تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1553 از 4751 اولاول ... 553105314531503154315491550155115521553155415551556155715631603165320532553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,521 به 15,530 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا مدتیه حس بدی بهم دست میده وقتی میخوام بیام نت
    توی مدتی که مودمم داره روشن میشه مطمن هستم که باز یا قطعه یا افت و نوسان داره که هیچ وقت رد خور نداشته
    مشکلم بالا اوردنش نیست
    مشکل transfer کردن فایل هست که صفحات قبل توضیح دادم
    اکثر چیز هایی که رد و بدل میکنی
    A problem occurred while transferring the file "XXXX". The transfer has been stopped
    میده
    شما هم همینطورین ؟
    منم خیلی وقته نمیتونم فایل بفرستم!!!

یعنی فایل های حجیم رو نمیشه البته من تا 100 کیلو هم فرستادم

به نظر من اون ارور مال مچ نبودن سرعت دو طرف گیرنده و فرستنده ی فایله چون فکر نمیکنم یاهو بیاد فایل رو روی سرور خودش نگه داره بعد بفرسته برا همین طرف مقابل کم میاره اینجوری میشه!!!البته من این نظرو دارم چون طرفم دیال آپ داشته شما تونستی با روشهای دیگه هم امتحان کن ببین میشه یا نه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یاهو بطور طبیعی الان کار می کنه ولی این مشکل برای منم اتفاق می افته هم توی یاهومسنجر و هم توی گوگل تاک.
    دوستان ادم گریش میگیره وقتی یادش میاد چه کسانی تو پشتیبانی هستن

الان زنگ زدم دارم توضیح میدم به یارو که اره تو این 4 ماه اینطوری بود تا 2 ماه قبل که اون خانومه زنگ زد خونه و گفت مرکزتون جزو مشکل دارهاست و داریم بررسی میکنم و شما که تا الان تحمل کردید یکم دیگه تحمل کنید که وسط حرفم میگه چند لحظه ...
    بعد میاد میگه شما الان مودمت عالی up شده و بیشتر پهنای باندت خالیه

واقعا iq بالا تشریف دارن
    گفتم خوب من الان دارم با شما حرف میزنم کاری نمیکینم که پر باشه
    گفتم تو این 2 ماه فاجعه شده
    از 24 ساعت روز 1 تا 2 ساعت اونم متغیر درست کار میکنه
    همش یا قطعی داره یا سرعت در حد 5 و 4 کیلو بایت

برگشته میگه 1 ساعت قبل از سمت مخابرات packet lost داشتیم که مشکل بود و الان رد شده

با داد بهش گفتم پس منظورتون اینه که ما ملت دروغ میگیم و بیکاریم که بشینیم گزارش بدیم ؟
    همون بهترین راه واسه شماها اینه که دیگه شارژ نکنیم و گوشی رو کوبیدم

ping ام الان 2200

Keep Up The Good work Shatel

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa_Kaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

منم بعضی مواقع این مشکل رو دارم با IDM. من از ویندوز سون استفاده می کنم و معمولن موقعی برام این مشکل پیش میاد که چند تا فایل حجیم رو با هم بذارم واسه دانلود، یعنی با هم شروع شن. به خاطر این موضوع من بیشتر از 2 تا فایل 100 مگی رو با هم نمی ذارم. وقتی اینجوری شد دانلودم، ریستارت می کنم و درست می شه و مشکلی نیست واسه دانلود ولی باز هم نمی تونم چند تا فایل رو با هم بذارم.
    حالا مشکل شما با داده های من نزدیک هت؟ شمام از "سون" استفاده می کند یا چند تا فایل رو با هم می ذارید واسه دانلود؟
    سلام
    آره سون هست
    من فایل هارو میزارم اتومات پشت سر هم دانلود بشن یعنی تا اولی دانلود نشده دومی دانلود نمیشه
    نمیدونم اشکال از کجاست؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

منم خیلی وقته نمیتونم فایل بفرستم!!!

یعنی فایل های حجیم رو نمیشه البته من تا 100 کیلو هم فرستادم

به نظر من اون ارور مال مچ نبودن سرعت دو طرف گیرنده و فرستنده ی فایله چون فکر نمیکنم یاهو بیاد فایل رو روی سرور خودش نگه داره بعد بفرسته برا همین طرف مقابل کم میاره اینجوری میشه!!!البته من این نظرو دارم چون طرفم دیال آپ داشته شما تونستی با روشهای دیگه هم امتحان کن ببین میشه یا نه
    من با خیلی ها تو شهر های متفاوت و isp های متفاوت تست کردم
    هم dial up هم adsl
    همین shatel هم بوده

