزامم پس با این حساب به اسم 21 ماه دفترچه پست کردم 3 ماه هم رفت تو پاچمون :|

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شرکت هایی که با خاتم قرارداد دارن رو از کجا میشه پیدا کرد؟
    این که بگید شرکت ها را از کجا میشه پیدا کرد هیچ وقت جواب نداره مگه وسیله است که بگیم تو بازار فلان خیابان؟!!!!
    این شرکتها خیلی زیادن تو اینترنت سرچ بزنی اسم و آدرس خیلیهاشون هست ولی اگه شما آشنا ندارید تو همون سایت ثبت نام کنید بهتره چون خیلی از این شرکت ها توی شهرها و شهرکهای صنعتی مشغول بکارند و پیدا کردنشون به راحتی نیست از سپاه شهرتون بپرسی احتمالا شرکتهایی که تو شهرتون هست را بشناسن. خلاصه اگه بدون آشنا بخوایید واسه امریه اقدام کنید بعید میدونم قبول کنن من بدون حتی یک نفر آشنا تو سایتش ثبت نام کردم بهم زنگ زدن و مدارکمو گرفتن امروزم اوکی دادن.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما عمرانی هستین؟

من فوق لیسانس عمرانم میشه برا خاتم پذیرش گرفت؟

فقط میگن گویا میفرستن عسلویه و ایجور جاها که خیلی سخته درسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم.من امروز برگه معرفی به نطام وظیفه رو از دانشگاهم گرفتم.توش تاریخ فراغت از تحصیل رو زده 30/11/91.من تا کی مهلت دارم دفترچه پست کنم.
    همه میگن یکسال بعدش اما این مسئول نظام وظیفه دانشگاه گفت شش ماه وقت داری.اینکه من یک ترم سنوات استفاده کردم توی این تاریخ تاثیر داره یا نه؟
    بله شما چون یک ترم از سنواتتون استفاده کردین 6 ماه فرصت دارین یعنی تا 31/5/1392 وقت دارید البته اگر میخواهید از یک ساله استفاده کنید حتما به نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید که مطمئن بشید و اگر اقدام نکنید میرید تو غیبت بیخودی غیبت میخورید بعدهم کاریش نمیشه کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما عمرانی هستین؟

من فوق لیسانس عمرانم میشه برا خاتم پذیرش گرفت؟

فقط میگن گویا میفرستن عسلویه و ایجور جاها که خیلی سخته درسته؟
    بنده مکانیکم و اصلا اینطور نیست قرارگاه خاتم تقریبا تو کل مناطق کشو پروژه داره و هم کارهای دفتری داره هم صنعتی اگه طرف چیزی بارش باشه از علمش استفاده میکنن اگر سر از کار در نیاره ازش کار میکشن دیگه بسته به جایی که هست امکان داره یک ماه آموزشش بدن بعد ازش کار بخوان شما که رشتتون عمرانه واسه قرارگاه خیلی کاربرد داره چون هرجا پروژه داره حتما ساختمان هم میسازن هرجورشو که فکر کنید از یه اتاق نگهبانی گرفته تا سوله و اداره و... تو جاده سازی وتونل و پل هم تقریبا همه به دست قرارگاه ساخته میشه پروژه های پارس جنوبی عسلویه( خطوط انتقال گاز) چون خیلی پروژه های عظیمی هستند قرارگاه اونجا بیشتر سرباز فرستاده واسه همینه که همه فکر میکنن فقط اونجا میفرسته. خلاصه هرچی باشه بهتر از پست دادن های بیهوده سرچهارراه و برجکه و آدم احساس بطالت وقت و زندگی نداره حداقل این همه سال درس تئوری خوندیم میریم یه جایی یه کم تجربه کسب کنیم.

10. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ممنون مهندس

راستی من تمام شرایطی که سایتشون گفته را دارم حتی مقاله هم دارم اما سابقه بسیج ندارم شما سابقه بسیج داشتین؟

ممکنه بدون سابقه بسیج هم پذیرش کنن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کی شد 24 ماه

مطمئنی داداش؟؟؟

یکی مارو از بلاتکلیفی در بیاره! من 4/1 اعزامم پس با این حساب به اسم 21 ماه دفترچه پست کردم 3 ماه هم رفت تو پاچمون :|
    دوست عزیز منم اعزام 1/4 هستم این حرفو از صد نفر شنیدم ولی باور نکن ما تازه اول راهیم اگه قرار باشه واسه 3 ماه بیشتر اعصابمونو خراب کنیم چند روز او هم دووم نمیاریم ما به قصدشروعش میریم تا تموم بشه حالا میخواد 21یا 24 اصلا یهو دیدی از شانس بد دو ماه هم اضاف خوردیم باید تصمیممون فقط تموم کردنش باشه وگرنه با شمردن امروز وفردا که کی تموم میشه فقط افسردگی و اعصاب خردی سراغ آدم میاد . خیالت راحت هر وقت 24 ماه بشه خبر موثق اطلاع داده میشه که انشالله نمیشه وما دیگه خدمتمون تموم شده.

13. 2 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •