سلام میشه لطف کنی تست پینگ آیپی های زیر رو به من بگین
ping 146.66.152.1 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 10.31.36.98 -t
ping 8.8.8.8 -t
با تشکر فراوان کوکا
سلام میشه لطف کنی تست پینگ آیپی های زیر رو به من بگین
ping 146.66.152.1 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 10.31.36.98 -t
ping 8.8.8.8 -t
با تشکر فراوان کوکا
سلام دوستان من نامحدود 1 مگ برنزی سفارش دادم
سوالم اینه توی سایت گفته تا 20 گیگ سرعتش بالاتز از سرعت اسمیه.یعنی چه سرعتی هست؟بعد از 20 گیگ به سرعت 120 کیلوبایت معمولی میرسه؟
- - - Updated - - -
سوالم اینه توی سایت گفته تا 20 گیگ سرعتش بالاتز از سرعت اسمیه.یعنی چه سرعتی هست؟بعد از 20 گیگ به سرعت 120 کیلوبایت معمولی میرسه؟
اگه دبه نکنن باید اینجوری باشه
========================
دو روزه برای من بدجوری قاط زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اگه دبه نکنن باید اینجوری باشه
========================
دو روزه برای من بدجوری قاط زده
این صبانت چرا اینجوریه؟!همه شرکتا از تنظیم مقررات میترسن این اصلا یه هفتس درخواست تخلیه دادیم شکایت هم کردیم هیچ
تخلیه دست مخابراته نه صبانت.صبانت فقط درخواست رو میفرسته برای مخابرات و مخابرات باید کارای اجرایی تخلیه پورت رو انجام بده.
- - - Updated - - -
تخلیه دست مخابراته نه صبانت.صبانت فقط درخواست رو میفرسته برای مخابرات و مخابرات باید کارای اجرایی تخلیه پورت رو انجام بده.
درخواستو نمیفرسته برا مخابرات خود mdfوقتی درخواست تخلیه میره واسش سریع پورتو درمیاره
نه اتفاقا بنده خودم امروز درخواست دادم و نامه رو 8 فردا صبحش فرستاده بودن.مخابرات لعنتی یک هفته بعدش با شکایت از 195 اینا تخلیه کرد.بیشتر مقصر مخابراته تا اینا.برو پیش مسئول mdf ببین نامه به دستشون رسیده یا نه.نامه کارش 1 دقیقه ست یه فرم پیش ساخته ست که صبانت توی اتوماسیون شرکتهای pap میزنه میره واسه مخابرات.
- - - Updated - - -
نه اتفاقا بنده خودم امروز درخواست دادم و نامه رو 8 فردا صبحش فرستاده بودن.مخابرات لعنتی یک هفته بعدش با شکایت از 195 اینا تخلیه کرد.بیشتر مقصر مخابراته تا اینا.برو پیش مسئول mdf ببین نامه به دستشون رسیده یا نه.نامه کارش 1 دقیقه ست یه فرم پیش ساخته ست که صبانت توی اتوماسیون شرکتهای pap میزنه میره واسه مخابرات.
امروز شکایت جواب داد صبانت الکی گفته بود هیچ درخواست شکایتی ثبت نکردن در صورتی که هم تلفنی بهشون گفته بودیم هم تو خود پنل درخواست فرستادیم گفت تا فردا درخواستو میفرستن برا تخلیه
خود مسئول MDF به محض اینکه درخواست میره واسش سریع پورتو از dslam درمیاره من که تاحالا ندیدم که مسئول MDF معطل کنه
Last edited by farshad0123; 10-11-2015 at 23:13.
سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از صبا راضی هستید؟ البته من چند سال پیش صبانت داشتم ولی از موقعی که دانلود شبانه رو برداشتند تخیله کردم خطتو
سرویساش برای بازی خوبه؟
سرعت چند میده ؟ الان پارس حتی 128 هم بگیری خطت رو روی 16 میبنده
دانلود رایگان شبانه داره؟
شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
Last edited by azazaz; 12-11-2015 at 00:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)