همینه

گاهی تا 300kb هم رفته ولی چند لحظه بعدش تا 50 هم ممکنه نره
    فکر کنم همین حرف شما درست باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    آره سون هست
    من فایل هارو میزارم اتومات پشت سر هم دانلود بشن یعنی تا اولی دانلود نشده دومی دانلود نمیشه
    نمیدونم اشکال از کجاست؟
    فکر می کنم مشکل مشترکی داریم. مشکل شما هم فک کنم اینجوریه که شبها چون سرعت میاد پایین و شما زمان دانلود اولین فایل رو با پهنای باند کامل حساب می کنید، دانلود اولی تمام نشده دومی شروع می شه و به احتمال زیاد این ترتیب برای سومی هم اتفاق می افته؛ یعنی اولی و دومی و سومی با هم دانلود می شه و به خاطر این ایست می کنه. خودتون شده چک کنید که این حالتی که من می گم اتفاق افتاده یا نه؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه
    دوستم میگفت تو مشهد یه جائی‌ سراغ داره که اینترنت با سرعت 1 مگا بایت در ثانیه ارائه میده(مثلا یه فیلم 700 مگا بایت رو تو 700 ثانیه دانلود می‌کنه) می‌خواستم ببینم درسته یا نه؟؟اگه درسته که شاتل رو ول کنم برم اونو بگیرم.گویا از این شرکتهای تازه تاسیس هم هست.
    شايد منظورش 1 مگابيت بوده كه ميشه 128 كيلوبايت در ثانيه.

واقعا مدتیه حس بدی بهم دست میده وقتی میخوام بیام نت
    توی مدتی که مودمم داره روشن میشه مطمن هستم که باز یا قطعه یا افت و نوسان داره که هیچ وقت رد خور نداشته

مشکلم بالا اوردنش نیست
    مشکل transfer کردن فایل هست که صفحات قبل توضیح دادم
    اکثر چیز هایی که رد و بدل میکنی
    A problem occurred while transferring the file "XXXX". The transfer has been stopped

میده
    شما هم همینطورین ؟
    از قديم منم اين مشكل رو داشتم بيخيال شدم ديگه. هرچي بخوام بدم ميريزم رو يه هاست مستقيم لينكش رو ميدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من همین الان به شاتل زنگیدم. قبول نمی کرد که مشکلی هست. بهم گفت برو از سایت فلان دانلود کن من پهنای باندت رو ببینم. در حین دانلود بهش گفتم مشکل من با سایتهایی مثه رپیدشیر، مدیا فایر و این چیزاست. بهم جواب داد که مشکل از ما نیست و منم گفتم یعنی منظورتون اینه که یه سایت جهانی مثه رپیدشیر یه هویی مشکل پیدا کرده؟ در حالی که من 5 شب قبل خیلی خوب داشتم از اینجا دانلود می کردم. بهش گفتم من الان مثلن از 4shared.com هم می ذارم دانلود براتون، شما پهنای باند منو ببینید. دیگه وقتی دید که من 15 کیلو بیشتر ندارم گفت باشه ما گزارش می کنیم داشت می گفت که مشکلتون یکی دو... که یه هو بیخیال شد و دوباره گفت من گزارش می کنم و رسیدگی می کنیم.

8. 2 کاربر از emadonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من همین الان به شاتل زنگیدم. قبول نمی کرد که مشکلی هست. بهم گفت برو از سایت فلان دانلود کن من پهنای باندت رو ببینم. در حین دانلود بهش گفتم مشکل من با سایتهایی مثه رپیدشیر، مدیا فایر و این چیزاست. بهم جواب داد که مشکل از ما نیست و منم گفتم یعنی منظورتون اینه که یه سایت جهانی مثه رپیدشیر یه هویی مشکل پیدا کرده؟ در حالی که من 5 شب قبل خیلی خوب داشتم از اینجا دانلود می کردم. بهش گفتم من الان مثلن از 4shared.com هم می ذارم دانلود براتون، شما پهنای باند منو ببینید. دیگه وقتی دید که من 15 کیلو بیشتر ندارم گفت باشه ما گزارش می کنیم داشت می گفت که مشکلتون یکی دو... که یه هو بیخیال شد و دوباره گفت من گزارش می کنم و رسیدگی می کنیم.
    دقیقا تایید میشه. نمیدونم چکار کردن که فقط لینک مستقیم از سایت خود شاتل ، فایرفاکس و اپرا رو با حداکثر باند دانلود میکنه ولی با تمام فایل سنترها مشکل افت سرعت شدید هست.

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

شايد منظورش 1 مگابيت بوده كه ميشه 128 كيلوبايت در ثانيه.
    نه بابا!میگفت از این adsl نسل جدیده شما اطلاعاتی‌ ندارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دقیقا تایید میشه. نمیدونم چکار کردن که فقط لینک مستقیم از سایت خود شاتل ، فایرفاکس و اپرا رو با حداکثر باند دانلود میکنه ولی با تمام فایل سنترها مشکل افت سرعت شدید هست.
    طرف به هیچ عنوان نمی خواست قبول کنه محدودیتی اعمال شده برای دانلود کردن و این یه مشکل سراسری هست؛ برگشتم بهش گفتم اینجور که من توی نت می بینم کلی از شهرها این مشکل رو دارن و به مرکز مخابراتی خاصی مربوط نمی شه. گفتم اگه مایل باشید می تونم بهتون آدرس بدم برید بخونید کجاها این مشکل رو دارن و اسم چندتا شهر رو آوردم براش. این دفعه گفت توی شب این چیزا پیش میاد. بهش گفتم من توی روز هم این مشکلها رو دارم و یه کم از حرفش عقب نشست.

12. 2 کاربر از emadonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •