زبون آدم حالیتون نمیشه نهحالا اونقدر نق نق کنید که همین سرعت حداقلی دنیا رو هم بگیرن
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
زبون آدم حالیتون نمیشه نهحالا اونقدر نق نق کنید که همین سرعت حداقلی دنیا رو هم بگیرن
![]()
حتما اینو تاکید کن که :
شما میگین 256 1 به 8 مثلا! یعنی سرعت بین 4 تا 32! آسیاتک اینو فهمیده که سرعت تا 4 باشه اما هیچ وقت ما 32 رو نمیبینیم!
دوستان این شماره کسی هست که اکانتینگ جدید رو تنظیم کرده: از یکی از دوستام گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
report.asiatech.ir برای شما هم بالا نمیاد؟
دوستانی که پارس آنلاین بودن یا رفتن:
مطمئنین مثلا ۵۱۲ نامحدود وقتی مثلا ۱۵ گیگ حداقل تبادل داشته باشه، اون ۱۵ گیگ با سرعت بالای ۶۴ ـه، بعد از ۱۵ گیگ سرعت میاد روی ۶۴؟ سرویس ۱ به ۸ ـه؟
از مشهد هم کسی پارس داشته؟
قیمت این سرویس چنده؟!
512 نامحدود پارس انلاین این جوره که جایزه رو با سرعت 2 مگ دانلود میکنید بعد از اتمام حجم سرعت شما میشه 64 کیلوبایت.
این اسمش روشه اینترانت فقط سایت روی سرور ایران باز می شه .
دیگه باید قید گوگل یاهو و ... اینها بزنی .
من که خسته شدم تا هفته دیگه جمع آوری میکنم و میرم مخابرات افزایش قیمت ها و این قانون شرینگ 1 به 8 بماند نویز خطم به شدت رفته بالا
Line State : Showtime Modulation : G.LITE Annex Mode : ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin : 25.0 12.0 db Line Attenuation : 44.5 31.5 db Data Rate : 1536 96 kbps Max Rate : 2656 160 kbps CRC : 0 0 اگر خراسان رضوی هستید مخابرات برای همه سرویس هاش بجز طرح خانوادش دانلود شبانه رایگان گذاشته حداقلش اینه پینگ خوبی داره برای بازی
دانلود ها رو هم شب تنظیم میکنیم که رایگانه
ما که رفتنی شدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تعرفه هاش
من که خسته شدم تا هفته دیگه جمع آوری میکنم و میرم مخابرات افزایش قیمت ها و این قانون شرینگ 1 به 8 بماند نویز خطم به شدت رفته بالا
Line State : Showtime Modulation : G.LITE Annex Mode : ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin : 25.0 12.0 db Line Attenuation : 44.5 31.5 db Data Rate : 1536 96 kbps Max Rate : 2656 160 kbps CRC : 0 0 اگر خراسان رضوی هستید مخابرات برای همه سرویس هاش بجز طرح خانوادش دانلود شبانه رایگان گذاشته حداقلش اینه پینگ خوبی داره برای بازی
دانلود ها رو هم شب تنظیم میکنیم که رایگانه
ما که رفتنی شدیم
اینم تعرفه هاش
ببخشید شما حالتون خوب نیست!!!
اینهمه ادم تو این تاپیک میگن دهنشون سرویس کرده اسیاتک(اسیازرت) بعد شما اینو اومدی گفتی؟
حرف خودتون :من خودم قبل از این به جد پایه بودم که آخر همین ماه برمهای وب ولی دانلود شبانه زیاد نداره ، از طرف دیگه چون الان آسیاتک خوب شده و داره قیمتا رو زیاد میکنه شک کردم که برم های وب
این حرف رو هیچ ادم منطقی نمیزنه
شما از گرون شدن 55% سرویس ها خوشحال شدی!! این یعنی چی؟؟ ببخشید من میگم کسی از بالا رفتن جنسی یا خدماتی خوشحال میشه که یک پولی خودش از این کاسبه دوستان اگر غیر از اینه بگید شاید من فکرم اشتباه هست
100 نفر اینجا دارن میگن گند شده حروم خور شده دزد شده شما اومدی میگی به به عجب شرکتی!! این نشون میده اون 100نفر مشکل ندارن شما ک ساز مخالف میزنی یک کاسه زیر نیم کاستونه حالا از مدیر های رده بالا اشناتون هستن یا پولش میره تو جیب شما یا... نمیدونم
یکی دیگه از سخنان پر بارتون اینه :کلا سیاست آسیاتک براساس دانلود بسته شده نه پینگ!! به همین دلیل بدترین پینگ رو داره ولی برخلاف تمام شرکتهای دیگه نامحدودش قانونمصرف منصفانه نداره
من در موردش چیزی نمیگم کاملا واضحه...
Last edited by x_zarbat; 31-08-2013 at 20:47.
سلام دوستان
من تو سامانه امور مشترکین ثبت نام کردم نوشت رمز شما به ایمیل و موبایلتان فرستاده شد .
ولی ایمیلم رو که چک میکنم هیچی نیومده؟ قضیه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)